Veeam anunta evenimentul VeeamON Tour in Romania: Expand 2023

1080x1080_Bucharest

Axat pe protecția datelor și recuperarea acestora în urma atacurilor de tip ransomware, evenimentul va evidenția cele mai recente inovații Veeam, de la maparea soluțiilor și până la noi strategii pentru o gestionare mai eficientă a rezilienței datelor

București, România, 22 iunie 2023Veeam® Software, liderul în protecția și recuperarea datelor, inclusiv în urma atacurilor de tip ransomware, a anunțat coordonatele evenimentului VeeamOn Tour România: Expand 2023. Evenimentul anual, dedicat comunității de experți din România în domeniul recuperării datelor, va avea loc pe 22 iunie, la Athénée Palace din București, va permite accesul gratuit și se va desfășura între orele 10:00 și 15:00.

  • Participanții vor avea oportunitatea de a-și extinde cunoștințele în domeniul recuperării și securității datelor în cloud, de a explora modalități de dezvoltare a unor soluții mai bune în ceea ce privește reziliența și recuperarea datelor, precum și de a dialoga si interacționa cu experți sau ingineri specializați, de a testa tehnologia si nu in ultimul rând de a socializa împreună cu alți participanți la conferință.
  • Reprezentanții Veeam, experții locali, partenerii și aliații strategici ai companiei vor participa pentru a descoperi și contribui la discuții despre instrumentele necesare în rezolvarea provocărilor de gestionare a datelor cu care se confruntă afacerile în prezent. Clienții Veeam își vor împărtăși experiențele cu privire la aplicarea soluțiilor de protecție a datelor în viața de zi cu zi.
  • În cadrul evenimentului, participanții vorafla mai multe despre soluția Veeam Data Platform și modul în care platforma ajută firmele de toate dimensiunile și din toate sectoarele să profite la maximum de beneficiile oferite de cloud pentru a-și proteja în mod eficient și scalabil datele și sarcinile de lucru, oferindu-le în același timp cea mai bună linie de apărare împotriva amenințării ransomware, printr-o recuperare rapidă și sigură.
  • Aflați cum cele peste 500 de noi funcționalități și îmbunătățiri ale Veeam Backup & Replication v12 – fundament al Veeam Data Platform – inclusiv elemente precum backup-ul direct-to-object, imuabilitatea, reziliența cibernetică avansată și protecția hibridă de neegalat a cloud-ului – oferă securitate și totodată asigură recuperarea și libertatea datelor, necesare continuității operaționale a oricărei afaceri.
  • Testarea tehnologiilor in cadrul laboratoarelor Veeam Hands On Labs, in care vor putea fi utilizate pentru a intelege si invata atat produsele Veeam cat si cum pot fi ele utilizate pentru a atinge obiectivele de business, cum ar fi a asigura protectia impotriva ransomware, protectia datelor din propriul datacenter sau din cloud, protectia datelor din Microsoft 365, a mediilor Kubernetes si altele.

Sesiunile vor include discuții în panel alături de Dan Popa, Regional Manager Southern Eastern Europe la Veeam, Cornel Popescu, Senior Systems Engineer la Veeam, și Andrzej Niziolek, Senior Sales Director Eastern Europe Veeam, precum și alți experți internaționali care vor facilita training-uri recunoscute internațional, prezentări ale unor soluții de protecție a datelor găzduite în cloud, design-uri, precum și demo-uri pentru gestionarea amenințărilor de securitate.

Înscrieți-vă acum pentru a descoperi, experimenta și testa cele mai avansate inovații din industrie în domeniul protecției datelor și recuperării acestora în urma atacurilor de tip ransomware, la VeeamON Tour: Expand 2023.

Despre Veeam Software

Veeam®, furnizorul #1 de servicii de protecție a datelor și recuperare în urma atacurilor ransomware, oferă organizațiilor reziliență în mediul cloud hibrid cu ajutorul serviciilor de securitate, protecție și recuperare a datelor. Veeam Data Platform oferă o singură soluție pentru mediile cloud, virtuale, fizice, SaaS și Kubernetes, care oferă companiilor siguranța că aplicațiile și datele lor sunt protejate și disponibile în orice moment pentru a asigura funcționarea business-urilor fără întreruperi. Cu sediul central în Columbus, Ohio, și birouri în peste 30 de țări, Veeam protejează 450.000 de clienți din întreaga lume, inclusiv 82% de companii din Fortune 500 și 72% din Global 2000. Ecosistemul global al Veeam include peste 35.000 de parteneri tehnologici, distribuitori și furnizori de servicii, precum și parteneri comerciali. Pentru a afla mai multe, vizitați www.veeam.com sau urmăriți Veeam pe LinkedIn @veeam-software și Twitter @veeam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *