Fete de masa damasc Restaurant | Fete de masa rotunde – Niky Decor

Suntem producator de fete de masa din damasc, bumbac, teflonate pentru restaurante, pizzeriii, salonae de evenimente. Confectionam la comanda fete de masa din materiale profesionale cu rezistenta la spalari multiple. EExecutam fete de masa din peste 100 de modele de tesatura, a cate 5 -10 culori fiecare, fete de masa, naproane, servete, fuste masa, huse scaun. Detinem o impresionanta colectie de materiale textile profesionale pentru fete de masa, materiale din damasc, bumbac cu latime de 140-330 cm.
Fete de masa damasc Restaurant | Fete de masa rotunde – Niky Decor
Suntem firma producatorare de fete de masa pentru restaurante , cafenele din damasc si bumbac din anul 2002 avand in portofoliu peste 2.000 unitati aprovizionate cu materiale textile profesionale din gama HORECA.
Niky Decor Tel: 0722.426.284

Fata de masa pentru restaurant sau cafenele, reprezinta una dintre cele mai importante elemente ale decorului, care este capabila sa transforme interiorul si sa creeze o atmosfera potrivita pentru restaurantul tau. Utilizarea fetei de masa nu numai ca va crea o atmosfera confortabila dar, de asemenea, va proteja suprafata mesei de restaurant de daune si va reduce zgomotul de la pahare, cesti si vase in general. Cu toate acestea, nu numai fetele de masa sunt singurele elemente de decor ale unui restaurant, ci si servetele, glisierele, naproanele, fuste masa, huse pentru scaune si multe altele.

Alegerea fetelor de masa incepe cu selectarea tesaturilor din care vor fi create fetele de masa pentru restaurant. Compania noastra iti poate oferi o gama larga de fete de masa damasc preturi de producator din diferite tipuri de material, cum ar fi: fete de masa damasc Restaurant, fete de masa teflonate Restaurant la pret fara concurenta sau fete de masa rotunde , alegand dintre cele peste 300 de modele de tesaturi, cu un numar de pana la 10 culori, pentru fiecare tip de tesatura. Fetele de masa rafinate scot in evidenta imaginea restaurantului si de asemenea, dau impresia de lux, desi pretul lor este destul de rezonabil.

Dupa ce ai selectat materialul pentru fetele de masa, trebuie sa te decizi asupra modelului, care sa ajute la pastrarea imaginii din interiorul restaurantului. De asemenea, este necesar sa alegi culorile potrivite, astfel incat acestea sa coincide cu aspectul armonios si cu interiorul general al restaurantului. Pentru a alege culoarea fetelor de masa si alte elemente care ajuta la crearea atmosferei generale a restaurantului, te invitam de pe site-ul nostru nikydecor .ro.

Acum, esti gata sa alegi dimensiunea fetelor de masa in functie de mobila. Este necesar sa se masoare latimea si lungimea mesei daca este patrata sau dreptunghiulara si diametrul sectiunii daca masa este rotunda. Pentru restaurntele sau firmele de evenimente avem in oferta noastra materiale pentru fete de masa rotunde nunta din damasc, bumbac sau brocard realizate la comanda cu diametru de 280 – 330 cm.

De fapt, interiorul restaurantului tau este aproape gata. Pe site-ul nostru poti comanda fete de masa, servete, husa scaun cusute la dimensiunea potrivita, dar si alte produse textile pentru restaurant, la preturi competitive. Putem confectiona la comanda un numar mare de fete de masa din material de cea mai buna calitate, cum ar fi: damasc, brocart sau teflonate.

Fetele de masa fie ele din damasc, bumbac sau teflonate sunt rezistente la apa si ofera o viata lunga de utilizare.

In stocul nostru se numara si un numar mare de produse finite, ce pot fi vazute in portofoliul companiei noastre pe site-ul www.nikydecor.ro

Nikydecor este una dintre firmele care furnizeaza material de cea mai buna calitate pentru fetele de masa si nu numai, cu livrare in toate regiunile tarii si cu precadere in Constanta, Bucuresti, Brasov, Cluj Napoca. Noi confectionam diferite fete de masa din materiale textile de mare calitate. In colectiile noastre intotdeauna vei gasi ceva care sa se potriveasca preferintelor tale. Puteti comanda fete de masa bumbac pentru restaurantul dvs. din colectii italiene de lux cu latime de 330 cm. De-a lungul timpului, succesul companiei noastre a fost implementat de numarul mare de comenzi, iar noi vom fi bucurosi sa te avem printre partenerii nostri. Mai mult decat atat, managerii nostri vor fi bucurosi sa te ajute sa alegi ceea ce ti se potriveste cel mai bine.

Despre Nobili Interior Design
Producator fete de masa Restaurant. Departamentul de produse textile destinate hotelurilor si restaurantelor ne-a adus cele mai mari satisfactii profesionale, reusind intr-un timp foarte scurt sa avem in portofoliu lucrari in cele mai selecte locatii din tara (hoteluri de 3*-4*, cazinouri , restaurante ).Prin diversitatea materialelor de cea mai buna calitate pe care le importam din Italia, Franta, Germania, Ungaria, de la bumbac, damasc, pana la tesaturi naturale, colectiile noastre acopera toate stilurile de amenajari. Astfel oferim clientilor nostri intreaga gama de produse, de la perdele si draperii,materiale tapiterie, , lenjerii de pat, perne, pilote, prosoape si halate de baie pana la fete de masa, naproane si servete pentru restaurant , toate aceste produse avand caracteristici si tratamente speciale ( materiale ignifugate, teflonate, black out ).
Pentru noi fiecare proiect inseamna implicarea intregii noastre echipe, incepand de la primele discutii de consultanta , pana la finalizarea intregii lucrari , suntem permanent alaturi de clientii nostri ,oferindu-le mai multe variante de produse (calitate-pret), pentru ca in final sa incheiem cu succes fiecare proiect si sa avem satisfactia unui client multumit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *