Mio anunță reduceri de până la 45% disponibile de Black Friday

Cel mai așteptat eveniment dedicat reducerilor – Black Friday – se apropie cu pași repezi, iar Mio, cel mai mare producător de camere video auto, îi întâmpină pe cei dornici de cumpărături cu reduceri de până la 45% aplicate camerelor de bord menite să sporească siguranța în trafic.

Astfel, în ziua celui mai mare eveniment de cumpărături, un număr de aproxivativ 20 de modele de camere de bord de la Miovor putea fi achiziționate la prețuri speciale atât online, cât și offline, stocurile disponibile însumând o totalitate de 2.500 de produse.

Cu tehnologii de top, caracteristici multiple și complexe, printre modelele disponibile în oferta de Black Friday se numără: Mio MiVue J30, C312, C420 Dual, C430, C450, 732, 733, 798 Dual Pro, 866, 886 4K, 955WD 4K, MiVue M700 + M40 (pentru motocicletă) și multe altele.

Datorită calității imaginii superioare, indiferent de condițiile de luminozitate ori cele meteorologice, camerele de bord Mio sunt mereu alături de utilizatori și le oferă dovezi incontestabile ale evenimentelor din trafic, indiferent de natura acestora. În plus, toate dispozitivele Mio trec prin procese riguroase de testare, fiind supuse unui număr de nici mai mult, nici mai puțin de 58 de teste diferite înainte de a putea fi prezentate publicului larg.

Portofoliul Mio include o gamă variată de modele, astfel încât fiecare persoană să poată găsi o opțiune adaptată nevoilor și bugetului disponibil, beneficiind în același timp și de asistență corepunzătoare:

Înregistrare video a fiecărei călătorii

Pentru pasionații de călătorii, camerele de bord reprezintă un instrument excelent, datorită faptului că  pot înregistra fiecare călătorie petrecută alături de cei dragi. Grație calității la care imaginile sunt înregistrate, momentele surprinse devin astfel amintiri valoroase la care utilizatorii vor putea reveni cu fiecare ocazie și, de asemenea, pe care le vor putea împărăși rapid cu prietenii, datorită funcției Wi-Fi integrată.

Responsabilitate socială

Camerele de bord pot contribui, de asemnea, și la creșterea siguranței pe șosea. Faptul că șoferii sunt conștienți că sunt filmați poate încuraja respectarea regulilor de circulație și comportamentul responsabil în trafic. În plus, camerele de bord pot ajuta la prevenirea unor fraude auto comune, cum ar fi accidentele provocate intenționat pentru a obține compensații de asigurare, protejându-i astfel pe utilizatori de acuzații false.

Evidența în cazul incidentelor rutiere

Fie că vorbim despre un accident sau despre un conflict în trafic, înregistrările video pot servi ca dovadă crucială în stabilirea responsabilității. Ele pot ajuta la evitarea disputelor sau acuzațiilor false și pot simplifica procesul de prezentare a cazului la autorități sau asiguratori.

Alături de o cameră de bord Mio MiVue, utilizatorii se vor putea bucura de toate aceste beneficii și vor putea experimenta un sentiment de siguranță amplificat ori de câte ori se vor urca la volanul mașinii. Camerele video auto Mio disponibile în oferta de Balck Friday vor putea fi achiziționate atât offline, în magazinele fizice, cât și online, pe site-urile magazinelor partenere: Altex, eMAG.ro, evoMAG.ro, F64.ro, Flanco, Media Galaxy, Selgros și multe altele. Pentru a putea beneficia de modelul dorit la un preț special, cei ce doresc să achiziționeze camera video auto preferată pot adăuga modelul ales în lista de Favorite, sporindu-și astfel șansele de a se bucura de reducerile disponibile de Black Friday.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *