Ceasuri pentru tineri activi

Noua colectie a brandului Sector lanseaza pe piata noul ceas dama Ex-15 R3251515503. Noul ceas dama apartine stilului sport iar brandul Sector este o marca prezenta la toate marile evenimente sportive modiale. Noul ceas Ex-15 R3251515503 este produs de catre un brand renumit international, care mereu incearca sa isi depaseasca propriile limite.

Ceasurile lansate de brandul Sector sunt vandute pe piata in doua variante, ceasuri dama si ceasuri barbati  , produse ce apartin stilului sport.
Forma carcasei ceasului Ex-15 R3251515503, este rotunda, cadranul este de culoare albastra, materialul ceasului este din plastic, iar ceasul mai are un display analog digital. Geamul ceasului este construit din cristal mineral, un material care nu este foarte rezistent, iar ceasul mai este dotat cu iluminare cadran. Gemuletele din cristal mineral ar putea fi tratate cu un strat anti-reflex, atat pe interior cat si pe exterior.
Ceasul este prevazut cu limbi de ceasornic si indicatori de culoare aurie, carcasa ceasului are  in inaltime 42.6 mm, iar in latime 46.4, odata cu achizitionarea acestui ceas vei primi o garantie ce dureaza pana la doi ani.


Mecanizmul ceasului este Quartz , carcasa ceasului este din plastic, un ceas este dotat cu rezistenta 5 ATM. Rezistenta atmosferica de 5 ATM  inseamna ca ceasul nu are capacitatea de a face fata atunci cand vreti sa practicati. Achizitionarea unui ceas quartz este decizia cea mai corecta, datorita beneficiilor pe care acest mecanism le ofera si datorita tehnologiei consacrate.
Noile  ceasuri  Ex-15 R3251515503 fac parte din categoria de ceasuri  ce are ca public tinta acele persoane care isi doresc sa achizitioneze un accesoriu sport mereu potrivit pentru acrivitatile sportive precum sunt alergatul sau ciclismul.
Bratara ceasului este din plastic, cureaua ceasului este alba, inchiderea ceasului se face prin intermediul unei catarame de tip fluture, ceasul are cronograf, afisaj data, afisaj ziua saptamanii si afisaj lunile anului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *