Spun DA casatoriei mele!

– Vrei să fii soția mea? mă întrebă el mai emoționat decât îl văzusem vreodată.
– Da! Vreau! Vreau din toată inima, i-am răspuns eu cu multă bucurie și dragoste în glas.

– Vrei să fii soția mea? mă întrebă el mai emoționat decât îl văzusem vreodată.

– Da! Vreau! Vreau din toată inima, i-am răspuns eu cu multă bucurie și dragoste în glas.

Am spus „DA” bărbatului iubit, viitorului, vieții de familie, viitorilor mei copii, fericirii, împlinirii și mai ales, marelui eveniment – căsătoria noastră.

Aproape toate fetele își doresc să fie mirese și să aibă nunta visurilor, însă câte dintre noi reușim?! Sunt o femeie norocoasă, dar norocul mi l-am făurit întotdeauna singură, prin deceziile pe care l-am luat. Am ales bărbatul perfect, am spus „DA” într-un moment ideal și am avut o nuntă formidabilă.

Noi suntem deosebiți și am dorit ca nunta noastră să fie la fel de specială ca noi. Nu am visat niciodată la un prinț pe un cal alb, dornic să-și riște viața pentru mine, însă am visat la o nuntă ca-n povești și la imortalizarea celui mai fericit eveniment din viața noastră într-un mod incredibil.

Când vine vorba de planificarea unei nunți nimic nu este de vis. Organizarea unei căsătorii nu este deloc ușoară sau simplă, însă dacă știi ce îți dorești, dispui de un anumit buget și contractezi serviciile și oamenii potriviți, lucrurile se pun în mișcare.

Rochia de mireasă, costumul mirelui, restaurantul, meniul, muzica, biserica, ținutele domnișoarelor și domnilor de onoare, florile, aranjamentele, mărturiile, invitațiile de nuntă, serviciile foto-video și toate acele elemente care transformă un eveniment într-o nuntă de vis nu sunt ușor de ales, cu atât mai mult când avem la dispoziție atât de multe opțiuni. Concurența este atât de mare în acest domeniu încât diferența o face profesionalismul, implicarea și atenția deosebită la detalii.

Dacă ar fi să dau un nume marelui eveniment, l-aș numi Looks Studio.

Mă transformasem într-o bridezilla. Eram aproape disperată. Aveam o listă lungă de fotografi nuntă Sibiu și videografi nuntă Sibiu, însă îmi doream fotograful de nuntă perfect și videograful de nuntă ideal. Voiam să colaborăm cu niște oameni care să ne înțeleagă și care să ne vadă dincolo de frumusețea noastră exterioară.

De fapt, de ce să nu recunosc, noi voiam nemurirea și eram dispuși să facem totul pentru a o capta.

Știam că-mi doream să fim filmați și fotografiați din toate unghiurile și în toate ipostazele posibile, nu voiam să ne scape nimic. Dragostea noastră era prea mare și prea frumoasă pentru a nu fi surprinsă în niște materiale desăvârșite.

Am făcut cercetări, m-am documentat, am stabilit niște întâlniri și așa am ajuns să cunosc echipa Looks Studio , cea pe care am supus-o următorului „interiogatoriu”:

– De ce Looks Studio?

În mulți ani de activitate ne-am perfecționat munca și ne-am desăvârșit pasiunea. Aceasta este vocația noastră și suntem mai mult decât bucuroși să vă transformăm nunta într-o operă de artă. Investim permanent în ceea ce iubim – arta vizuală. De ce Looks Studio? Pentru că vă putem dovedi și oglindi povestea voastră de dragoste exact așa cum ați visat. Materialele de nuntă pe care le vom realiza vor reprezenta o avere inestimabilă pentru voi, copiii și nepoții voștri. Există o imagine clară în mintea ta, noi suntem aici pentru a-i da viață. Looks Studio fotografiază și filmează frumosul în toate ipostazele lui.

– Concret, ce ne veți oferi?

– Haideți să ne imaginăm scenariul. Luăm în calcul nu doar ceremonia căsătoriei sau petrecerea nunții, ci și trash the dress. Lucrurile le vom planifica împreună până la cel mai mic detaliu. Regizăm, însă ne vom asigura că totul va arăta foarte natural. Vom fi alături de voi pe tot parcursul evenimentului. Îți punem la dispoziție două pachete de servicii, unul standar și altul gold. De exemplu, pachetul gold conține fotografierea și filmarea întregului eveniment. Adică: 1000-1400 de fotografii editate, photobook cu coperți din piele de 30×60 cm x 20 deschideri, filmare nuntă 4K ultra HD, 3 ore montaj filmare pe 2 exemplare DVD și Blu-Ray personalizate, clip „best moments”, dar și ședința trash the dress și un album pentru nași 20×40 cm x 10 deschideri.

– Ce stil de fotografiere ne recomandați?

– Împreună vom realiza un program de nuntă pe care, bineînțeles, îl vom respecta cu toții. Vom lucra intens pentru ca voi să beneficiați de cele mai bune materiale foto-video de la nuntă. Vă recomandăm stilul ilustrativ, cel mai îmbrățișat dintre toate. Acest stil de forografiere ne permite să vă filmăm în cele mai bune, fericite și naturale ipostaze. Stilul ilustrativ reprezintă perfecțiunea întruchipată. Bineînțeles, putem opta și pentru stilul tradițional sau fotojurnalistic, însă desăvârșirea se află în stilul ilustrativ, iar noi ne vom asigura că veți atinge idealul.

– În calitate de fotograf nunta Sibiu, ce destinații ai alege pentru trash the dress?

– Avem la dispoziție o mulțime de posibilități, locații și destinații pentru trash the dress în România, însă Sibiul este o oază de frumusețe. Împreună vom găsi locația perfectă pentru trash the dress. Suntem o echipă.

– Suntem și vom fi, i-am spus eu încântată. Spun DA Looks Studio!

Nu mai aveam niciun dubiu. Ei erau aleșii – Tony și Ionela Zdarcu.

În ziua marelui eveniment m-am simțit cu adevărat relaxată având echipa Looks Studio alături de noi. Eram emoționați amândoi, însă fericiți, siguri, hotărâți, entuziasmați, încântați că toate pregătirile erau fără cusur.

– Zâmbiți!

M-am distrat la nunta mea, aș repeta oricând evenimentul. Nici n-am sesizat aparatele de fotografiat și camerele de filmat. Am zâmbit mult, ne-am manifestat iubirea, am evitat pozițiile formale și ne-am distrat pe cinste. Căsătoria noastră nu a fost un stres, o muncă, ci un eveniment fericit – concretizarea iubirii noastre.

Am rămas fără cuvinte… materialele foto-video sunt dovezile noastre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *