Fenty și PUMA te aduc mai aproape de natură

Rihanna lansează noua colecție Creeper Phatty Earth Tone

Herzogenaurach, Germany, 17 aprilie 2024 – Colecția FENTY x PUMA Creeper Phatty Earth Tone a sosit cu materiale premium din piele întoarsă și accente aurii.  Colecția se adresează atât adepților ținutelor monocromatice neutre, cât și celor care își doresc să iasă în evidență printr-un outfit impunător, în tonurile naturale ale pământului. Noua colecție Creeper Phatty se evidențiază în timp ce se integrează în orice context și este caracterizată prin materiale premium, detalii embosate și accente aurii.

Creeper-ul original a fost lansat în septembrie 2015, o versiune cu platformă a celebrei perechi de sneakers PUMA Suede. Această siluetă a fost numită Pantoful Anului de către Footwear News în 2016 și nu numai că a transformat cultura pantofilor sport, dar a și ajutat la consolidarea și impactul mărcii PUMA din ultimul deceniu. Creeper Phatty, cea mai nouă iterație a pantofului realizată de Rihanna, este mai voluminoasă, mai îndrăzneață și mai așteptată ca oricând, cu un design supradimensionat și o talpă exterioară groasă de gumă.

Această lansare premium vine cu trei culori distincte, unisex, destinate tuturor vârstelor – Totally Taupe, Green Fog și Warm White.

Cu Rihanna ca Director de Creație, campania FENTY x PUMA fotografiată de Philippa Price extinde acest concept de “creeping” – încercarea de a face ceva fără a fi observat. Campania se lansează într-o explorare dinamică a artei camuflajului prin imagini atent compuse în tonuri similare.

În urma lansării celei mai mari campanii de brand PUMA de până acum, PUMA și Rihanna au găzduit la Londra evenimentul de lansare pentru a celebra FENTY x PUMA Creeper Phatty Earth Tone. Culoarea Totally Taupe din colecția FENTY X PUMA Creeper este disponibilă din 17 aprilie ora 12:00 EST, exclusiv pe PUMA.com.

Spațiul în care a avut loc evenimentul a fost transformat într-o experiență inedită de grădină subterană, imitând tonurile naturale ale pământului și arta camuflajului prin iarbă și alte elemente ale naturii. Oaspeții s-au bucurat de expoziții interactive ale produselor, acte de magie și muzică bună. Printre invitați s-au numărat Aitch, Bianca Saunders, Bree Runway, Dilara Fındıkoğlu, Elarica Johnson, Mawaan Rizwan, Michael Dapaah, Ayra Starr, Cktrl, Ciesay și Tayce

Culorile The Green Fog și Warm White vor fi lansate pe 25 aprilie, ora 10AM EST la nivel mondial pe puma.com și în cadrul distribuitorilor oficiali. În România, aceste 2 noi culori vor fi disponibile în magazinele GRID și BUZZ.

Media Contact:
Andra Balsan, PUMA Marketing Coordinator – andra.balsan@puma.com  

Alexa Balaskas, Communication Manager – alexa.balaskas@thepractice.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *