Salin S2- asigura confortul in respiratie!

Suntem in perioada cand virozele si afectiunile respiratorii se declanseaza la orice pas iar corpul nostru resimte aceste schimbari climatice bruste raspunzand prin slabirea sistemului imunitar si dezvoltarea unor alergii.

Salin S2- asigura confortul in respiratie!

Cei care se confrunta des cu rinita alergica, astm sau bronsita au de tras mult in acest sezon de primavara capricioasa cand natura se joaca cu temperaturile. Pe langa acestia, si copiii sunt expusi unor probleme de tip respirator iar pentru a-i ajuta, parintii apeleaza la un aparat salin S2ce are capacitatea de a purifica aerul din camera copilului facandu-l usor respirabil pentru cel mic.

Aerul salin este recunoscut pentru proprietatile sale benefice iar atunci cand nu avem posibilitatea deplasarii  la una dintre salinele naturale aflate pe teritoriul tarii noastre, putem recurge la Salin Plus.

Aparatul Salin este dispozitivul medical care asigură funcţionarea mai bună a aparatului respirator, funcționare care este fundamentală în asigurarea unei stări bune de sănătate. Acesta este compus din aparatul propriu-zis, filtru de sare inclus şi adaptorul de alimentare ce pot purifica aerul dintr-o incapere de maxim 15 metri patrati.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *