The Wall Luxury: Noile inovații în tehnologia display-urilor au fost prezentate de Samsung la InfoComm 2019

The Wall Luxury reflectă noi inovații în tehnologia display-urilor concepute exclusiv pentru locuintele de lux și medii de top

Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat lansarea globală a lui The Wall Luxury la InfoComm 2019 din Orlando, Florida. Cea mai recentă versiune a lui The Wall, display-ul Micro LED produs de Samsung poate fi realizat în orice dimensiune care să se potrivească cu spațiul unde este așezat. The Wall Luxury se asigură că utilizatorii vor experimenta cea mai bună calitate a imaginii în confortul propriilor case.

În plus, în cadrul InfoComm 2019, participanții pot vedea cele mai recente inovații în materie de display-uri  ale Samsung, inclusiv MagicINFO 7 cu Soluția Analytics bazată pe AI, precum și Flip 65’’și QLED 8K.

The Wall Luxury: Bucură-te de experiențe imersive la tine acasă

Samsung lansează versiunea de lux a lui The Wall, Micro LED-ul de ultimă generație cu display modular de dimensiuni mari. Ideal chiar și pentru cele mai luminoase zone din spații rezidențiale, The Wall Luxury este configurabil și personalizabil la o varietate de dimensiuni, începând cu 73″ la rezoluție 2K și până la 292″ în definiție 8K. Cu o adâncime mai mică de 30 mm, The Wall se integrează perfect în orice tip de decor.

Disponibil la nivel global începând cu iulie 2019, The Wall Luxury oferă o nouă interfață și o nouă experiență utilizatorilor. Pe baza unui research asupra stilului de viață al utlizatorilor și a preferințelor acestora, acest nou model oferă mai mult decât o calitate a imaginii excepțională, ci și o experiență personalizată pentru fiecare utilizator în parte. Un cadru personalizabil îmbunătățește display-ul și se asigură că acesta se potrivește oricărui spațiu. Datorită duratei de viață de 100.000 de ore a diodelor sale emițătoare, The Wall nu este niciodată închis, ci se transformă într-o pânză digitală care se potrivește cu nevoile utilizatorului și a dispoziției sale. Când ecranul nu este utilizat, modul Ambient poate afișa o varietate de opera de artă, de la picturi, fotografii și artă video la imagini personalizabile – în funcție de ce își dorește utilizatorul.

The Wall Luxury vine cu o calitate a imaginii dezvoltată cu ajutorul inteligenței artificiale, Quantum Processor Flex. Acest lucru oferă o calitate optimizată a imaginii, scenă cu scenă, indiferent de formatul inițial al imaginii. Quantum Processor Flex analizează milioane de date de imagine pentru a calibra automat rezoluția inițială în funcție de rezoluția modulară a ecranului.

Fie că vizionați un film clasic, un eveniment sportiv sau cel mai recent joc de consolă, upscaling-ul AI, tehnologia Quantum HDR de 2.000 nits și rata video de 120Hz oferă o experiență vizuală bogată. Samsung a colaborat cu furnizori de entertainment, precum Harman Luxury Audio și Steinway Lyngdorf pentru soluții audio; Control4, Crestron și Savant pentru soluții de automatizare; și Domotz, Ihiji și OrvC pentru capabilități de monitorizare la distanță.

“În ultimele douăsprezece luni, am cercetat tendințele în design interior și tehnologice înainte de a gândi și proiectaThe Wall Luxury.

MagicINFO 7 bazat AI

Samsung MagicINFO 7 este o soluție puternică de gestionare a conținutului și a dispozitivelor pentru toate tipurile de ecrane smart, care le permite companiilor să creeze, să programeze și să redea conținut într-o rețea signage, oferind în același timp informații relevante prin colectarea și analiza datelor integrate în timp real. Este o platformă all-inclusive care satisface toate cerințele de business.

Piața comercială de display-uri se schimbă rapid, iar multe companii au nevoie să își adapteze conținutul. Sistemul MagicINFO Analytics, construit de AI Brightics, transformă display-urile într-o platformă pentru a furniza informații de business relevante. Permite utilizatorilor să optimizeze și să automatizeze promoțiile și campaniile magazinelor pe baza datelor integrate în timp real. Utilizând MagicINFO Analytics, marketerii pot analiza big data, precum și comportamentul clienților în magazin pentru a afișa cel mai relevant conținut personalizat pentru nevoile lor. De asemenea, MagicINFO Analytics oferă rapoarte de performanță, permițând managerilor și comercianților să înțeleagă mai bine rezultatele promoției și să ia decizii în ceea ce privește campaniile viitoare.

La InfoComm 2019, Samsung a creat un spațiu special inspirat de de tendințele de pe piață, pentru a prezenta numeroasele beneficii ale soluției MagicINFO. Instrumentele de Rule Manager, Behaviour Sensing și Brightincs AI oferă soluții de marketing, analiză de trafic și capabilități personalizate de analiză. MagicINFO 7 suportă toate produsele signage Samsung și, începând din 2019, va fi încorporat în produsele QLED 8K – ceea ce înseamnă că toți utilizatorii vor beneficia de această tehnologie avansată, ceea ce înseamnă timp și bani economisiți pentru consumatori.

Noul Flip 65” 2019: Flipchart digital pentru o colaborare îmbunătățită

Ținând cont de succesul pe care l-a avut modelul de 55″, noul Flip 65″ este cea mai recentă adăugare în portofoliului de flipcharturi digitale Samsung, oferind posibilități de colaborare mai bune într-un display ușor de navigat. Prezentat pentru prima oară în cadrul InfoComm 2019 și disponibil la nivel mondial începând cu luna iulie, modelul de 65″ oferă o serie de specificații noi și este cel mai rapid display tactil din lume – ceea ce permite echipelor să lucreze mai inteligent, mai rapid și mai eficient.

avand un ecran de 65″ display-ul va fi folosit mult mai ușor, fiind o soluție ideală pentru sălile mari de meeting și pentru săli de clasă. Pentru acest model, Samsung a introdus suportul de perete No Wall Mount, eliminând orice spațiu inutil între produs și perete, ceea ce înseamnă că este atrăgător din punct de vedere estetic, indiferent de unghi.

Samsung oferă acum o experiență digitală avansată, făcând cu adevărat trecerea de la analog la digital.  Funcțiile Note Layer și Merge to Roll creează o tablă interactivă albă, în timp ce modul Brush recunoaște o gamă largă de grosimi ale creionului, asigurând utilizatorilor posibilitatea de desena ceea ce își doresc prin atingeri simple. Modurile de vopsire în ulei permit diferite stiluri și texturi, în timp ce capacitățile de amestecare a culorilor permit utilizatorilor să acceseze o paletă de culori variată. În cele din urmă, capabilitățile tehnice avansate, cum ar fi conexiunea la cloud și cele mai populare tool-uri, precum Office365, OneDrive și Remote Desktop, precum și gestionarea la distanță permit utilizatorilor să colaboreze dincolo de Flip.

Anunțat de asemenea la InfoComm2019, Samsung și Cisco au dezvăluit următoarea etapă a parteneriatului strategic, gândit pentru îmbunătățirea colaborării la locul de muncă. Prin integrarea seriei QMR 4K UHD SMART cu Cisco Webex Room Kit Mini, grupurile de lucru și echipele care sunt răspândite în diferite locații pot comunica prin intermediul video-ului. În plus, noul Flip 65″ de la Samsung este primul display interactiv care va fi încorporat în versiunea actualizată a seriei Webex Room Kit, care va fi lansată în cursul acestui an. Combinația va permite co-creația Webex pe Samsung Flip 65″ și va permite munca în echipă chiar dacă oamenii sunt în locuri diferite.

“Parteneriatul dintre Cisco și Samsung va transforma locul de muncă. Integrarea acestor display-uri cu seria kit-urilor Webex Room Kit de la Cisco va schimba experiența întâlnirilor de echipă, indiferent dacă acestea au loc când membrii sunt prezenți sau nu”, declară Sri Srinivasan, vicepreședinte și director general al Webex Devices la Cisco. ”

“Colaborarea stă la baza oricărei afaceri de succes, iar parteneriatul cu Cisco, liderul în domeniul teleprezentei și tehnologiei de rețea, ne va permite să transformăm spațiile de lucru. De abia așteptăm să colaborăm cu Cisco, să continuăm să inovăm modalitățile în care companiile lucrează”, a declarat Hyesung Ha, vicepreședinte senior al Visual Display Business, Samsung Electronics.

QLED 8K: Cea mai mare rezoluție singage de pe piață lansată la nivel global în T3

În urma dezvăluirii QLED 8K de 82” la ISU 2019 în Amsterdam, Samsung anunță astăzi disponibilitatea globală a unui portofoliu extins, dezvăluind modelul de 98”. Ambele modele vor fi disponibile în toată lumea începând cu trimestrul 3 al acestui an. Samsung QLED 8K combină cea mai mare rezoluție de pe piață cu tehnologia upscaling bazată pe inteligența artificială alimentată de procesorul Quantum în 8K. Aceasta înseamnand un  conținut ce poate fi produs la un cost mai mic și la o rezoluție mai mică, dar care poate fi afișat în continuare la calitate 8K. Calitatea extraordinară a imaginii, cu volum de culoare 100% și o luminozitate maximă de până la 4.000 de niți, dă viață fiecărui detaliu, atrăgând astfel atenția clienților. Toate într-un design minimalist, care se potrivește perfect în orice mediu.

Pentru mai multe informații despre InfoComm 2019, accesează www.infocommshow.org. Pentru mai multe informații despre gama SMART Signage de la Samsung, accesează https://displaysolutions.samsung.com/infocomm2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *