Cadou # dulce si creativ pentru copii, de 1 iunie 2017

Magazinul online de cadouri Dulce si Ceva in Plus a creat, cu ocazia Zilei Copilului, un produs special, in editie limitata, pentru mamici si publicul nostru junior.
Campania „Acest 1 Iunie e # dulce si creativ!” propune iubitorilor de dulce si surprize inedite un kit alcatuit dintr-un tort delicios si sanatos si un set de carioci cu pasta comestibila. Ideea dubla de la care am plecat a fost sa oferim o bucurie celor mici, despre care stim ca sunt cei mai mari fani ai dulcelui, precum si dezvoltarea creativitatii de la cele mai fragede varste.

Tortul special pentru pitici – un sevalet de pictura! Pentru ca invatarea prin joaca si experiment este cea mai eficienta si ii aduce impreuna pe copii si parinti, tortul creat de echipa Dulce si Ceva in Plus pentru a fi oferit cadou de 1 Iunie le da celor mici ocazia de a-l personaliza inainte de a-l imparti cu familia si prietenii. Cariocile cu pasta 100% comestibila, care insotesc tortul, pot fi folosite pentru a-l colora in cele mai ingenioase si amuzate feluri, in functie de varsta si inspiratia micutului. Parintii pot interveni sau asista la momentul artistic, desigur, cu aparatul foto in mana.

Reteta tortului care cantareste 1,2 kg este una adaptata nevoilor alimentare ale celori mici, incadrandu-se cu brio pe lista cadouri copii de 1 Iunie. Ingredientele de calitate alese au la baza produse naturale, precum extractul de stevie, mai sanatos decat zaharul clasic. Umplutura tortului care celebreaza Ziua de 1 Iunie contine mere si crema de vanilie delicioasa.

Fiti gata sa va surprindeti copilul, nepotul sau un prieten mai mic cu un tort delicios, sanatos si pregatit sa se transforme intr-o opera unica de arta! Produsul este disponibil incepand cu data de 22 mai in Bucuresti si Ilfov. Echipa Dulce si Ceva in Plus ofera in dar, de 1 iunie, transportul gratuit. Tortul se livreaza a doua zi dupa preluarea comenzii. Asteptam comenzile voastre online, pe site-ul Dulce si Ceva in Plus, si la numarul de telefon 0721.965.721.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *