Sony prezintă noul Walkman® NW-ZX507

  • Sunet la o rezoluție înaltă, cu tehnologie audio avansată
  • Experiența muzicii din surse multiple la o calitate înaltă, inclusiv pentru serviciile de streaming preferate
  • Design premium pentru o audiție de lux

Sony lansează noul Walkman® NW-ZX507,  care le permite utilizatorilor să experimenteze muzică din surse multiple cu Android™ și Wi-Fi. Aceștia pot accesa melodii direct în dispozitiv, prin intermediul serviciilor preferate de streaming și download, la un sunet de înaltă calitate.

Tehnologie melodioasă

Cu NW-ZX507, utilizatorii pot trăi o experiență audio de înaltă calitate datorită conexiunii echilibrate de Φ4,4 mm împreună cu DSD Native (11,2 MHz) și redare PCM 384kHz / 32biți, cu ajutorul S-master HX™. De asemenea, cu ajutorul DSEE HX™ muzica este redată la o calitate apropiată high-res. Procesorul DSEE HX™ funcționează chiar în timp ce muzica rulează pe dispozitiv

Datorită construcției sale premium, noul NW-ZX507 oferă o experiență audio superioară. Carcasa este alcătuită dintr-un cadru frezat din aluminiu și un bloc din cupru pentru obținerea unui sunet clar și puternic, în timp ce noul FTCAP (condensator înalt cu polimeri) și condensatorul electric Double-Layer conlucrează pentru a asigura niveluri de bass intense. Piesele audio, inclusiv îmbinarea excelentă și rezistorul de sunet permit sunete clare inclusiv de voce, îmbunătățind fiecare detaliu al melodiilor preferate. 

O colecție de muzică extinsă

Cu Android™ și Wi-Fi, utilizatorii pot accesa  cu ușurință milioane de melodii pentru a transmite sau descărca piese cu ajutorul aplicațiilor preferate chiar pe Walkman®, sau se pot conecta la computer pentru a accesa colecția de muzică. Ascultarea melodiilor preferate nu a fost niciodată mai ușoară.

Experiență de ascultare premium

Ecranul HD de 3,6 inci cu panou tactil asigură o ascultare  cu stil. Este dotat cu un port USB Type-C™ și un slot pentru card micro SD, împreună cu taste laterale fizice pentru ușurință în utilizare. Disponibil în culoarea negru, NW-ZX507 oferă un sunet autentic cu un corp compact și elegant. În plus, cu o durată de viață a bateriei de până la 20 de ore, utilizatorii pot asculta album după album, fără griji.

Compatibil cu aplicația Sony Original Music Player, pentru sunet personalizat și cea mai bună experiență de ascultare de până acum. 

Modelul NW-ZX507 model (64 GB) va avea un preț de aproximativ 830 € / 750 £ și va fi disponibil începând din noiembrie 2019.

Pentru mai multe știri Sony, vizitați https://presscentre.sony.ro/

Android este marcă înregistrată a Google LLC.

Necesită o conexiune echilibrată.

Necesită o conexiune pe fir.

Folosind aplicații de rulare a muzicii Sony original și redare MP3 cu conexiune echilibrată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *