Solutiile ELKO de la HP folosesc performanta Microsoft pentru productivitatea angajatilor

Bucuresti, 22.12.2021 – ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, solutii IT si electronice de consum din regiune, pune la dispozitia mediului de afaceri seriile de laptopuri si desktopuri HP ce folosesc integral performanta sistemelor de operare Microsoft.

Parteneriatul pe multiple planuri dintre Microsoft si HP acopera si aceasta zona a dispozitivelor dedicate mediului de afaceri. Indiferent daca este vorba de laptopuri sau unitati desktop, echipamentele HP sunt construite pentru a pune in valoare intregul set de avantaje pe care sistemele de operare Windows le pun la dispozitie din punct de vedere al colaborarii si productivitatii.

Echipate cu procesoare de top din Intel® Core™ de pana la generatia a 11-a sau AMD Ryzen™, PC-urile portabile HP dotate cu tehnologie puternica si carcasa optimizata sunt usor de transportat oriunde ar merge utilizatorul lor si il ofera tot confortul pentru a-si duce la bun sfarsit activitatile de afaceri.

Putere pentru mai multa productivitate

SERIA HP ELITEBOOK 800 este ultima generatie de dispozitive moderne pentru viitorul lucrului de acasa si de la birou. Securitatea si administrarea sunt de nivel enterprise, puterea si productivitatea fiind potrivite pentru toti utilizatorii de acasa si de la birou. Usor de transportat de la o intalnire la alta, laptopurile din seria HP EliteBook 800 G8 sunt ultra-subtiri si usoare, cu un raport ecran-corp imbunatatit, de pana la 86%. De asemenea, includ o tastatura noua si un click-pad care sunt silentioase si confortabile.

Astfel, un membru marcant al celei de-a 8-a generatii HP EliteBook este HP EliteBook 850 G8. Modelul aduce utilizatorilor sai performanta oferita de cele mai bune procesoare ULV (ultra-low voltage) de la Intel, din seria Tiger Lake-U, procesare sustinuta pe partea grafica de placa integrata Intel® Iris® Xᵉ Graphics si optional de placa dedicata NVIDIA GeForce MX450. Incorporand doua sloturi de memorie DDR4 3200, HP EliteBook 850 G8 se bazeaza pe minim 4 GB si se poate extinde pana la 64 GB, iar stocarea este asigurata de unitati PCIe NVMe SSD cu capacitate de la 128 GB pana la 1 TB.

HP EliteBook 850 G8 se poate conecta aproape de oriunde la internet, beneficiind de suport optional pentru tehnologia de banda larga wireless 5G, cu antene 4×4, care asigura viteze mari de descarcare si incarcare.

Design cu margini inguste si mai mult spatiu de lucru

Modelul HP 250 G8 este disponibil cu procesoare Intel pana la varful de gama Intel® Core™ i7 din generatia a 11-a, iar modelul HP 255 G8 se bazeaza pe platforma AMD cu procesoare ce cresc in performanta pana la AMD Ryzen™ 5 3500. Ambele se bazeaza pe un display cu diagonala de 15,6 inci, ecranul IPS cu rezolutie HD (1366 x 768) sau Full HD (1920 x 1080) prezentand un design cu margini inguste si raport mare ecran/corp ce ofera mai mult spatiu pentru lucru sau streaming de continut.

Concepute pentru cerintele de afaceri datorita portului de date USB Type-C®, portului RJ-45 si portului HDMI ce asigura optiuni de conectare variate la diverse periferice, cele doua modele beneficiaza de conexiuni rapide cu combinatia LAN Gigabit, Wi-Fi 6 optional cu viteza de ordinul gigabitilor si combinatia WLAN 802.11ac/Bluetooth® 5.0 optionala.

Important de notat este faptul ca HP 250 G8 si HP 255 G8 beneficiaza de experienta completa oferita de optiunile de stocare dubla. Aplicatiile sunt initializate si accesate mai rapid cu un SSD de mare viteza cu capacitate de pana la 512 GB, iar spatiul vast de stocare este asigurat de unitatea de disc cu capacitatea de pana la 1 TB.

Suportul pentru videoconferinte este asigurat de camera HP TrueVision HD cu interval dinamic larg (WDR), care preia imagini clare chiar si in conditii de lumina puternica sau scazuta. Pentru componenta audio, functia HP Noise Cancellation imbunatateste colaborarea prin aplicarea tehnologiei de varf de filtrare a zgomotului asupra tuturor sunetelor de intrare si de iesire, asigurand eficienta apelurilor si a sedintelor.

Securitate sporita

Pentru securitatea echipamentului, modulul firmware TPM (Trusted Platform Module) ofera chei de criptare la nivel de hardware, care contribuie la protejarea datelor, e-mailului si credentialelor utilizatorilor.

Pentru cei care doresc sa foloseasca un desktop, recomandarea specialistilor ELKO Romania se indreapta spre modelul HP 290 MT, o investitie inteligenta prin care obtineti puterea de calcul fiabila de care aveti nevoie, minimizand in acelasi timp costul total de proprietate.

Echipamentul potrivit pentru fiecare utilizator

Veti putea mentine ritmul indeplinirii sarcinilor zilnice cu performanta oferita de un procesor Intel® Core™ din a 10-a generatie, grafica optionala NVIDIA® sau AMD, memorie DDR4 de pana la 64 GB si sloturi pentru expansiune viitoare. Trei bay-uri si doua sloturi full-height, inclusiv sloturi PCIe x16 si PCIe x1, ofera posibilitatea de extindere ulterioara, in timp ce porturile USB, porturile seriale si celelalte porturile „legacy” contribuie la asigurarea unei compatibilitati extinse cu tehnologia existenta. Pana la 32 GB de memorie SDRAM DDR4-2933 si stocare interna pe SSD M.2 PCIe® NVMe™ de pana la 512 GB sau HDD SATA 7200 rpm de pana la 2 TB asigura un mediu perfect pentru rularea aplicatiilor de business si pentru stocarea informatiilor prelucrate.

PC-urile portabile HP au preinstalat sistemul de operare Windows 10 Pro de la Microsoft, ce poate fi upgradat la Windows 11. Acesta ofera o serie de functii noi care atrag atentia in special utilizatorilor de business pentru lucrul hibrid. Ultima versiune a sistemului de operare Windows stabileste un nou nivel de referinta pentru performanta si securitate, care ajuta companiile sa optimizeze productivitatea si sa protejeze angajatii impotriva unei liste de amenintari cibernetice mereu actualizate.

*Upgrade-ul la Windows 11 va fi livrat pe dispozitivele eligibile la finalul anului 2021, începutul lui 2022. Momentul exact variază în funcție de dispozitiv. Anumite caracteristici necesită componente hardware specifice (consultați aka.ms/windows11-spec).

Protectia oferita de producator pentru echipament si datele continute este asigurata prin firmware sau TPM, HP DriveLock si un sistem fizic de blocare de securitate. Suplimentar, securitatea poate fi extinsa cu un sistem integrat de blocare prin cablu. Pentru a evalua cele mai potrivite optiuni de configuratii pentru angajatii dumneavoastra, specialistii ELKO Romania va stau la dispozitie pentru a va oferi mai multe informatii legate de laptopurile si desktopurile HP.

Despre HP

HP (NYSE: HPQ) creeaza tehnologie care face viata mai buna pentru toata lumea, oriunde. Prin portofoliul de produse si de servicii, precum si sisteme personale, imprimante si solutii de imprimare 3D, compania faciliteaza experiente uimitoare. Mai multe informatii despre HP Inc. sunt disponibile la www.hp.com

Despre ELKO Group si ELKO Romania

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, solutii IT si electronice de consum din regiune, reprezentand 400 de producatori. Compania ofera o gama larga de produse si servicii catre mai mult de 10.000 de retaileri, producatori de calculatoare, integratori de sisteme si companii din diferite domenii, in 11 tari din Europa. Compania are peste 1.500 de angajati, iar cifra de afaceri a grupului in 2020 s-a ridicat la 2.2 miliarde USD (1.9 miliarde EUR).

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO si este specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT – PC-uri, componente, electronice home & office, telefoane mobile, software, solutii de infrastructura IT si de stocare, solutii de securitate, echipamente industriale, sisteme de comunicatii, solutii smart building si smart city – precum si electronice de consum. Compania comercializeaza produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor sai, companii revanzatoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiecteaza, instaleaza si revand solutii IT, sisteme de comunicatii si supraveghere video), adresand toate canalele de distributie IT & Telecom. Mai multe informatii la: www.elko.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *