Descoperă secretul vedetelor de la Hollywood de a scăpa de celulită şi de a-şi tonifia pielea: Velashape II

Celulita şi o piele flască, lipsită de tonus sunt motive mai puternice de frustrare decât kilogramele în plus. O spun cercetătorii americani în urma unui studiu despre felul în care se percep femeile. Din fericire, există Velashape II, aparatul care a revoluţionat tratamentul împotriva celulitei. Medicii şi specialişii esteticieni au doar cuvinte de laudă la adresa terapiei.

Descoperă secretul vedetelor de la Hollywood de a scăpa de celulită şi de a-şi tonifia pielea: Velashape II

Elena Vărzaru, terapeut Noblezza Beauty Clinique dă mai multe detalii despre cum funcţionează Velashape II, despre cum acest tratament celulită redobândeşte fermitatea pielii.

 

Ce esteVelashape II?

Velashape II este metoda numărul unu în lume pentru prevenirea şi tratarea celulitei, remodelare corporală, dar şi pentru a reda fermitate pielii. Jennifer Aniston sau Kim Kardashian declară că nu îşi mai pot imagina viaţa fără acest tratament efectuat o dată pe săptămână, iar Victoria Beckam şi-a cumpărat propriul aparat, transformând una dintre camerele casei în cabinet de estetică. Majoritatea celor care recurg la Velashape II, susţin că o resimt ca pe un masaj cald şi plăcut.

 

Cum funcţionează Velashape II?

Velashape II îmbină 4 tehnologii: radiofrecvență bipolară, infraroșu, vacuum pulsat și masajul  cu role mecanice. Astfel, atunci când faci o şedinţă de Velashape II, te bucuri de beneficiile a 4 tratamente simultan. Economiseşti timp, energie şi bani.

Tot ce trebuie să faci este să te întinzi pe patul de tratament şi să te relaxezi. Terapeuţii Noblezza ştiu exact cum să personalizeze tratamentul şi să te ajute să obţii cele mai rapide rezultate.

 

Cât de repede se văd rezultatele?

Rezultatele se văd de la prima şedinţă. Pielea îşi îmbunătăţeşte aspectul instant, devine mult mai netedă şi mai tonifiată. Intervalul de timp în care aspectul de coajă de portocală este eliminat depinde foarte mult de gradul de celulită al pacientei.

 

Cât costă o şedinţă?

O şedinţă de Velashape II costă 450 lei . Pe perioada verii, puteţi însă beneficia de pachetul promoţional de 12 şedinţe (6 tratamente pentru coapse+ 6 tratamente pentru fese) la preţul de 2590 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *