Bricomix.ro – Activitatile de curatenie sunt floare la ureche cu noile aparate de curatat cu aburi

Pentru cei care prefera ca suprafetele din locuinta sa fie igienizate corespunzator, astfel incat orice microb sa fie eliminat, exista un magazin online de profil care dispune de aparate de electrocasnice preturi foarte avantajoase.
Bricomix.ro – Activitatile de curatenie sunt floare la ureche cu noile aparate de curatat cu aburi
Acestea aparate de curatat cu aburi au revolutionat domeniul curateniei si sunt utilizate cu success atat de profesionisti cat si de utilizatorii casnici.

Mai ales daca doriti sa scapati pentru intotdeauna de mopul si galeata care sunt vesnic murdare, atunci alegeti sa inlocuiti curatenia traditionala cu tehnologia de ultima generatie.

Bricomix.ro – Despre utilitatea unui aparat de curatat cu aburi

In cadrul magazinului online Bricomix gasiti astfel de aparate de curatat cu aburi care sunt si prietenoase cu mediul inconjurator si care reusesc sa va scuteasca de grija pe care o aveti fata de aceasta prin utilizarea unor prafuri de curatat sau accesorii care nu indeplinesc aceasta caracteristica.

Dar pana la urma de ce sunt atat de avantajoase aceste aparate de curatat cu aburi?

Dupa cum am mentionat, firmele de curatenie utilizeaza astfel de echipamente datorita faptului ca sunt mai eficiente decat oricare alte modalitati traditionale de mentinere a curateniei. Asadar, iata care sunt motivele:

Veti reusi sa curatati fiecare colt al casei chiar si zonele inaccesibile;

Cum bucataria este intotdeauna plina de grasime aburii o vor dezintegra si veti obtine suprafete perfect curatate;

Se poate utiliza eficient chiar si pentru igienizarea bailor, curata depunerile de calcar si curata vasul de toaleta;

Aceste electrocasnice sunt eficiente atat pentru living, cat si pentru dormitor, pentru terase, balcon etc;

Veti economisi bani si timp intrucat murdaria va fi indepartata eficient in cateva minute;

Sunt mobile si usor de transportat;

Reprezinta o modalitate inedita de a indeparta acarienii si bacteriile;

Murdaria va disparea instant cu aparatele de curatat cu aburi.

Atat modelele utilizate de specialisti cat si cele destinate unei utilizari casnice au un element in comun: presiunea

Un aparat de curatat cu aburi are incorporate un mic boiler pentru incalzirea apei. Vaporii rezultati sunt eliberati cu o presiune puternica, aproximativ de 5 bari (cat este necesar pentru a functiona eficient).

Murdaria este inmuiata si eliminata cu succes intr-un timp destul de scurt si suprafetele sunt perfect curate. Mai ales pentru familiile cu copii mici, este o alternativa foarte buna pentru a va asigura ca totul in jur straluceste de curatenie si micutii nu se vor imbolnavi.

De asemenea, vin cu o serie de accesorii care pot sa imbunatateasca in mod considerabil modul de utilizare al aparatelor de curatat cu aburi si veti observa toate aceste avantaje inca de la prima utilizare.

Modelele pe care le gasiti la Bricomix provin de la marci cu notorietate pe piata de profil precum: Phillips sau Dirt Devil.

Puteti sa consultati caracteristicile tehnice detaliate pe website-ul nostru www.bricomix.ro sau sa ne contactati la numarul de telefon: 0732 610 473 pentru a afla toate detaliile pe care le doriti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *