DigitalCraft.ro – sustine noii antreprenori aplicanti la Start-UP Nation, solutia ideala pentru cei aflati la inceputul unei afaceri

Tot mai multe persoane incearca sa isi ia viata in propriile maini si au curajul sa-si deschida o afacere. Iar acum cei care au aplicat la programul Start-up Nation pentru o finantare 100% nerambursabila de pana la 200.000 lei, au oportunitatea sa isi urmeze visul indiferent de domeniul de activitate (Codurile CAEN eligibile in program sunt numeroase). In orice domeniu de activitatea ai fi sau vreu sa activezi, cu firma nou infiintata, este extrem de important sa fii prezent si in mediul online. Mediul online a castigat foarte mult teren si se spune ca daca nu esti in online, nu existi.

Cat costa? Nimic! Practic toata cheltuiala alocata acestui proiect si program de finantare, toata cheltuiala alocata acestor servicii este o cheltuiala eligibila in proiect.

Insa, pentru a fi prezent in mediul online trebuie sa ai in primul rand un website care sa apartina afacerii pe care o detii. Cei care au cunostinte vaste in domeniul IT si activeaza in acest domeniu sunt mai norocosi, deoarece ei stiu exact ce au nevoie, chiar in aceste conditii desi timpul este vital la inceput, foarte multe lucruri de facut, cel mai indicat ar fi sa lasi aceste aspecte pe seama specialistilor. Insa, ceilalti au nevoie de o firma care sa stie cu adevarat sa faca absolut tot ce e necesar, de la crearea site-ului web, pana la optimizare SEO si/sau alte forme de promovare online pentru ca tu antreprenorule sa ai mai mult timp sa-ti dezvolti afacerea. O astfel de firma este Digital Craft. Cei de aici au creat chiar un pachet de creare website si promovare, special pentru aplicantii pentru fonduri neramburasbile care poarta denumirea de  pachet Start-up Nation precum programul – detaliile ofertei le gasiti pe  websiteul companiei – https://digitalcraft.ro/oferta-pachet-start-up-nation.

start-up-nation-768x303

Programul de finantare Start-up Nation este adresat antreprenorilor aflati la inceput de drum si iti asigura prezenta in online asa cum ti-ai dorit. Cei de aici nu iti creeaza pur si simplu un site, ti-l promoveaza putin si gata. Ei ofera solutii complete astfel incat afacerea ta in mediul online sa aiba cu adevarat succes si intr-un timp scurt de la lansare.

In cele ce urmeaza vreau sa iti prezint putin serviciile de care poti beneficia daca optezi pentru un pachet StartUP Nation.

DigitalCraft

In primul rand vorbim de realizarea propriu-zisa a site-ului. Cei de la DigitalCraft.ro folosesc pentru crearea site-urilor cea mai populara platforma si anume CMS – WordPress. Aceasta platforma este folosita des deoarece prezinta o multime de avantaje greu de trecut cu vederea: usor de administrat, SEO friendly, usor de modificat, compatibila cu toate browserele moderne. Realizarea site-ului se face in conformitate cu cerintele clientului si foarte important in ziua de azi, siteul va fi optimizat pentru dispozitivele mobile. Tu vii cu ideea, spui ce anume iti doresti si impreuna cu specialistii ideea ta prinde contur. Initial se va face o pre-analiza, astfel incat specialistii sa stie exact ce vrei tu sa obtii, apoi se stabilesc o serie de obiective, o tema/un layout, o structura a site-ului, se creeaza continut si se dezvolta site-ul in directia dorita de tine. Inainte de a fi dat in folosinta site-ul, el este testat foarte atent de pe toate dispozitivele de pe care ar putea fi accesat, astfel incat orice utilizator sa aiba parte de o experienta cat mai placuta. Site-ul va fi realizat in cel mai scurt timp posibil, de regula 2-4 saptamani, in functie de complexitatea proiectului si de comenzile in curs ale companiei.

Un alt serviciu de care poti beneficia prin pachetul Start-up Nation este serviciul de branding. Nu trebuie sa ai studii de specialitate pentru a-ti da seama de faptul ca e foarte important sa ai un logo original, care sa reprezinte cu adevarat ceea ce oferi, sa ai carti de vizita cu un design potrivit pentru afacerea ta, foi cu antet pentru o comunicare interna si externa cat mai profesionala si semnatura in e-mail personalizata. Chiar daca aceste aspecte legate de branding ti se par mai putin importante, crede-ma ca nu e asa. Orice detaliu, cat de mic poate face diferenta.

Promovarea site-ului este un alt serviciu de care poti beneficia daca alegi un pachet promovare StartUP Nation. Promovarea site-ului este absolut esentiala pentru succes in mediul online. Si nu, nu o poate face oricine. Si nu, nu e suficient sa creezi o pagina de Facebook, LinkedIn si sa postezi din cand in cand. Promovarea web e mult mai mult decat atat. Cu un pachet de creare website si promovare StartUP Nation te asiguri de faptul ca promovarea se face ca la carte prin intermediul PPC si prin intermediul SEO. PPC este cea mai rapida metoda de promovare si presupune crearea si administrarea de campanii de reclama platite, fie prin Google, fie prin Facebook. Astfel vei avea o vizibilitate online mult mai buna. SEO se refera la optimizare SEO. Optimizarea SEO este un proces prin care vizibilitatea online a site-ului tau creste si in momentul in care o anumita persoana e interesata de servicii pe care le oferi si tu, pagina ta va aparea printre primele rezultate generate de Google. Chiar daca ai cel mai perfect site din lume, chiar daca ai cele mai bune produse din lume, totul e in zadar daca promovarea nu este facuta ca la carte, daca nu afla de existenta ta cat mai multe persoane. Insa, daca alegi pachetul StartUP Nation vei avea parte de promovare online la cel mai inalt nivel.

Cat costa promovarea? Fiind vorba de un pachet – cu totul inclus – poate iti doresti anumite servicii de promovare sau sa iti doresti sa alegi doar o metoda de promovare, cei de la Digital Craft sunt flexibili si asigura un buget de aproape 50% din suma total finantata, doar pentru acet aspect, cel mai bine ii contactati direct ca sa aflati mai multe informatii.
Tot prin acest program ai parte si de servicii de gazduire web. Astfel, beneficiezi de asistenta pentru alegerea domeniului web si de un pachet de hosting gratuit pentru un an potrivit pentru site-ul tau.

In acest pachet mai este inclusa si promovarea prin intermediul retelelor de socializare, ceea ce inseamna ca vei primi ajutor in realizarea unor pagini de Facebook si LinkedIn corespunzatoare afacerii tale. Acest pachet promovare StartUP Nation este tot ce ai nevoie.

Asadar, daca esti un antreprenor aflat la inceput de drum si vrei sa intri din prima puternic pe piata online, intra pe DigitalCraft.ro si beneficiezi de un pachet special cu toate serviciile incluse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *