God of War, cel mai așteptat joc exclusiv PlayStation 4, se lansează astăzi

București, 20 aprilie 2018 – Sony Interactive Entertainment anunță astăzi lansarea God of War, disponibil atât în variantă digitală, pe PlayStation Store, dar și la partenerii PlayStation. Jocul a fost dezvoltat de Studioul Santa Monica timp de 5 ani și s-a bucurat de un număr record de recenzii la nivel mondial, multe dintre acestea acordându-i cel mai mare scor.

Față de jocul anterior al seriei, acțiunea din noul God of War are loc în lumea dură a zeilor și monștrilor scandinavi, unde Kratos trebuie să îndeplinească o misiune personală. Pentru prima oară, cel mai important obiectiv al lui Kratos este să îi ofere protecție lui Atreus, propriul său fiu.

Kratos, cu o viziune matură asupra propriei existențe, trebuie să își controleze furia care l-a dominat în Olimp, ceea ce înseamnă că jucătorii vor avea o nouă perspectivă asupra unui personaj extrem de puternic, aflat în postura de tată.

În luptă, Kratos folosește toporul Leviathan, pe care îl poate arunca asupra inamicilor și rechema în mâinile sale, iar pentru a se apăra acesta se folosește de scuturi pentru a para atacurile inamicilor. În tot acest timp, Atreus deconspiră pozițiile oponenților și poate arunca săgeți puternice pentru a-i imobiliza pe cei aflați în luptă cu tatăl său.

Mai mult, Kratos și Atreus pot explora universul vast, plasat în mitologia Norse, într-o serie de misiuni secundare, în urma cărora sunt răsplătiți cu bonusuri sau îmbunătățiri pentru arme, armuri și talismane.

Muzica din God of War a fost compusă de Bear McCreary și păstrează elemente specifice din seriile anterioare (cor, tobe), adaptate mitologiei Norse. Toate melodiile sunt disponibile pe Spotify.

Din punct de vedere grafic, jucătorii pot opta între: Favor Resolution (pentru o rezoluție superioară) sau Favor Performance (rezoluție 1080p și un număr mai mare de cadre pe secundă, pentru o experiență fluidă).

God of War este disponibil pe PlayStation Store și la partenerii PlayStation, exclusiv pentru PS4.

Despre Sony Interactive Entertainment Europe Ltd

Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE), cu sediul în Londra, Regatul Unit, este responsabil pentru brandul și gama de produse și servicii PlayStation® în cele 109 teritorii deservite de SIEE ca sediu regional pentru Sony Interactive Entertainment (SIE). PlayStation a reprezentat inovația pe piața de entertainment încă de la lansarea versiunii originale PlayStation în Japonia, în anul 1994. Gama de produse și servicii PlayStation® include PlayStation®4, PlayStation®VR, PlayStation®Vita, PlayStation®3, PlayStation™Store, PlayStation®Plus, PlayStation™Video, PlayStation™Music, PlayStation™Now, dar și titlurile PlayStation dezvoltate de Studiourile SIE Worldwide.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *