Marea Britanie își deschide porțile pentru antreprenoriatul feminin (și) din România

Datorită succesului de la edițiile precedente, cu participarea a peste 2000 de femei antreprenor, conferința „Ele au reușit” va depăși granițele țării pentru a treia oară, în această primăvară, pentru a promova antreprenoriatul feminin la Londra. Acest eveniment internațional este organizat de ELITE Business Women împreună cu Ambasada României în Londra și Institutul Cultural Român și va avea loc în 13 mai.

Bianca Tudor, Elite Business Women

Bianca Tudor, Elite Business Women

Scopul acestui eveniment internațional este acela de a aduce împreună antreprenorii români din toate colțurile Angliei, de a prezenta modele de business de succes inițiate de femei și de a evidenția beneficiile diversității, precum și schimbul de cunoștințe și experiențe între bărbați și femei antreprenor.

Speakerii principali din cadrul acestei conferințe sunt Bianca Tudor, fondatoare și președinte Elite Business Women, Sonia Brown MBE, fondatoare a National Black Women Network, Sylvia Stevenson, fondatoare a DiverseWithUs Coaching Consultancy, Mavis Amankwah, antreprenoare premiată, expertă în domeniul Diversității și al Incluziunii Sociale și Colin Lindsay, Managing Director Alpha Group International.

În cadrul acestui eveniment, participanții vor dezbate subiecte precum: contextul actual la nivel global al antreprenoriatului feminin, problemele pe care femeile, ca antreprenori, le pot întâmpina, care sunt modelele care pot constitui o sursă de inspirație, cum au reușit acestea atunci când au avut parte de eșecuri și, de asemenea, care sunt cele mai importante instrumente pe care femeile antreprenor le folosesc pentru a-și dezvolta business-urile în prezent.

Conferința internațională „Ele au reușit” este la a doua ediție în Londra, după cea din octombrie anul trecut, acestora adăugându-li-se și o ediție la Lisabona, Portugalia. În România, conferințele din această serie au loc în fiecare an în șase orașe: București, Constanța, Cluj-Napoca, Râmnicu Vâlcea, Brașov și Iași și au adus împreună peste 1300 de femei antreprenor, 70 de speakeri și mentori și peste 120 de parteneri.

„Ele au reușit” este un ghid nescris pentru femeile antreprenor, proiectat pentru a inspira și pentru a transmite un mesaj pozitiv: „Da, putem face asta!”.

”Ideea acestor conferințe a venit din nevoia de a avea și promova mai multe modele de femei atreprenor, de a face cunoscut succesul lor, modul lor de a se confrunta cu provocările pe care le întâlnesc și de a afla care este motivația acestora. Femeile sunt din ce în ce mai importante pentru piața din întreaga lume, nu doar în calitate de muncitori sau consumatori, ci și ca antreprenori, manageri și investitori. Este o provocare și o mare bucurie că putem aduce împreună nu doar zeci de speakeri femei, ci și sute de doamne antreprenor care nu sunt cunoscute , care nu au povești inventate de presă, ci care au reușit doar prin ambiție și multă muncă”, a spus Bianca Tudor, președinte al ELITE Business Women.

___________________________________

 

”They Have succeeded London 2017” este un eveniment organizat cu sprijinul Ambasadei Române la Londra, al Institutului Cultural Român și al partenerilor Aquatica Experience, Graphtec Design, Otilia Brailoiu Designer, Comm’On Branding Lab.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *