Echipamentele ATEN cu tehnologie HDBaseT reprezinta cheia organizarii de expozitii captivante

Bucuresti, 6 September 2022 – ATEN International, lider mondial in solutii de conectivitate AV/IT si sisteme complete de administrare, a dezvoltat in ultimii ani o serie de echipamente si solutii cu tehnologie HDBaseT, ale caror performante si calitate vizuala la cele mai inalte standarde fac posibila redarea de continut intr-un mod deosebit de realist si captivant. Echipate cu chip-uri Valens Semiconductor, dispozitivele ATEN HDBaseT ofera mai multe beneficii utilizatorilor. In primul rand, sunt garantate transmisiuni audio-video extrem de clare, la rezolutie video 4K, cu suport audio Dolby Digital 5.1 si DTS HD. In plus, transmisiunile sunt posibile pe distante de pana la 100m, folosind cabluri Cat 5e/6/6a.

Echipamentele au un design intuitiv, orientat catre nevoile utilizatorului, solutiile de extensie ATEN HDMI HDBaseT fiind dispozitive plug and play, cu marcaje usor de inteles, pentru a simplifica instalarea si diagnoza. Iar pentru ca folosesc protocolul standard HDBaseT, solutiile asigura un nivel ridicat de compatibilitate si versatilitate, putand comunica fara niciun fel de probleme cu dispozitive de redare video si video-proiectoare.

ATEN x HDBaseT_immersive hub cover

In calitate de membru contribuitor al HDBaseT Alliance, ATEN detine la ora actuala un portofoliu care contine peste 30 de produse HDBaseT, proiectate pentru a imbunatati experienta utilizatorilor si implementate in multiple aplicatii la nivelul intregii lumi. Cu ajutorul acestora, dispozitive de redare de continut video, video-proiectoare si solutii de extensie pot fi integrate intr-un singur sistem, pentru a crea expuneri realiste, deosebit de captivante pentru publicul spectator. Un model excelent pentru astfel de scenarii de utilizare, care presupun acoperirea cu imagini vibrante a intregii perspective vizuale a spectatorului, il reprezinta ATEN VE811. Aceasta solutie pentru transmisiuni HDBaseT respecta specificatiile HDMI 3D, Deep Color, HD lossless audio si CEC pass-through, oferind totodata suport Dolby Digital 5.1 si DTS HD audio. In plus, adopta un design compact, ceea ce face ca instalarea sa fie deosebit de usoara, indiferent de locatie. Asa se face ca solutia a fost aleasa pentru realizarea unora dintre cele mai captivate expozitii organizate vreodata.

Van Gogh: The Immersive ExperienceClaude Monet: The Immersive Experience si Dinos Alive! Immersive Experience sunt trei astfel de evenimente, a caror punere in scena este posibila datorita tehnologiei ATEN. Create sub forma unor incaperi cu imagini la 3600 si sunet surround, ele creeaza o experienta realista, inedita, iar datorita ingeniozitatii care sta la baza ATEN VE811, mobilitatea acestora si usurinta instalarii solutiei tehnice sunt garantate.

Despre ATEN

Infiintata  in anul 1979, ATEN International Co., Ltd. (TWSE: 6277), este cel mai mare furnizor de echipamente de conectivitate AV/IT si solutii de administrare. Incluzand solutii KVM, solutii A/V profesionale si solutii inteligente de alimentare,  gama de produse ATEN conecteaza, administreaza si optimizeaza echipamentele electronice din mediile corporate, guvernamental, educatie, media si transporturi. ATEN detine peste 570 de brevete inregistrate la nivel international si o echipa de cercetare ce asigura un flux constant de solutii inovatoare, de unde rezulta un portofoliu cuprinzator de produse disponibile la nivel mondial.

Avand sediul in Taiwan, ATEN International Co., Ltd. s-a extins si are astazi subsidiare in China, Japonia, Coreea de Sud, Belgia, Australia, S.U.A, Regatul Unit, Rusia, Turcia, Polonia, India si Romania – cu centre de cercetare in Taiwan, China si Canada.

Pentru mai multe informatii despre ATEN, vizitati www.aten.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *