O nouă campanie de comunicare pentru apă îmbuteliată pe piața din România

Apa Devin își propune să schimbe obiceiurile de hidratare ale consumatorilor printr-o conversație care pune accentul pe puterea corpului uman de a comunica propriile sale nevoi

Compania de apă îmbuteliată Devin JSC dă startul unui dialog despre lifestyle sănătos cu prima campanie de comunicare care își propune să schimbe obiceiurile de hidratare ale consumatorilor. Apa Minerală Devin întărește ideea de simbioză dintre corp și minte și marchează principalele momente de consum când trebuie să ne ascultăm corpul, printr-un ritual de hidratare corespunzător.

Fiecare dintre noi se află într-o călătorie de autodescoperire, în care cheia succesului stă în puterea de a ne asculta semnalele corpului și de a îi da, acestuia din urmă, putere să vorbească. Acesta este raționamentul care a condus spre mesajul principal al campaniei: CORPUL TĂU VORBEȘTE. DĂ-I VOCE CU DEVIN.

Promisiunea Devin este aceea că vine în întâmpinarea acestor nevoi prin soluții adaptate fiecărui organism prin cele 3 tipuri diferite de apă: apa natural alcalină cu un nivel ridicat de p.H natural 9.56 pentru un stil de viață activ, disponibilă în varianta plată mineralizată sau carbogazoasă și apa plată de izvor cu mineralizare scăzută potrivită atât pentru consumul zi de zi de către întreaga familie, cât și pentru pregătirea alimentelor bebelușilor.

Decizia de a comunica în teritoriul de lifestyle, sănătate și sport justifică apetența în creștere a românilor pentru trend-urile de wellness. Ne dorim ca apa Devin să devină partenerul de încredere în călătoria fiecăruia dintre noi spre autocunoaștere, oferind hidratare revitalizantă și pură, adaptată nevoilor specifice. A spus Reny Ananieva, Brand Manager Devin JSC Bulgaria.

Compania de apă îmbuteliată Devin are în portofoliu: Devin apă natural alcalină, Devin apă plată de izvor și Devin apă naturală mineralizată – carbogazoasă

Apa plată de izvor este așa cum îți dorești să fie, pur și simplu apă de izvor și este potrivită pentru consumul zilnic al familiei și pentru prepararea hranei de bebeluși. Apa natural alcalină (plată mineralizată sau carbogazoasă) are un nivel de p.H de 9.56 care vine de la 1200 de metri adâncime și conține minerale ce conferă rezistență și flexibilitate țesuturilor umane.

Produsul poate fi achiziționat în toate magazinele Mega Image, dar și în alte magazine de proximitate din București și poate fi comandat online pe https://devincebeau.ro/. Compania de apă îmbuteliată Devin are o prezență puternică în județele Olt, Dolj și Gorj. În Craiova, distribuția a atins o acoperire de peste 50%.

Despre Devin JSC Bulgaria

Din 2017, compania face parte din grupul belgian Spadel – un lider în producția apei îmbuteliate în zona BENELUX (Belgia, Olanda, Luxemburg) și Franța. Din martie 2022, DEVIN JSC a fost printre primele companii din Bulgaria deținătoare a prestigioasei certificări B Corp, care distinge companiile ce îndeplinesc cele mai înalte standarde sociale și de mediu și care își asumă un angajament pe termen lung pentru un impact pozitiv asupra societății. Protecția și regenerarea naturii și a biodiversității sunt încorporate în ADN-ul DEVIN.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *