CU PESTE 600 DE MAȘINI RULATE, TOATE DISPONIBILE PENTRU ACHIZIȚIE, SPOTAWHEEL OFERĂ O GAMĂ VARIATĂ DE AUTOMOBILE PENTRU ȘOFERII ROMÂNI

Cu o ofertă de peste 600 de mașini gata să fie achiziționate și un proces rapid de cumpărare online, Spotawheel continuă să inoveze piața auto second-hand din România

București, 11 august 2022 – Spotawheel pune la dispoziția clienților peste 600 de mașini rulate sigure și verificate, venind către clienții săi cu servicii de încredere și transparente. Cu peste 400 de mașini doar în parcul auto din România și peste 200 de automobile în Polonia, disponibile pentru achiziția online, platforma oferă automobile variate și accesibile tuturor șoferilor. Datorită beneficiilor oferite de Spotawheel, clienții se pot bucura de achiziții sigure, având o garanție de până la 5 ani pentru vehiculul cumpărat, un raport detaliat de inspecție tehnică și nu numai, toate doar la câteva click-uri distanță.

Procesul de cumpărare a mașinilor Spotawheel este simplu, rapid și se poate face exclusiv online. Datorită ofertei variate de automobile rulate, șoferii pot alege mărcile lor preferate la cele mai bune prețuri și se pot bucura de mașini second-hand aflate în condiții optime.

„Am intrat pe piața din România cu obiectivul de a le oferi oamenilor servicii de încredere, precum și automobile rulate sigure și verificate atent de echipa noastră de experți. Pentru noi primează nevoia clienților și am înțeles că onestitatea și calitatea sunt aspectele cele mai importante pentru români atunci când se află în căutarea unui automobil second-hand.”, a declarat Dan Croitoru, General Manager Spotawheel România.

Spotawheel (3)

Peste 600 de mașini rulate disponibile pentru achiziție, atât din parcul auto, cât și online

Oferta remarcabilă de mașini Spotawheel răspunde așteptărilor variate ale clienților, astfel că aceștia își pot alege automobilul dorit din peste 600 de opțiuni, dintre care peste 400 deja prezente în parcul auto din România și peste 200 aflate în Polonia, disponibile pentru achiziția online. Folosind filtrele de pe platformă, șoferii pot selecta vehiculul după marca dorită, tipul mașinii, utilizare sau preț. Fie că preferă o mașină SUV, coupe, de familie sau de oraș, Spotawheel oferă vehicule potrivite pentru toate preferințele cumpărătorilor.

Șoferii pot cumpăra mașini second-hand în rate, cu avans începând de la zero

La Spotawheel, șoferii pot cumpăra oricare dintre mașinile din ofertă în rate, iar suma plătită lunar poate fi aleasă chiar de client. Mai mult, acesta poate opta pentru avans zero, împărțind valoarea totală a achiziției la maximum 60 de luni. În plus, compania acordă garanție de până la 5 ani, fără niciun cost suplimentar pentru cumpărători Astfel, cu Spotawheel, achiziția unei mașini rulate este simplă, sigură și rapidă.

Spotawheel (1)

După doar câteva click-uri, șoferii pot cumpăra mașina dorită

Având o platformă online ușor de navigat, Spotawheel le permite cumpărătorilor să-și aleagă o mașină rulată în doar câțiva pași simpli. Căutarea pe platformă este simplă, iar tot ce trebuie să facă utilizatorul este să folosească filtrele cu informațiile esențiale despre automobilul dorit. După ce a selectat câteva elemente, precum bugetul, tipul de caroserie dorită, anul de fabricație, marca, transmisia, combustibilul, kilometrajul, stilul, numărul de uși și locuri, va putea vedea cele mai bune opțiuni pentru cerințele sale.

Spotawheel (2)

Cu Spotawheel, șoferii se pot bucura de mașini second-hand sigure și verificate

Mașinile Spotawheel trec prin cea mai strictă verificare de pe piață realizată de echipa de mecanici experți Spotmechanic. În urma inspecției în peste 200 de puncte, cumpărătorii primesc un raport complet care include fotografii de înaltă calitate și informații extinse despre automobilul rulat. Spotawheel asigură cea mai strictă verificare, automobilele fiind testate pentru posibile scurgeri, avarii, dovezi de accidente grave, starea sistemelor de frânare, direcție, urmate de controlul computerului și al evacuării.

Pentru mai multe informații despre Spotawheel, puteți accesa:

https://www.spotawheel.ro/.

Pentru noutăți despre Spotawheel, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/spotawheel.romania

Instagram: https://www.instagram.com/spotawheel.romania/?hl=en

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCOaEL7aCMxQxRxFP7ImFfXg

Despre Spotawheel:

Spotawheel reprezintă o platformă end-to-end tehnologizată pentru cumpărarea de mașini second-hand și una dintre primele 1000 de companii din Europa ca ritm de creștere, conform Financial Times. Spotawheel revoluționează piața de automobile rulate prin îmbunătățirea siguranței, a gradului de satisfacție al clienților și a experienței clientului. Fondată în 2016, Spotawheel s-a afirmat ca o companie inovatoare în domeniul mașinilor second-hand, cu peste 400 de angajați și operațiuni în Grecia, Polonia, Germania și România și planuri de extindere în continuare în Europa. Cu istoric dovedit de creștere exponențială, veniturile Spotawheel au atins o rată de creștere de trei cifre de la an la an, iar compania este pe cale să devină unul dintre următorii „unicorni” ai Europei. De la debut, Spotawheel a ajutat mii de șoferi să găsească o mașină de încredere, oferindu-le transparență deplină și cea mai bună experiență. Descoperiți mai multe pe www.spotawheel.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *