Sunet mai bogat cu noile căști Sony h.ear și noul Walkman® compatibil cu activități de streaming

  • 5 noi opțiuni de culoare pentru căștile cu benzi de fixare pe cap WH-H910N și NW-A105 Walkman® pentru audiții îmbunătățite
  • Durată de viață a bateriei mai lungă și caracteristici inteligente, care fac ascultarea cu căștile WH-H910N mai ușoară ca niciodată
  • Tehnologie audio de înaltă calitate cu opțiuni multi-source music pentru rulare și descărcare direct pe Walkman®-ul NW-A105

 

Sony lansează astăzi noile căști h.ear WH-H910N cu benzi de fixare pe cap, precum și Walkman®-ul NW-A105, în cinci noi combinații de culori, alături de un sunet de înaltă calitate.

Sunet superior personalizat

Căștile WH-H910N anulează eficient zgomotul ambiental, pentru ca utilizatorii să se poată concentra asupra muzicii. Datorită tehnologiei Dual Noise Sensor, sunetul ambiental este redus semnificativ, pentru o experiență de ascultare îmbunătățită. Adaptive Sound Control permite o audiție personalizată, prin modificarea automată a setărilor căștilor în funcție de ceea ce se află în jur. Împreună cu modul Quick Attention, transformă experiența de ascultate a utilizatorilor, atunci când sunt în aer liber. Pur și simplu țineți mâna pe cască pentru a reduce volumul muzicii și a asculta temporar ce se întâmplă în jur, fără a fi nevoie să dați căștile jos. Căștile WH-H910N pot fi asortate cromatic cu Walkman® -ul NW-A105, beneficiind de funcții precum anularea zgomotului și sunet high-resolution.

Walkman®-ul NW-A105 este compatibil cu tehnologia audio de înaltă rezoluție, DSD (conversie 11,2 MHz/ PCM) și PCM (384kHz/32biți)pe S-Master HX™. DSEE HX™ îmbunătățește muzica existentă la o calitate apropiată high-resolution și funcționează chiar și când sunt derulate activități de streaming. În plus, Walkman® -ul NW-A105 suportă audio wireless de înaltă rezoluție LDAC™, care acum este adaptat conexiunilor wireless și pe fir, la o calitate high-resolution.

Construcția este de mare precizie pentru un sunet superior, inclusiv o carcasă rigidă de aluminiu șlefuit și componente audio de înaltă calitate, inclusiv lipituri, condensatori film și rezistori de sunet, care sunt disponibile și pe seriile ZX și NW-WM1Z. La modelul de Walkman® NW-A105, aceste caracteristici sunt transpuse într-o carcasă compactă de dimensiuni comode, astfel încât să nu mai existe discrepanțe între calitatea sunetului și stil.

Având la bază Android™ cu Wi-Fi, modelul de Walkman® NW-A105 oferă acces facil la milioane de melodii. Utilizatorii pot face streaming pentru cele mai noi melodii și cei mai în vogă artiști de la furnizorul de servicii preferat. În plus, utilizatorii pot accesa servicii de download direct de pe Walkman®-ul NW-A105, pentru a stoca pe dispozitiv melodiile preferate, perfecte pentru călătorii acolo unde nu există conexiune Wi-Fi.

Mai multă personalitate

Compacte și ușoare, căștile WH-H910N sunt mai subțiri, pentru un aspect mai elegant. Forma pernuțelor pentru urechi a beneficiat de un nou design, mărind la maxim zona de contact cu fața pentru confort și stabilitate îmbunătățite.

Funcționalități superioare

Împreună cu modul Quick Attention, senzorii tactili permit controlul căștilor WH-H910N fără a fi date jos de pe cap. Utilizatorii pot controla căștile prin intermediul cupei de pe ureche și al butoanelor din jurul ei pentru o serie de funcții, inclusiv omiterea unei melodii și activarea asistenței vocale. Aceste căști sunt compatibile, de asemenea, cu aplicația dedicată Sony | Headphones Connect, pentru o personalizare foarte ușoară a muzicii. Pe lângă faptul că este colorat, modelul NW-A105 Walkman® este compact, cu un display HD de 3,6 inci pentru o experiență premium și dispune de un port USB-Type-C™ pentru o conectivitate ușoară.

Setul de căști WH-H910N devine mai inteligent datorită funcției de asistență vocală, în combinație cu Google Assistant și Amazon Alexa. Utilizatorii își pot organiza ziua așa cum doresc, pot pune întrebări asistentului de voce preferat, se pot conecta cu prietenii, pot primi informații, seta memento-uri și așa mai departe.

Căștile WH-H910N dispun de o durată de viață a bateriei impresionantă de până la 35 de ore, pentru o zi întreagă de audiții. Dacă rămâneți fără baterie, căștile dispun de funcția Quick Charge, care oferă 2,5 ore de distracție cu numai 10 minute de încărcare. Walkman®-ul NW-A105 are o durată de viață a bateriei de până la 26 de ore.

Renaștere retro

Călătoriți înapoi în timp cu ediția aniversară de 40 de ani, și anume modelul NW-A100TPS Walkman®. Walkman®-ul NW-A100TPS are un logo pentru cea de-a 40-a aniversare imprimat pe capacul din spate și vine cu o carcasă cu design special, care aduce un omagiu și este inspirat de Walkman®-ul TPS-L2, primul casetofon portabil de la Sony. Lansat pe 1 iulie 1979, acesta a revoluționat modul în care oamenii ascultau muzica în mers, oferindu-le libertatea de a se bucura de muzica preferată indiferent de destinație. Utilizatorii se pot bucura, de asemenea, de o interfață pentru casete inspirată din modelele clasice de Walkman®.

Modelul WH-H910N va avea un preț de apriximativ 300 € / 250 £ și va fi disponibil din decembrie 2019.

Modelul NW-A105 (16 GB) va avea un preț de aproximativ 350 € / 320 £ și va fi disponibil din noiembrie 2019.

Modelul NW-A100TPS (16 GB) va costa aproximativ 440 € / 400 £ și va fi disponibil din noiembrie 2019.

Pentru mai multe știri Sony, vizitați https://presscentre.sony.ro/

Pentru frecvențe de peste 352,8 kHz, va fi redare conversie în jos.

Necesită conexiune pe fir

Android este marcă înregistrată a Google LLC.

Google is a trademark of Google LLC.

Amazon, Alexa and all related logos are trademarks of Amazon.com, Inc. or its affiliates. The Google Assistant and Alexa are not available in all languages and countries/regions.

Atunci când se folosește aplicația de rulare a muzicii originală de la Sony, și MP3 128 kbps cu conexiune pe fir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *