ViewSonic asigura suport QHD pentru noua generatie de console

Bucuresti, Romania (14 decembrie 2020) – ViewSonic Corp., lider global pe piata solutiilor de afisare, a prezentat lista solutiilor vizuale care sustin pasionatii de jocuri pe console. Odata cu lansarea noii console PS5 si a eliminarii suportului pentru redare la rezolutia 1440p, jucatorii s-au vazut pusi in fata unei probleme delicate. Conform Sony, utilizatorii nu vor putea reda semnal 1440p nativ, punandu-se in acest fel accent pe cei care folosesc televizoare 4K. Pentru jucatorii care se joaca atat pe PC, cat si pe console, unde folosesc in acest scop monitoare QHD, rezultatul este o reducere a rezolutiei la 1080p, fara nicio solutie viabila care sa-i ajute sa beneficieze de jocuri la rezolutie mai mare folosind echipamentul hardware existent.

Pentru a le asigura pasionatilor de jocuri cea mai buna experienta posibila, ViewSonic a optimizat cateva monitoare QHD pentru a permite redarea semnalului 4K la rezolutie QHD, fara niciun fel de eforturi suplimentare din partea utilizatorilor. In acest fel, jucatorii vor beneficia de cel mai bun gameplay, fara a fi nevoiti sa apeleze la artificii sau solutii software complicate.

Lista monitoarelor ViewSonic compatibile:

  • Elite XG270QC
  • Elite XG270Q
  • VX2768-2KPC-mhd
  • VX3268-2KPC-mhd
  • VX2705-2KP-mhd/VX2768-2KP-mhd
  • XG2705-2K

ViewSonic demonstreaza astfel ca se dedica sustinerii pasionatilor de jocuri din intreaga lume, fiind lider in dezvoltarea de tehnologii pentru gaming.

Pentru mai multe informatii despre ViewSonic ELITE, vizitati pagina web dedicata si urmariti paginile de InstagramTwitter si Facebook. Pentru a afla mai multe despre ViewSonic, vizitati pagina web ViewSonic.com si urmariti paginile de FacebookYouTube si Twitter.

Despre ViewSonic

Fondata in anul 1987 in California, ViewSonic este o importanta companie producatoare de

echipamente si solutii de afisare, lider in dezvoltarea de tehnologii vizuale, ce activeaza in

peste 100 tari. Folosindu-se de spiritul sau inovator si de viziunea sa, ViewSonic creeaza

hardware si solutii software complexe, printre care monitoare, video-proiectoare, sisteme de

afisare publica digitala, solutii de afisare interactive ViewBoard si ecosistemul software

myViewBoard. Cu peste 30 ani de experienta pe piata solutiilor de afisare, ViewSonic s-a

impus prin furnizarea de solutii fiabile pentru educatie, intreprinderi, consumatori si

profesionisti si prin sustinerea utilizatorilor sa “Observe Diferenta.” Pentru a afla mai multe

despre ViewSonic, vizitati www.viewsonic.com.

*Preturile, specificatiile si disponibilitatea pot suferi modificari fara notificari prealabile.

**Acest comunicat de presa contine afirmatii legate de viitor, care reflecta asteptarile si estimarile companiei. In realitate, situatia poate fi diferita fata de cea anticipiata aici.

***ViewSonic si marcile comerciale ViewSonic sunt marci inregistrate ale ViewSonic Corporation in Statele Unite si/sau alte tari. Toate celelalte nume de companii si marci comerciale enumerate aici se afla in proprietatea companiilor corespunzat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *