Noutăți în HUAWEI AppGallery: O promoție special concepută pentru a susține industria de e-commerce în această perioadă, disponibilă în magazinul virtual

București, 14 decembrie 2020 – Huawei, lider în tehnologie la nivel mondial, lansează un pachet promoțional în magazinul virtual HUAWEI AppGallery, special gândit pentru a oferi o serie de beneficii companiilor de e-commerce și dezvoltatorilor de aplicații. Campania își propune să stimuleze și să susțină companiile în această perioadă, marcată de condiții de piață dificile, iar înscrierile sunt așteptate până la data de 31 decembrie.

Beneficiile oferite includ vizibilitatea companiilor de e-commerce și a dezvoltatorilor în tab-ul popular „Colecții” disponibil în HUAWEI AppGallery, pe bannerele glisante de pe pagina de pornire și totodată servicii gratuite de publicitate, în valoare de până la 2.500 euro. În acest fel, companiile dezvoltatorii pot beneficia de expunere în fața celor 36 de milioane de utilizatori activi lunar ai HUAWEI AppGallery din Europa.

Prin această campanie, Huawei vizează trei grupuri specifice: brandurile de e-commerce și companiile care nu sunt prezente în AppGallery, companiile cu aplicații deja disponibile în AppGallery și dornice să integreze aplicațiile cu Huawei Mobile Services (HMS) pentru a beneficia de avantajele suplimentare ale platformei și de o audiență extinsă, alături de companiile de e-commerce existente, ale căror aplicații sunt deja integrate cu HMS. Campania se adresează companiilor din regiunea CEE și Țările Nordice și este valabilă până la finalul anului 2020.

Ne dorim să stimulăm companiile și dezvoltatorii de aplicații din industria e-commerce-ului să își accelereze listarea pe AppGallery înainte de finalul anului.”, a declarat Wang Heng, Vicepreședinte, Global Partnerships and Eco-Development, Huawei Consumer Business Group, CEE și Țările Nordice. „Utilizatorii de smartphone-uri Huawei caută idei și inspirație în perioadele de izolare, iar includerea în AppGallery, în special datorită expunerii suplimentare și impulsului promoțional pe care îl oferim, va garanta faptul că aceste aplicații sunt poziționate pe primul loc în rezultatele generate în urma căutării.“, continuă acesta.

Campania disponibilă în HUAWEI AppGallery oferă următoarele beneficii:

  • Includerea în top 5 în tab-ul „Colecții” al AppGallery, disponibil pe pagina de pornire și care evidențiază colecțiile de aplicații tematice sau de sezon.
  • Anunț banner glisant cu aplicațiile de pe pagina de pornire.
  • Acces la tab-ul „Cadou” disponibil în HUAWEI AppGallery și care le permite companiilor să vină în întâmpinarea utilizatorilor cu oferte speciale.
  • Acces la notificările Push pentru a atrage atenția utilizatorilor cu privire la mesaje și informații cheie.
  • Echipă de asistență tehnică la nivel național pentru integrarea aplicațiilor și asistență dedicată companiilor pentru optimizarea experienței în ecosistemul Huawei.
  • 5 sau 10 zile de publicitate gratuită pe AppGallery în valoare de 250 de euro/zi.

Echipa experimentată de ingineri și asistență tehnică HUAWEI AppGallery va fi pusă la dispoziția furnizorilor de conținut care se înscriu în campanie, pentru a-i ajuta în procesul de integrare și valorificare a capabilităților Huawei chip-dispozitiv-cloud care accelerează transformarea modelelor de aplicații existente.

În plus, dezvoltatorii pot optimiza kiturile pe care Huawei Mobile Services le-a dezvoltat pentru a face integrarea cât mai ușoară posibil. Printre acestea se numără Ads Kit, un serviciu de monetizare care folosește capabilitățile extinse de date ale Huawei pentru a afișa în aplicații conținut publicitar direcționat și de înaltă calitate către baza amplă de utilizatori ai dispozitivelor Huawei și nu numai. Gama de formate publicitare se potrivește diferitelor aplicații, iar dezvoltatorii pot integra în prezent anunțuri tip banner, native, premiate, interstițiale, de tip splash și roll.

În plus, Huawei pune la dispoziția participanților, pe parcursul campaniei, o schemă de acțiuni preferențială. Astfel, furnizorii de conținut vor păstra 90% din veniturile din clicurile publicitare față de procentul de 70% disponibil în alte platforme de magazine de aplicații. În plus, dacă aceeași aplicație este disponibilă în alte magazine de aplicații, orice anunțuri accesate și facilitate prin rețeaua publicitară Huawei vor aduce, de asemenea, 90% din venituri furnizorului de conținut.

Această ofertă include întreaga gamă de abilități tehnice, de marketing și de creștere a veniturilor, pentru a le permite companiilor de e-commerce și dezvoltatorilor de aplicații să beneficieze rapid de ele.”, adaugă Wang Heng, Huawei Consumer Business Group, CEE și Țările Nordice. „Este o ofertă remarcabilă, de la care ne așteptăm să aibă un mare succes, așa că îi îndemnăm să se înscrie pe toți furnizorii de conținut care caută un mod de a ajunge la milioane de utilizatori cu aplicațiile lor. Oferta este disponibilă numai până la sfârșitul anului.”, continuă acesta.

Integrarea aplicațiilor cu Huawei Mobile Services (HMS) în 5 pași simpli

Huawei a eficientizat procesul de integrare a aplicațiilor cu HMS în 5 pași simpli. Este nevoie de o zi pentru a obține o aprobare de înregistrare, de mai puțin de 15 minute pentru crearea unei aplicații și a furnizării de servicii și de aproximativ 3 zile pentru fiecare dezvoltare a unui kit înainte de lansarea finală a aplicației. În medie, durează două săptămâni pentru ca o aplicație existentă să fie complet integrată cu HMS.

Oferta promoțională este disponibilă pentru companiile de e-commerce care își doresc să își actualizeze aplicația existentă la Huawei Mobile Services, precum și pentru cele care doresc să își listeze aplicația în HUAWEI AppGallery.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 33 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com/ro

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Despre HUAWEI AppGallery

În total, AppGallery conține peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Magazinul virtual vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației.

HUAWEI AppGallery cuprinde deja în portofoliu aplicații din zona de banking, printre care Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, BRD, Card Sodexo, MobilPay sau 24Pay. App Gallery conține și aplicații importante din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, Știrile PRO TV, Digi24, Biziday, AntenaPlay, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online. De asemenea, în platformă sunt disponibile și numeroase aplicații dedicate shopping-ului, precum Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman sau Okazii.ro, dar și aplicații utilitare, printre care, eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards, Upfit Romania sau WorldClass. Aplicațiile operatorilor locali precum My Orange Romania, My Account Telekom sau My Vodafone Romania sunt și ele disponibile în AppGallery. Printre cele mai noi aplicații care s-au alăturat AppGallery se numără Jerry’s Pizza, Food Panda, MyEnel, MyEdenred, Neo BT, EuropaFM, Bolt și Raiffeisen Smart Mobile.

HUAWEI AppGallery acordă o atenție sporită și zonei de educație, astfel că platforma oferă consumatorilor aplicații locale care au devenit cunoscute și utilizate și la nivel global. Printre acestea, se numără aplicațiile de învățare a limbilor străine de la Mondly, celebre pentru colaborările de renume la nivel internațional, dar și ale celor de la Meta Language Pro, precum Learn English, French sau German.

Aplicația Phone Clone, disponibilă în HUAWEI AppGallery, este o modalitate simplă de a transfera aplicațiile, contactele, datele, fișierele și fotografiile de pe vechiul smartphone pe noul smartphone, în câțiva pași simpli, folosind transferul super-rapid cu viteze de până la 1 GB pe minut. Cel mai important aspect al întregului proces este siguranța pe care o oferă, datorită criptării securizate a rețelei wireless. Procesul poate fi realizat foarte ușor, indiferent de sistemul de operare al vechiului smartphone (iOS sau Android).

Noul instrument de căutare Petal Search, disponibil în HUAWEI AppGallery, le oferă utilizatorilor o poartă deschisă către un milion de aplicații și o modalitate de a căuta cu ușurință prin categorii diverse, direct de pe ecranul de start al dispozitivului. Dezvoltată de motorul de căutare Petal Search, aplicația Petal Search aduce o experiență de căutare alternativă care localizează și agregă informații, oferind cele mai precise și relevante rezultate, pentru a le permite utilizatorilor să personalizeze și să gestioneze experiența cu smartphone-urile lor așa cum își doresc. HUAWEI AppGallery este complet integrat în noul motor de căutare și orice aplicație disponibilă deja în magazinul virtual va apărea în partea de sus a oricărei căutări din noul instrument.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *