Retrospectiva 2023: Garmin Fitness Report

Garmin anunță publicarea raportului anual pentru 2023, în care subliniază cele mai importante trenduri sportive și de fitness, pe baza informațiilor oferite de către utilizatorii Garmin din întreaga lume. De la activități clasice precum alergare, ciclism sau mers, la din ce în ce mai popularele Pilates, HIIT sau tenis, utilizatorii Garmin au fost mai activi ca niciodată.

Datele locale pentru România arată că utilizatorii au înregistrat o medie de 8.196 de pași pe zi, în cursul anului 2023. Iată și o listă cele mai importante date globale din raportul pentru 2023:

  • Cele mai populare activități au fost: alergare, mers, ciclism, antrenament de forță și cardio.
  • Utilizatorii au înregistrat cu 19% mai multe activități cu echipament de fitness în 2023, cu creșteri vizibile în antrenamentele de forță, urcatul scărilor și eliptic.
  • HIIT a avut creșteri fabuloase – cu peste 112% față de anul trecut.
  • Activitățile outdoor au ajuns la un nou record în 2023, fie că este vorba despre mers, alergare trail sau ciclism.
  • Terenurile de tenis au fost o destinație populară în 2023, utilizatorii Garmin înregistrând cu 76% mai multe activități
  • A crescut și focusul pe wellness, cu multe activități de yoga, Pilates și respirație înregistrate în aplicație.

Poți vedea aici întregul raport.

Produsele Garmin au revoluționat de-a lungul timpului antrenamentele alergătorilor, cicliștilor, înotătorilor și atleților de performanță sau amatori. Dedicată dezvoltării de tehnologii care ajută oamenii să rămână activi și să-și îmbunătățească performanțele, echipa Garmin consideră că fiecare zi este o oportunitate pentru a inova. #BeatYesterday

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *