AttoSOFT continua sa isi surprinda in mod placut clientii prin dezvoltarea unui sistem informatic modern

AttoSOFT a continuat sa dezvolte si in 2017 un sistem informatic modern, inovativ si flexibil, dupa cum si-a obisnuit clientii in toti cei 20 de ani de activitate
AttoSoft
AttoSoft
De astfel, in tot acest timp, compania a facut toate eforturile necesare facilitarii reducerii costurilor operationale si automatizarii tuturor operatiunilor curente. Solutiile de software isi dovedesc performanta si utilitatea in ceea ce priveste nevoile concrete ale fiscalitatii si modurilor de lucru din tara, compania oferind module fiabile in multiple domenii de activitate:

-Comert en-gross;

-Distributie;

-Retail;

-Productie;

-HORECA;

-Servicii de orice fel.

Sistemele informatice AttoSOFT se adreseaza oamenilor de afaceri din intreaga tara prin accesibilitatea pe care o asigura inclusiv prin pret. Intre produsele firmei, un loc special este ocupat de casele de marcat. De astfel, la o singura cautare pe Google pentru reperele “Case de marcat Bucuresti” sau “Soft Retail”, AttoSOFT face parte dintre solutiile recomandate.

Achizitionarea unei case de marcat este insotita de servicii oferite clientilor in mod gratuit

Intre multe alte motive, compania a optat pentru o prezenta online pentru a fi mai aproape de toti atreprenorii carora le sunt necesare case de marcat. De astfel, pe langa consilierea de specialitate in alegerea caselor de marcat, antreprenorii se pot bucura si de preturi competitive. La momentul achizitionarii caselor de marcat, clientii vor primi in mod gratuit asistenta de la tehnicieni bine pregatiti in acest domeniu. Astfel, in mod gratuit, clientii vor putea sa beneficieze de:

Servicii de fiscalizare a caselor de marcat;

Instalare tuturor echipamentelor necesare;

Instruirea personalului in ideea in care acesta sa poata utiliza cat mai repede casa de marcat achizitionata.

De asemenea, service-ul, indiferent de natura sa – casa de marcat in garantie sau post garantie -, este realizat in mod eficient cu promtitudine si operativitate. Calitatea caselor de marcat comercializata de AttoSOFT este deosebita si performanta, firma optand pentru tot ceea ce inseamna tehnologie de ultima generatie. In tot ceea ce priveste activitati optimizate, management sustinut, cresterea vanzarilor si controlul afacerii, compania pune la dispozitia celor interesati solutii IT complete. Ce inseamna complete? Consultanta, echipamente si software.

Avantajele generale pe care AttoSOFT le ofera la achizitionarea unei case de marcat

Avantajele generale sunt concretizate in urmatoarele aspecte:

personal specializat in programare;

personal cu experienta in implementare;

personal pregatit pentru helpdesk – in toate domeniile de activitate pe care AttoSOFT actioneaza;

Avantajele specifice pe care AttoSOFT le ofera la achizitionarea unei case de marcat

Clientul care achizitioneaza o casa de marcat nu trebuie sa se deplaseze nici pentru a o prelua si nici pentru fiscalizarea acesteia.

Indiferent de tipul de casa de marcat care se achizitioneaza, firma intocmeste in mod gratuit dosarul de fiscalizare si tot gratuit asigura si fiscalizarea;

Raportul calitate/pret pentru orice tip de casa de marcat este unul foarte bun;

Firma ofera solutii integrate si complete de gestiune, management si optimizare a activitatilor de retail si HORECA.

Important pentru toti antreprenorii interesati de achizitionarea unei case de marcat

Dupa 1 octombrie 2017, potrivit legislatiei in vigoare, se impune utilizarea unor case de marcat noi;

Legea nu impune inlocuirea caselor de marcat existente, insa adaptarea acestora la noile cerinte impune costuri mari care pot depasi costurile unei case de marcat noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *