Programul Microsoft Rewards este disponibil în peste 40 de țări noi, printre care și România

Programul Microsoft Rewards este disponibil acum și în România. Utilizatorii din peste 40 de țări din Europa și din Japonia pot câștiga puncte Microsoft Rewards, ca urmare a utilizării Microsoft Bing și a browserului Edge. De asemenea, utilizatorii din Belgia, Irlanda, Japonia, Olanda, Norvegia și Suedia pot acumula aceste puncte și ca urmare a achizițiilor făcute în Microsoft Store.

Cele 40 de noi țări adăugate în program sunt: Albania, Andorra, Armenia, Austria, Azerbaidjan, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Georgia, Grecia, Ungaria, Islanda, Kazahstan, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia de Nord, Malta, Republica Moldova, Monaco, Muntenegru, Polonia, Portugalia, România, Republica San Marino, Serbia, Republica Slovacia, Slovenia, Vatican, Elveția, Turcia, Ucraina, Belgia, Irlanda, Japonia, Olanda, Norvegia și Suedia.

foto

În fiecare dintre aceste piețe, punctele obținute de utilizatori pot fi preschimbate în diferite recompense, precum carduri cadou. Ca alternativă, utilizatorii au posibilitatea de a dona punctele Microsoft Rewards către organizații non-profit. Pe viitor, compania își propune să extindă acest program în cât mai multe țări, pentru a îmbunătăți experiența resimtiță de către clienții săi.

Ce presupune programul Microsoft Rewards

Microsoft Rewards este un program de loialitate, care permite utilizatorilor să câștige puncte ori de câte ori folosesc motorul de căutare Bing. Microsoft Rewards prezintă un avantaj pentru întregul ecosistem de consumatori de soluții și servicii Microsoft și poate înlesni accesul acestora la produsele din Microsoft Store, Xbox, Edge și multe altele.

Pentru a fi eligibili, utilizatorii trebuie să aibă un cont Microsoft (Hotmail.com, outlook.com etc.) și să se înscrie la https://rewards.microsoft.com. Fiecare căutare pe internet, accesând Bing, va fi echivalată cu 3 puncte, în limita numărului de puncte pe care un utilizator îl poate acumula, pe zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *