Castrol lansează noua gamă de lubrifianți POWER1 pentru motociclete și scutere, cu noua FORMULĂ 3-în-1

Castrol și-a înnoit gama de lubrifianți de bază POWER1 pentru motociclete și scutere cu o nouă FORMULĂ 3-în-1, etichete noi și ambalaje actualizate, menite să se potrivească mai bine nevoilor din service-uri, dar și ale consumatorilor.

Noua gamă de lubrifianți POWER1 acceptă o gamă variată de utilizare pentru motociclete și scutere. Noua FORMULĂ 3-în-1 Castrol POWER1 este concepută pentru a performa în trei arii critice: putere și accelerație excelente, protecție excelentă și deplasare lină.

În testele de accelerație de referință desfășurate în timpul dezvoltării produsului, motocicletele pentru care s-a utilizat Castrol POWER1 s-au putut deplasa cu opt metri mai departe decât motocicletele care au folosit un ulei de uz general pentru motociclete și scutere1. Suplimentar, s-a dovedit că lubrifiantul Castrol POWER1 furnizează o protecție împotriva uzurii cu 50% mai bună versus limitele industriei2 și a permis o accelerare lină, fără alunecare sau trepidații3.

Pe lângă noua formulă, ambalajul pentru gama Castrol POWER1 include acum rebrandingul Castrol, lansat în anul 2023. De asemenea, include etichetarea orientată către client, cu scopul de a îi ajuta pe aceștia să identifice cu ușurință produsul potrivit pentru motocicleta sau scuterul lor.

Ambalajele pentru bidoanele mici ale gamei de produse Castrol din Europa au fost actualizate pentru a reduce consumul de plastic. Noul bidon de cinci litri utilizat de companie folosește cu 20% mai puțin plastic, comparativ cu versiunea anterioară, unul dintre cele mai bine vândute produse din gama Castrol5. Se așteaptă ca aceste măsuri să contribuie la economisirea a 1.000 de tone de plastic utilizat anual în Europa, în comparație cu modelele anterioare de bidoane mici și agregate în întreaga gamă de bidoane6. Noile bidoane au fost lansate în unele dintre principalele piețe internaționale Castrol, inclusiv în India și China, începând cu anul 2019. Această inițiativă a permis economisirea a 4.000 de tone de plastic, comparativ cu versiunile anterioare ale bidoanelor mici.6

Lansarea noilor bidoane reprezintă un element cheie al strategiei Castrol pentru sustenabilitate, PATH3607, care își propune să reducă deșeurile, emisiile de carbon și să îmbunătățească calitatea vieții.

Castrol este brandul de lubrifianți numărul 1 ca vânzări din întreaga lume pentru motociclete și scutere8, în care echipele MotoGP Aprilia și LCR Honda au încredere.

Note pentru editori

1 – Pe baza rezultatelor unui test de accelerare de 30 de secunde, realizat de Castrol folosind un motor de motocicletă simulând accelerarea cu admisie completă a gazului din start lansat. Uleiurile testate au fost 10W-40.

2 – Evaluat în baza testării și comparativ cu cea mai recentă limită a specificației din domeniu utilizând testul secvenței IVA

3 – Accelerare lină testată utilizând o motocicletă pe un dinamometru de șasiu. Testat utilizând Honda CB125F cu accelerația la maximum timp de 30 de secunde din startul lansat

4 – Noul design lansat în Europa în 2023 folosește mai puțin plastic ca procent din greutate: de la cu 5% mai puțin (pentru bidoanele de un litru) până la cu 20% mai puțin (pentru bidoanele de cinci litri). Sunt excluse bidoanele de 0,5 litri

5 – În 2022, Castrol a produs 11 milioane de bidoane de 5 litri, 8,5 milioane de bidoane de 4 litri, 38,5 milioane de bidoane de un litru și 270.000 de bidoane de jumătate de litru în Europa

6 – Calculat pe baza volumului echivalent și a combinației de bidoane mici comercializate anterior în 2022

7 – www.castrol.com/path360

8 – Pe baza volumului de produse vândute în anul 2021, conform măsurătorilor și raportărilor efectuate de Kline & Company, Inc (2022)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *