Samsung Electronics prezintă un stil de viață conectat și noua gamă de produse incorporabile la EuroCucina 2024

Concentrându-se pe interconectivitatea între electrocasnice și noi produse inovatoare, Samsung ilustrează îmbunătățirile pe care le aduce în stilul de viață al utilizatorilor inc

București, România – 17 aprilie 2024 – Samsung Electronics Co., Ltd. a prezentat astăzi noua sa gamă premium de bucătărie și stil de viață în cadrul EuroCucina 2024, într-o continuare a eforturilor pentru o viață conectată acasă. Evenimentul, organizat la Milano, este unul dintre cele mai mari evenimente internaționale și are loc în perioada 16-21 aprilie la Rho Fiera Milano. Samsung va folosi acest eveniment pentru a demonstra modul în care conectivitatea între multiple electrocasnice – precum și caracteristicile inovatoare ale noilor produse încorporate – pot schimba viața de zi cu zi a utilizatorilor.

Sunt entuziasmat să arăt participanților ce am creat la EuroCucina, după evenimentul global de lansare ‘Bine ați venit la BESPOKE AI’ de acum două săptămâni.Noi credem că conectivitatea între aparate va îmbunătăți viața consumatorilor. În plus, ne dorim ca utilizatorii să descopere specificațiile variate ale noilor produse încorporate. Sper ca vizitatorii de la stand să se bucure de aceste noutăți pe care Samsung le aduce la EuroCucina”, declară Moohyung Lee, Vicepreședinte Executiv și Head of the Customer Experience Team, Digital Appliances (DA) Business din cadrul Samsung Electronics.

Standul Samsung la EuroCucina îi invită pe vizitatori în două zone principale: Bespoke AI și Premium Built-in Kitchen. Samsung va dezvălui în zona premium Built-in Kitchen trei noi produse încorporate, adaptate stilurilor de viață europene și dotate cu caracteristici inovatoare.

Extinderea conectivității între electrocasnice

Experiența la standul Samsung începe cu zona Bespoke AI, care ilustrează extinderea conectivității. Aici se este evidențiată conectivitatea nu doar în bucătărie, ci și în restul casei, facilitând o viață mai simplă și mai intuitivă pentru utilizatori.

Samsung evidențiază experiența îmbunătățită și realizată prin intermediul mai multor ecrane. AI Family Hub™ și AI Home ― un ecran de 7 inci integrat în Bespoke AI Laundry Combo™ și Anyplace Induction ― sunt componente cheie ale acestei abordări. Prin intermediul acestor ecrane, utilizatorii pot obține informații utile despre dispozitiv sau pot primi apeluri direct pe Bespoke AI Laundry Combo™ în timp ce fac spală rufe. Dar cel mai important aspect este că ecranele permit electrocasnicelor să se conecteze și să controleze alte dispozitive, oferind utilizatorilor o mai mare comoditate prin intermediul ecosistemului SmartThings.

De exemplu, acestea includ funcția SmartThings 3D Map View, care oferă o perspectivă tridimensională a casei și localizează electrocasnicele Samsung conectate în toată locuința. Acest lucru simplifică operațiile precum oprirea dispozitivelor conectate și verificarea consumului lor de energie.

În zona respectivă sunt pregătite diverse scenarii pentru viața reală. Într-un mod specific, precum modul SmartThings Energy Away, SmartThings oprește automat electrocasnicele și dispozitivele selectate atunci când utilizatorii sunt plecați de acasă. Mai mult, sunt introduse și soluții de economisire a energiei bazate pe SmartThings Energy. Cu Optimal Charging, aspiratorul robot se încarcă doar până la 60% în orele de vârf, în timp ce Optimal Scheduling programează automat ciclul mașinii de spălat vase în orele cu consum redus.

Experiența permite utilizatorilor să facă mai puțin efort și să beneficieze de mai multe posibilități. Prin intermediul procesului Calm Onboarding, Samsung facilitează parcursul utilizatorilor către ecosistemul SmartThings încă de la început. Atunci când utilizatorii achiziționează produsul folosind contul Samsung, SmartThings urmărește automat livrarea și se conectează la dispozitiv fără intervenția utilizatorului la instalare. Cu sprijinul Samsung Knox, experiența de viață conectată este securizată în mod fiabil.

Produse incorporabile pentru stiluri de viață diverse

Pe piața europeană, Samsung și-a consolidat poziția prin lansarea modelelor încorporate, inclusiv frigidere, mașini de spălat vase, plite cu inducție și cuptoare, și prin introducerea de caracteristici inovatoare precum gătitul AI Pro. În zona Premium Built-in Kitchen, Samsung prezintă trei produse noi care îi vor consolida prezența pe piața produselor încorporate. Acestea includ capacități aplicate de inteligență artificială și funcționalități îmbunătățite, oferind consumatorilor o flexibilitate mare în configurarea bucătăriilor lor încorporate.

Combina frigorifica BRB6500D este primul model incorporabil cu o lățime mai mare decat cea standard. Utilizând compatibilitatea sa Wi-Fi, utilizatorii pot reduce consumul lor de energie cu până la 10% prin intermediul modului SmartThings AI Energy. De asemenea, utilizatorii pot monitoriza consumul lor de energie și pot estima facturile lunare de energie. În cazul în care aceste facturi depășesc țintele prestabilite, modul de economisire a energiei poate ajuta utilizatorii să economisească energie prin ajustarea vitezei compresorului și a frecvenței ciclului de dezghețare. În ceea ce privește menținerea alimentelor proaspete, sistemul Twin Cooling™ se asigură că acestea rămân mai proaspete pentru mai mult timp, schimbând temperatura și umiditatea în frigider și congelator cu ajutorul evaporatoarelor și ventilatoarelor independente.

Anyplace Induction, prezentată anterior la evenimentul global de lansare „Welcome to BESPOKE AI” permite utilizatorilor să gătească flexibil pe toată suprafața plitei. Această flexibilitate este posibilă datorită celor 22 de bobine rectangulare care acoperă extensiv plita, reducând zonele moarte și oferind o suprafață de gătit mai mare decât cea a unei plite de inducție Samsung convenționale cu 4 inele. Funcția de Detectare Inteligentă ajută utilizatorii să plaseze vasele de gătit unde doresc, iar inducția folosește 76 de senzori pentru recunoaște inteligent mărimea, capacitatea, forma vasului și pentru a afișa locațiile pe ecranul AI Home. Acest lucru le permite utilizatorilor să aleagă zonele de gătit și să seteze temperaturile în funcție de ceea ce gătesc. În plus, Anyplace Induction include și caracteristici precum sticla anti-zgârieturi, cu un rating superior de duritate Mohs de 8, făcând-o durabilă și ușor de întreținut. Produsul va fi disponibil în Europa începând cu a doua jumătate a anului 2024.

Noua mașină de spălat vase DW7700B Energy Efficient de la Samsung, expusă la EuroCucina 2024, este cel mai recent model care oferă eficiență superioară în spălarea vaselor. Echipată cu etichete energetice A/B, mașina de spălat vase dispune de sistemul WaterJet Clean™, care oferă curățare intensivă din fiecare unghi, îmbunătățind astfel eficiența energetică. Funcționează la un nivel de zgomot de doar 41 dB atunci când este utilizată programul Extra Silence. Prin conectivitatea SmartThings, utilizatorii pot economisi energie suplimentară. Modul SmartThings AI Energy monitorizează proactiv consumul de energie și prezice utilizarea sa în curs. Utilizatorii pot activa modul de economisire a energiei dacă factura lunară de electricitate pare să depășească ținta lor. Apoi, mașina de spălat folosește până la 23% mai puțină energie cu programul Pots & Pans, reducând temperatura spălării principale și a clătirii cu apă fierbinte, în timp ce prelungește durata ciclului. Ușa culisantă Kitchen Fit™ asigură integrarea armonioasă a lavalierului în bucătăriile moderne, permițând deschiderea completă a ușii fără a fi necesară tăierea plintei de dedesubt, astfel încât linia de jos a ușii să continue fără probleme la ușile cabinetelor din bucătărie.

Calitate și colaborare acum și în viitor

Samsung se străduiește să mențină calitatea produselor și să asigure rezultate superioare. În acest sens, a dezvoltat tehnologii care reflectă acest angajament în caracteristicile produselor, cum ar fi AI Ecobubble™, care reduce consumul de energie al mașinii de spălat, și filtrul și ciclul Less Microfiber™, care reduc emisiile de microplastice în apa evacuată din mașina de spălat.

În cadrul acțiunilor sale continue, Samsung își prezintă munca sa recentă vizitatorilor la EuroCucina 2024. Comania s-a concentrat pe colaborările care utilizează SmartThings Energy. Samsung a participat activ la proiecte care vizează crearea unei locuințe cu emisii nete zero. SmartThings Energy integrează aceste proiecte pentru a oferi un control și monitorizare consolidate a consumului de energie în gospodărie. De asemenea, poate sincroniza cu programe precum Răspunsul la Cerere (DR), ajustând automat modul de funcționare al electrocasnicelor conectate atunci când este declanșat un eveniment DR. Samsung își asumă angajamentul de a-și extinde colaborările la nivel global pentru a ajuta utilizatorii să aibă un stil de viață eficient din punct de vedere energetic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *