Decorează sărbătorile cu specialitățile Ferrero te inspiră cu idei originale pentru decorul de sărbători

În curând, spiritul celor mai așteptate sărbători din an va începe să prindă culoare în viețile noastre. Nu există nicio îndoială că sărbătorile din acest an vor fi puțin mai diferite, însă cu siguranță vom găsi foarte multe motive pentru a celebra emoția sărbătorilor de iarnă în confortul propriei case.

București, 10 decembrie: Crăciunul este printre puținele sărbători festive din an în care oamenii găsesc atât de multe idei de decorare, variate și strălucitoare. Cu ajutorul imaginației și fără a investi foarte mult, dispozitivele casnice simple și obiectele de zi cu zi sunt transformate în decorațiuni elegante de Crăciun.

Pentru a celebra frumusețea sezonului, Ferrero lansează broșura destinată în exclusivitate ornamentelor festive, în care oferă sfaturi pentru realizarea decorațiunilor pentru masa de sărbătoare, concepute special pentru a putea fi puse în practică acasă, folosind obiecte neconvenționale: scobitori, tigăi sau sticle vechi, forme de copt sau acele pungi de hârtie pe care nu le mai folosiți și care, alături de specialitățile Ferrero, dau formă celor mai inedite decorațiuni de Crăciun. Practic, orice se poate transforma într-o potențială bijuterie festivă de sărbători.

Pungi de hârtie elegante pentru ambalarea cadourilor

Tu ce faci cu toate acele pungi de hârtie care se strâng în casă de-a lungul timpului? În broșura Ferrero vei afla cum acestea se pot transforma în ambalaje elegante dacă sunt accesorizate cu o bandă aurie, care are rolul de a închide punga de hârtie de mult uitată în sertar. La final, ambalajul rezultat este înfășurat într-o panglică  de aceeași culoare, iar cadoul ales de tine cu multă dragoste este pregătit și așteaptă sa fie deschis!



Formele pentru frusecuri folosite pe post de placecard

Uneori, vechea zicală se aplică și pentru decorarea mesei festive de Crăciun: mai puțin înseamnă mai mult. O formă de brăduț pentru fursecuri împodobită cu o panglică roșie și o pralină pe post de trunchi de copac oferă o primire călduroasă oaspeților pe care îi aștepți la masă.

Coroniță pufoasă și primitoare

Această decorațiune este modalitatea perfectă prin care să transformi resturile de fire de lână într-un aranjament de Crăciun plin de farmec. Lipește câteva plante uscate pe un inel de metal, astfel încât să se suprapună, iar partea de jos să rămână liberă pentru pampoane. Confecționează pampoanele conform instrucțiunilor oferite în broșura Ferrero și leagă-le pe inelul de metal folosind capetele lungi de lână. Leagă globurile de o panglică roșie și înnoadă-le în partea de sus a coroniței. Fă cu grijă o gaură în colțul de sus al ambalajului Raffaello, trece panglica argintie prin găuri si leagă-le alături de globuri. Coronița este gata de a fi agățată la intrare pentru a aduce râmbetul pe buzele oaspeților!

Inel pentru servețele din hârtie de brioșe

Două forme de brioșă sunt transformate într-un inel de șervețel în formă de înger. Pentru a realiza această decorațiune în nuanțe de auriu și crem, sunt necesare două forme de brioșă, pe care le pliezi în centru, le decupezi conform șablonului de pe decorațiuni-magice.ro și le lipești împreună. Apoi împachetezi un șervețel de in, îl legi cu o panglică și împodobești aripile îngerului cu o etichetă și o pralină.

Descoperă recomandările Ferrero pentru anul 2020 pe site-ul www.decoratiuni-magice.ro și bucură-te de momente unice alături de cei dragi. Ferrero îți oferă zeci de idei creative, care pot fi realizate și personalizate așa cum îți dorești. Toate propunerile de decorațiuni DIY oferite de Ferrero necesită materiale accesibile, dispun de explicații pas cu pas și sunt ușor de realizat.

Despre Ferrero

Cu o prezență extinsă și în continuă creștere, care atestă calitatea produselor sale, grupul Ferrero are abilitatea de a se adapta și răspunde rapid diferitelor nevoi ale pieței, produsele sale fiind în acord cu obiceiurile de consum din întreaga lume.

Află mai multe pewww.ferrero.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *