Numărătoarea inversă de Crăciun cu HUAWEI AppGallery: O campanie de sărbători, dedicată tuturor utilizatorilor de smartphone-uri cu Android

București, 16 decembrie 2020 – Huawei Consumer Business Group România anunță lansarea ediției de sărbători a campaniei Festival of Apps, defășurată în mai multe etape de concurs în acest an în magazinul virtual de aplicații HUAWEI AppGallery. Concursul Numărătoare inversă de Crăciun cu HUAWEI AppGallery are loc în intervalul 10 decembrie 2020 – 30 decembrie 2020 și vine cu premii atractive pentru toți utilizatorii de smartphone-uri cu Android.

Ediția specială a campaniei este disponibilă pentru toate smartphone-urile cu Android și echipate cu magazinul HUAWEI AppGallery. Acesta poate fi instalat pe toate dispozitivele Android accesând appgallery.huawei.com și folosind butonul de download AppGallery sau printr-un clic pe link-ul următor: https://appgallery.huawei.com/#/app/C27162.

Participanții au 3 șanse zilnice de câștig în perioada campaniei, iar premiile în posesia cărora pot intra sunt atât premii fizice, cât și premii digitale. Printre premiile fizice se numără dispozitive de ultimă oră din portofoliul Huawei. 5 smartphone-uri vârf de gamă HUAWEI P40 Pro, 10 smartwatch-uri HUAWEI WATCH GT 2 și 320 de brățări de fitness HUAWEI Band 3e sunt device-urile care vor intra în posesia celor mai norocoși dintre participanți în perioada sărbătorilor. Toate aceste dispozitive vin în întâmpinarea câștigătorilor cu tehnologii inovatoare și un design atractiv.

În același timp, premiile digitale puse la dispoziția utilizatorilor sunt vouchere oferite de parteneri importanți precum Jerry’s Pizza, Bolt, Mondly, AntenaPlay și Tinder. Acestea pot fi folosite de către utilizatori pentru a intra în posesia unor beneficii importante în aplicațiile prezente în HUAWEI AppGallery. Mai multe detalii despre modalitatea în care câștigătorii pot beneficia de acestea sunt disponibile în regulamentul de campanie.

Cele 48 de aplicații care le aduc șanse de câștig participanților pot fi regăsite în lista următoare: Tinder, OLX.ro – Anunțuri gratuite, MyElectrica, Learn 33 Languages Free – Mondly, MyEdenred Romania, BOLT, TPARK, George România, My Vodafone România, Up Mobil, AntenaPlay, Jerry’s Pizza, Sygic GPS Navigation & Maps, Digi România, Star Taxi, Dystopia, MyBRD Mobile, REGINA MARIA, Avast Cleanup&Boost, Phone Cleaner, Optimizer, Biziday, NeoBT, Okazii.ro, iTranslate Translator&Dictionary, Pago, CyberGhost VPN – Fast&Secure WiFi protection, Vodafone Shake, eSky, Lajumate.ro, Viber, Lidl – Offers & Leaflets, DEDEMAN, mobilPay Wallet RO, 24pay, eJobs.ro – Locuri de muncă, Joom: Shop low price deals, clothes offer&gifts, Retrica, About You, Beez, Windy.com – Wind, Waven and Hurricanes Forecast, SoundHound – Music Discovery&Lyrics, Știri din România, Opera with free VPN, Meme Generator Free, Guitar Tuna, Sleep Cycle, OfficeSuit, Moovit, Deezer.

Câștigătorii vor fi extrași prin tragere la sorți. Pentru mai multe informații despre campanie, vă invităm să accesați: http://bit.ly/389VSXq.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 33 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com/ro

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Despre HUAWEI AppGallery

În total, AppGallery conține peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Aplicația vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației.

HUAWEI AppGallery cuprinde deja în portofoliu aplicații din zona de banking, printre care Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, BRD, Card Sodexo, MobilPay sau 24Pay. AppGallery conține și aplicații importante din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, Știrile PROTV, Digi 24, Biziday, AntenaPlay, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online. De asemenea, în platformă sunt disponibile și numeroase aplicații dedicate shopping-ului, precum Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman sau Okazii.ro, dar și aplicații utilitare, printre care, eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards, Upfit Romania sau WorldClass. Aplicațiile operatorilor locali precum My Orange Romania, My Account Telekom sau My Vodafone Romania sunt și ele disponibile în AppGallery. Printre cele mai noi aplicații care s-au alăturat AppGallery se numără platforma Beez, Yoxo by Orange, Underline, Jerry’s Pizza, Food Panda, MyEnel, MyEdenred, Neo BT, EuropaFM, Bolt, Raiffeisen Smart Mobile și George România.

HUAWEI AppGallery acordă o atenție sporită și zonei de educație, astfel că platforma oferă consumatorilor aplicații locale care au devenit cunoscute și utilizate și la nivel global. Printre acestea, se numără aplicațiile de învățare a limbilor străine de la Mondly, celebre pentru colaborările de renume la nivel internațional, dar și ale celor de la Meta Language Pro, precum Learn English, French sau German.

Aplicația Phone Clone, disponibilă în HUAWEI AppGallery, este o modalitate simplă de a transfera aplicațiile, contactele, datele, fișierele și fotografiile de pe vechiul smartphone pe noul smartphone, în câțiva pași simpli, folosind transferul super-rapid cu viteze de până la 1 GB pe minut. Cel mai important aspect al întregului proces este siguranța pe care o oferă, datorită criptării securizate a rețelei wireless. Procesul poate fi realizat foarte ușor, indiferent de sistemul de operare al vechiului smartphone (iOS sau Android).

Noul instrument de căutare Petal Search, disponibil în HUAWEI AppGallery, le oferă utilizatorilor o poartă deschisă către un milion de aplicații și o modalitate de a căuta cu ușurință prin categorii diverse, direct de pe ecranul de start al dispozitivului. Dezvoltată de motorul de căutare Petal Search, aplicația Petal Search aduce o experiență de căutare alternativă care localizează și agregă informații, oferind cele mai precise și relevante rezultate, pentru a le permite utilizatorilor să personalizeze și să gestioneze experiența cu smartphone-urile lor așa cum își doresc. HUAWEI AppGallery este complet integrat în noul motor de căutare și orice aplicație disponibilă deja în magazinul virtual va apărea în partea de sus a oricărei căutări din noul instrument

Pentru mai multe informații despre HUAWEI AppGallery, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/AppGalleryRo

Instagram: https://www.instagram.com/appgalleryro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *