Profesionistii de la Helinick.ro – pentru instalarea sistemelor de sonorizare si adresare publica

Sistemele de sonorizare si adresare publica reprezinta o serie de instalatii de sonorizare amplasate in spatii frecventate de un numar mare de persoane precum mall-uri, aeroporturi, sali de conferinte, unitati de invatamant, cladiri de birouri sau hoteluri si restaurante.

Helinick.ro este lider in Romania in proiectarea acestor sisteme de sonorizare si adresare publica, reputatie pe care si-a castigat-o datorita calitatii echipamentelor comercilizate.

Procedurile de implementare si mentenanta a acestora, in conformitate cu caracteristicile proiectelor fiecarui client, sunt incredibil de benefice pentru a fi instalate in spatii de conferinta sau sali de consiliu.

Este foarte important sa tineti cont de cateva detalii care pot face diferenta intre un echipament de calitate si sisteme care ulterior pot crea numeroase probleme.

In continuare va prezentam o lista cu cele mai utile informatii cu privire la achizitia sistemelor de sonorizare si adresare publica:

Dimensiunea salii – Elemente audio

Helinick ofera consultanta personalizata pentru fiecare client in parte si determina toate elementele-cheie pentru instalarea corespunzatoare a sistemelor, in conformitate cu marimea salii. Numarul si puterea difuzoarelor se raporteaza la dimensiunea spatiului. Calitatea si uniformitatea sunetelor este particularizata, iar echipa de mentenanta a firmei Helinick determina factorii necesari cu privire la buna desfasurare a conditiilor audio.

Specificatii tehnice si audio – Sonorizare

Exista doua tipuri de sunete, fiecare adecvate unui anumit tip de spatiu. Sonorizarea ambientala este recomandata pentru restaurante sau spatii comerciale, cea puternica este specifica discotecilor, cluburilor, in timp ce o combinatie intre cele doua poate fi alegerea clientului daca acesta doreste sa imbine pentru anumite evenimente suntele puternice cu cele ambientale. Sistemele de sonorizare sunt disponibile atat pentru spatii exterioare cat si interioare.

Important este ca aceste detalii de sonorizare si adresare publica trebuie stabilite in prealabil cu echipa de consultanta de la Helinick de la care alegeti sa cumparati astfel de echipamente. Costurile, durata de implementare sunt alte detalii care trebuie riguros stabilite in prealabil, iar specialistii Helinick asigura intocmai fiecare detaliu.

Practicabilitatea si utilitatea sistemului de sonorizare

In functie de adaptabilitatea sistemelor de sonorizare, calitatea echipamentelor tehnice si audio, sunetele trebuie sa fie perfect inteligibile, sa existe metode tehnice de a evita interferenta cu telefoanele mobile sau alte echipamente (conectate in retea), sa detina optiuni si aplicatii dedicate traducerilor simultane si sa detina flexibilitate in configurare.

Toate acestea sunt doar cateva dintre caracteristicile cele mai importante de care beneficiati daca apelati la serviciile si produsele disponibile si sistemle de sonorizare si adresare publica de la Helinick.

Traditia companiei si experienta acumulata in peste 26 de ani de activitate, determina pozitia de lider national a acestei firme si pozitia de furnizor principal pentru sisteme de siguranta si securitate.

Misiunea companiei este acceea de a asigura un pachet complet de servicii personalizate, de la identificarea solutiilor tehnice pana la implementarea acestora. In plus, specialistii companiei asigura servicii de interventie si mentenanta pe toata perioada colaborarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *