MSI face echipă cu UBISOFT pentru a crea o nouă experiență de joc în Assassin’s Creed® Mirage: Fuziunea perfectă între jocuri premium și aventuri epice

MSI a anunțat oficial colaborarea cu renumitul editor global de jocuri, UBISOFT, pentru mult-așteptatul joc Assassin’s Creed® Mirage, care va fi disponibil la nivel mondial începând cu data de 5 octombrie 2023. Jucătorii care achiziționează laptopuri de gaming high-end eligibile, monitoare de gaming sau routerele de gaming echipate cu procesoare Intel® din generația a 13-a de la MSI vor avea șansa de a obține un cod de joc pentru Assassin’s Creed Mirage.

Assassin’s Creed Mirage de la UBISOFT este un omagiu adus seriei și un tribut special adus primului Assassin’s Creed. Invitându-i pe jucători să se cufunde într-un magnific Bagdad din secolul al IX-lea aflat la apogeul Epocii de Aur, Assassin’s Creed: Mirage oferă o experiență de acțiune-aventură condensată, bazată pe narațiune, cu o abordare modernă a elementelor de joc parkour, stealth și asasinat care au definit franciza timp de peste cincisprezece ani. În acest moment crucial al istoriei, jucătorii vor deveni Basim Ibn Is’haq, un tânăr hoț cu un trecut misterios care se alătură celor ascunși în Alamut în căutarea unor răspunsuri.

Colaborarea dintre MSI și UBISOFT merge dincolo de fuziunea perfectă dintre jocuri și tehnologie; aceasta oferă jucătorilor o experiență de joc fără precedent. Alături de povestea captivantă din Assassin’s Creed Mirage, tehnologia exclusivă Mystic Light de la MSI îmbunătățește gameplay-ul, oferind jucătorilor efecte de iluminare uimitoare. Pe măsură ce jucătorii explorează în civilizații antice și se implică în aventuri intense, Mystic Light își ajustează dinamic iluminarea în funcție de scenele și situațiile din joc, creând un mediu de iluminare captivant care oferă un festin senzorial atât vizual cât și auditiv.

“În calitate de brand lider global în domeniul jocurilor, MSI a menținut un parteneriat strâns și strategic cu UBISOFT, creând o lume de gaming captivantă pentru gameri. Credem că fuziunea perfectă dintre produsele high-end MSI și Assassin’s Creed: Mirage va oferi, fără îndoială, cea mai bună experiență de joc tuturor jucătorilor”, a declarat Sam Chern, MSI Marketing Vice President.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați link-ul următor (se aplică termeni și condiții): https://www.msi.com/Promotion/assassins_creed_mirage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *