Partenerii Samsung Home Solution: cea mai buna alegere pentru achizitia de aparate de aer conditionat Samsung si servicii personalizate

București, România – 19 iunie 2023 – Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. (SEACE) a lansat platforma de parteneri Samsung Home Solution (www.samsung.com/windfree), care oferă consumatorilor posibilitatea să își găsească un partener certificat de la care poate să își cumpere  aparate de aer condiționat WindFree și de a beneficia de o gamă completă de servicii suplimentare. Partenerii care se află pe această platformă pun accentul pe personalizarea experienței de cumpărare, astfel că oferă servicii de consultanță, instalare și mentenanță, pentru a satisface în mod optim nevoile fiecărui client.

Astfel utilizatorii pot accesa o varietate de date de contact ale instalatorilor certificați Samsung, care sunt pregătiți să vină cu oferte personalizate pentru fiecare cumpărător. Acești specialiști pot analiza datele tehnice specifice locației și necesarului termic al casei, astfel încât fiecare client să primească cea mai bună ofertă adaptată cerințelor și preferințelor sale individuale. De asemenea, utilizatorii vor beneficia de servicii de consultanță specializată, instalare profesională și mentenanță, oferind astfel o experiență completă.


„Un lucru important pe care îl oferă partenerii Samsung Home Solution este abordarea custom made. Diferența față de achiziționarea unui produs direct din magazin, în mod tradițional, este dată de posibilitatea de a primi servicii adaptate în mod specific, pentru a satisface nevoile și preferințele fiecărui client. În acest sens, partenerii din rețeaua noastră de instalatori certificați vor fi afișați în platformă, iar cumpărătorii vor putea alege cel mai apropiat partener în funcție de locația lor. În felul acesta, fiecare client va beneficia de o asistență rapidă, instalare de calitate și mentenanță facilă”, spune Roxana Răducanu, Head of SEACE România și Bulgaria.

Mai mult, prin partenerii Samsung Home Solutions, consumatorii au acces la profesioniști în climatizare pregătiți să ofere cea mai bună soluție, indiferent de nevoi. Anual, aceștia trec prin sesiuni de training organizate de Samsung pentru a fi la curent cu cele mai noi informații despre produsele brandului. În plus, aceștia sunt în permanență în contact cu departamentul tehnic al Samsung pentru  a oferi rapid suportul necesar.

WindFree™, răcire fară să „te tragă curentul”

Rafalele de aer supărătoare și neconfortabile nu mai sunt o problemă cu gama WindFree™ de la Samsung.  Ea este soluția potrivită pentru cei care doresc să se bucure de un confort optim în propria locuință. Aceasta asigură o răcire uniformă și silențioasă, fără a crea curenți de aer care crează disconfort. Tehnologia WindFree™  îmbunătățește confortul din interior, folosind mii de micro-orificii pentru a dispersa uniform aer răcorosfără niciun curent rece. În modul Răcire WindFree™, aerul este dispersat ușor, creând un mediu de tipul „Still Air” care vă oferă o bunăstare totală zi și noapte.

Mai mult, AI Auto Comfort introduce utilizatorii într-un stil inteligent de trai. Acesta analizează condițiile camerei, temperatura exterioarăși tiparele de utilizare, apoi ajustează automat temperatura; aparatul de aer condiționat poate fi gestionat și cu ajutorul aplicației SmartThings de unde îți poți conecta și automatiza toate echipamentele Samsung.

Senzorul de detectare a mișcării (MDS) răcește camera în mod eficient, autoreglând activitatea aparatului de aer condiționat, dacă nu detectează nicio mișcare timp de 20 de minute, acesta va comuta automat la modul de economisire a energiei WindFree™, dar va reveni la normal atunci când activitatea în cameră este reluată. De asemenea, senzorul permite particularizarea direcției fluxului de aer.

Cele 3 straturi ale sale includ un filtru de densitate înaltă care oprește particulele mari de praf, fibrele și blana animalelor din gospodărie. Conține, de asemenea, un filtru cu Zeolit care oprește praful fin și ajută la reducerea numărului de virusuri, bacterii și alergeni.

Partenerii Samsung Home Solution și gama WindFree™, sunt dovada angajamentului continuu Samsung de a oferi soluții inovatoare, personalizate și de înaltă calitate pentru consumatori.

Puteți accesa Samsung Home Solution pentru mai multe detalii despre gama completă WindFree, precum și serviciile oferite pentru utilizatorii care doresc să achiziționeze produse și servicii oferite de Samsung.

Despre Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. (SEACE)

De la prezentarea primului său aparat de aer condiționat în 1974, Samsung Electronics a redefinit confortul de climatizare de interior pentru societatea de mâine. Pentru fiecare spațiu în care oamenii creează împreună amintiri de neuitat, fie că este vorba de spații comerciale sau de locuințe. Samsung depășește obișnuitul, concentrându-se neîncetat asupra depășirii limitelor tehnologiei, inovației și designului.

Samsung Electronics a intrat pe piața europeană a aparatelor comerciale de aer condiționat în 2005. Datorită creșterii rapide și a susținerii angajamentului său pe termen lung față de piața europeană, filiala Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. (SEACE) a fost deschisă în 2017 în Amsterdam, Olanda. SEACE are ca obiectiv armonizarea activităților din mai mult de 30 de țări europene. SEACE oferă instruire tehnică continuă în soluții de climatizare și clădiri inteligente, asistență tehnică și post-vânzare pentru partenerii săi din industrie, susținute prin reputația calității și prin soluțiile inovatoare de ultimă oră, inclusiv cele de conectivitate digitală. SEACE prosperă pentru a îndeplini nevoile piețelor sale europene incluzând atât piețe comerciale, cât și pe cele ale locuințelor cu soluții inovatoare pentru răcire, încălzire, apă caldă menajeră, refrigerare și clădiri inteligente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *