Noutăți în categoria Gaming din HUAWEI AppGallery: Jocul Gardenscape, disponibil în magazinul virtual

În următoarea perioadă, utilizatorii Huawei primesc până la 20% rambursare la fiecare achiziție în aplicație

București, 17 decembrie 2020 – Un nou nume important se alătură magazinului virtual HUAWEI AppGallery și le oferă utilizatorilor o experiență de gaming fără precedent. Jocul Gardenscapes, realizat de Playrix, îi întâmpină pe utilizatori cu o lume fascinantă, în care imaginația și creativitatea nu au limite.

În plus, ca parte a campaniei globale Game Fest din HUAWEI AppGallery, utilizatorii care își instalează pe dispozitive jocul Gardenscapes, pot intra în posesia unor oferte exclusive de rambursare de până la 20% pentru achizițiile din aplicații. Oferta este disponibilă în intervalul 15 decembrie – 14 ianuarie.

Odată cu lansarea jocului Gardenscapes de la Playrix în AppGallery, suntem încântați să întâmpinăm un alt partener important în magazinul nostru de aplicații care se bucură de o evoluție rapidă. Cu această ofertă exclusivă, le oferim controlul utilizatorilor, aducând valoare suplimentară și noi modalități prin care aceștia se pot bucura de joc. Prin intermediul AppGallery, utilizatorii își pot personaliza și gestiona așa cum își doresc lumea aplicațiilor, alături de un gateway deschis și sigur care oferă libertate, opțiuni diverse și flexibilitate.”, declară Jaime Gonzalo, Vicepreședinte, Huawei Mobile Services Europa.

Alături de mecanismul standard de construire a unui puzzle, jocul Gardenscapes pune la dispoziția utilizatorilor puteri speciale și boostere care cresc viteza experienței de joc. Cu mii de niveluri unice și diferite grade de dificultate, fanii jocurilor tip puzzle sunt așteptați să se bucure de o experiență inedită.

Gardenscapes_Explore it on AppGallery

Utilizatorii care își descarcă aplicația Gardenscapes se pot conecta pur și simplu cu contul de Facebook pentru a salva progresul jocului. Jocul poate fi apoi descărcat din AppGallery pentru a revendica ofertele de rambursare exclusive, prin conectarea cu același cont de Facebook (sau prin descărcarea AppGallery de aici pe un dispozitiv non-Huawei).

Suntem încântați să putem oferi acces mai multor jucători de pe tot globul la jocul Gardenscapes prin lansarea sa în AppGallery. Sprijinul și sfaturile pe care le-am primit din partea Huawei în acest proces au fost extraordinare și suntem încântați să putem oferi publicului nostru dedicat oferte de rambursare.”, este de părere Maxim Kirilenko, Business Development Director, Playrix.

Jocul se remarcă printr-o acțiune complexă și care adaugă o altă dimensiune întregii experiențe. Pe măsură ce jucătorii continuă restaurarea, pot descoperi secretele grădinii, fiind însoțiți de diverse personaje și de un animal de companie. Jucătorii pot face echipă cu prietenii lor de pe Gardenscapes, sincronizându-și conturile de Facebook. Odată sincronizați, se pot asocia pentru a obține poziția de top în clasament.

HUAWEI AppGallery, magazinul oficial de aplicații Android al HUAWEI, se străduiește să devină magazinul de aplicații care le oferă utilizatorilor mai multe opțiuni, iar dezvoltatorilor o tehnologie inovatoare. Campania globală Game Fest urmărește să încurajeze utilizatorii să exploreze noi modalități de joc pe platformă printr-o serie de avantaje exclusive și este una dintre numeroasele campanii pe care AppGallery le lansează pe tot parcursul anului și totodată o dovadă a angajamentului AppGallery de a-și împlini viziunea.

De asemenea, AppGallery colaborează activ cu companii globale de top și dezvoltatori de jocuri pentru a le aduce pe platformă, utilizatorii având astfel acces la unele dintre cele mai populare jocuri mobile. AppGallery are peste 500 de milioane de utilizatori activi în peste 170 de țări și regiuni din întreaga lume, cu mii de aplicații din 18 categorii incluzând jocuri, social media, divertisment și multe altele.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 33 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com/ro

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Despre HUAWEI AppGallery

În total, AppGallery conține peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Magazinul virtual vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației.

HUAWEI AppGallery cuprinde deja în portofoliu aplicații din zona de banking, printre care Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, BRD, Card Sodexo, MobilPay sau 24Pay. App Gallery conține și aplicații importante din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, Știrile PRO TV, Digi 24, Biziday, AntenaPlay, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online. De asemenea, în platformă sunt disponibile și numeroase aplicații dedicate shopping-ului, precum Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman sau Okazii.ro, dar și aplicații utilitare, printre care, eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards, Upfit Romania sau WorldClass. Aplicațiile operatorilor locali precum My Orange Romania, My Account Telekom sau My Vodafone Romania sunt și ele disponibile în AppGallery. Printre cele mai noi aplicații care s-au alăturat AppGallery se numără Jerry’s Pizza, Food Panda, MyEnel, MyEdenred, Neo BT, EuropaFM, Bolt și Raiffeisen Smart Mobile.

HUAWEI AppGallery acordă o atenție sporită și zonei de educație, astfel că platforma oferă consumatorilor aplicații locale care au devenit cunoscute și utilizate și la nivel global. Printre acestea, se numără aplicațiile de învățare a limbilor străine de la Mondly, celebre pentru colaborările de renume la nivel internațional, dar și ale celor de la Meta Language Pro, precum Learn English, French sau German.

Aplicația Phone Clone, disponibilă în HUAWEI AppGallery, este o modalitate simplă de a transfera aplicațiile, contactele, datele, fișierele și fotografiile de pe vechiul smartphone pe noul smartphone, în câțiva pași simpli, folosind transferul super-rapid cu viteze de până la 1 GB pe minut. Cel mai important aspect al întregului proces este siguranța pe care o oferă, datorită criptării securizate a rețelei wireless. Procesul poate fi realizat foarte ușor, indiferent de sistemul de operare al vechiului smartphone (iOS sau Android).

Noul instrument de căutare Petal Search, disponibil în HUAWEI AppGallery, le oferă utilizatorilor o poartă deschisă către un milion de aplicații și o modalitate de a căuta cu ușurință prin categorii diverse, direct de pe ecranul de start al dispozitivului. Dezvoltată de motorul de căutare Petal Search, aplicația Petal Search aduce o experiență de căutare alternativă care localizează și agregă informații, oferind cele mai precise și relevante rezultate, pentru a le permite utilizatorilor să personalizeze și să gestioneze experiența cu smartphone-urile lor așa cum își doresc. HUAWEI AppGallery este complet integrat în noul motor de căutare și orice aplicație disponibilă deja în magazinul virtual va apărea în partea de sus a oricărei căutări din noul instrument.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *