Hochland este recunoscut ca unul dintre cei mai buni angajatori din România, prin certificatul „Great Place to Work”

București, 5 octombrie 2023 – Hochland România a obținut certificatul “Great Place to Work”, confirmându-l drept unul dintre cei mai apreciaţi angajatori pe plan local, în urma distincţiei acordate în luna august 2023 de către compania globală de cercetare Great Place to Work®.

Certificarea a fost obținută în urma unui proces riguros de evaluare desfășurat în prima parte a anului 2023. Pentru acest proces, cei peste 400 de angajați Hochland România au fost invitați să participe la un chestionar anonim, care a evaluat trei factori esențiali care definesc un loc de muncă stabil, sănătos și apreciat de angajați: încrederea în echipa de conducere, mândria legată de apartenența față de compania Hochland și satisfacția de a lucra într-un mediu de lucru colegial.

Conform rezultatelor acestui studiu, 81% dintre angajați au evaluat Hochland România ca fiind un loc de muncă excelent și au validat indicatori precum: credibilitatea, respectul, corectitudinea, mândria și colegialitatea.

Certificarea ‘Great Place to Work’ este un rezultat al muncii și devotamentului tuturor colegilor noștri care fac posibil fiecare proiect. Suntem mândri de relațiile solide pe care le-am construit în echipă, de colegii noștri și de loialitatea lor față de Hochland România. Obținerea acestei certificări ne motivează să continuăm să inovăm și să construim un mediu plăcut în care colegii noștri să se simtă valorizați și încurajați să își atingă potențialul maxim., a declarat Erik Hageleit, Manager General Hochland România.

În cadrul Hochland, punem accent pe crearea unui mediu de lucru în care colegii noștri să se simtă apreciați și motivați, un mediu în care fiecare are spațiu ca să se exprime, să contribuie personal și profesional la un viitor mai bun și inspirațional.” Această certificare reprezintă un pas semnificativ în consolidarea reputației noastre ca un angajator de top și reflectă angajamentul nostru pentru bunăstarea colegilor noștri. De asemenea, ne încurajează să continuăm să dezvoltăm și să promovăm o cultură organizațională sănătoasă și pozitivă., a precizat Andreea Puiu, Manager Resurse Umane Hochland România.

Obținerea certificatului ‘Great Place to Work’ este un rezultat al eforturilor noastre colective și o dovadă că valorile noastre, respectul, încrederea și spiritul de echipă sunt cu adevărat înrădăcinate în cultura noastră organizațională. Aceasta ne motivează să continuăm să creștem și să evoluăm pentru a obţine, împreună, rezultatele pe care ni le propunem“, a spus Florin Dumitru, Senior HRBP & Talent Attrition Responsible Hochland România.

Hochland România se angajează în continuare să ofere un mediu de lucru prietenos care să răspundă nevoilor individuale ale angajaților, pentru a asigura succesul comun al companiei și al oamenilor care o duc mai departe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *