Avantaje pentru cei care optează pentru plata defalcată de TVA de la 1 octombrie 2017

Ministerul Finanțelor Publice reamintește că începând cu data de 1
octombrie 2017 intră în vigoare opțional plata defalcată de TVA.
Ministerul Finantelor Publice
Ministerul Finantelor Publice
În acest sens, trezoreria statului vine în sprijinul tuturor persoanelor impozabile și le pune la dispoziție conturi gratuite. Informațiile privind codurile IBAN aferente conturilor de TVA pot fi accesate și on-line prin introducerea codului fiscal, pe site-ul ANAF. Toate comisioanele sunt 0, iar extrasele de cont vor fi gratuite și disponibile și on-line.

În plus, CEC Bank a informat Ministerul Finanțelor Publice de lansarea contului pentru gestiunea TVA, care prezintă multiple beneficii precum:

· Comision 0 de deschidere și închidere de cont · Comisioane 0 la încasări intra și interbancare · Comision 0 la plăți decontate în sistem interbancar și comisioane reduse cu 50% la plățile interbancare efectuate prin intermediul CEC Bank Mobile Banking și Internet Banking CEConline · Comision 0 pentru depunerile în numerar efectuate de persoanele autorizate · Comision 0 de administrare în cazul clienților care achiziționează sau dețin Pachetul IMM CEC Bank, prin includerea în mod gratuit a contului în pachet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *