Romanian Software (colorful.hr) ofer solutii software pentru digitalizarea IMM-urilor prin Planul National de Redresare si Rezilenta (PNRR) cu granturi de pana la 100.000 euro

Romanian Software, lider pe piata software in domeniul resurselor umane prin platforma colorful.hr, ofera posibilitatea IMM-urilor sa acceseze solutii digitale, prin granturi de pana la 100.000 de euro disponibile cu programul PNRR.


Valoarea granturilor pe care le pot obtine IMM-urile porneste de la 20.000  – 30.000 euro pentru microintreprinderi (sub noua angajati), 20.000 – 50.000 euro pentru intreprinderile mici (10 – 49 angajati) si 20.000 – 100.000 euro pentru intreprinderile mijlocii (50 – 249 angajati).

Prin achizitionarea solutiilor din suita colorful.hr, IMM-urile isi pot digitaliza intreg departamentul de HR, cu oricare dintre cele 13 module: salarizare, managementul personalului, pontaj, employee self-service, training, evaluare, recrutare si selectie, managementul documentelor, bugetare, enterprise social network, analytics, travel.

Odata implementate solutiile colorful.hr, IMM-urile isi pot automatiza sarcinile la nivelul departamentului de HR, prin informatii si date cheie la indemana, productivitate crescuta si alocare eficienta a resurselor interne existente, siguranta datelor, proceduri la zi cu legislatia in vigoare si o focalizare a specialistilor de HR pe oameni si nu pe procese.

Pe toata durata programului, intreprinderile pot beneficia nu doar de granturi pentru digitalizare, ci si de consultanta, incepand de la aprobarea proiectului, cat si pe perioada intocmirii dosarului de finantare. Conditiile complete de eligibilitate pot fi gasite in Schema de Ajutor de Minimis – Digitalizarea IMM-urilor, iar perioada pentru depunerea dosarului de finantare este 15.02.2023 –  18.04.2023.

„Suntem promotorii digitalizarii, iar prin colorful.hr ne dorim ca fiecare companie, indiferent de industria in care activeaza, sa isi transforme munca si procesele prin solutii digitale. Cu ajutorul programului PNRR sustinem IMM-urile sa acceseze granturile pentru adoptarea de solutii digitale care sa le sustina cresterea la nivel de business. Consultantii nostri sunt alaturi atat pe parcursul aprobarii proiectului, cat si dupa ce dosarul a fost aprobat, oferind consultanta pentru alegerea solutiilor de HR din suita colorful.hr.” – a declarat Victor Dragomirescu, Director General Romanian Software/colorful.hr.

Despre PNRR

Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR) se constituie intr-un document strategic ce stabileste prioritatile investitionale, cat si reformele necesare pentru redresare si crestere sustenabila corelate tranzitiei verzi si digitale avute in vedere de Comisia Europeana. PNRR are la baza sase piloni principali: tranzitia verde, transformarea digitala, cresterea inteligenta, durabila si favorabila incluziunii, coeziunea sociala si teritoriala, sanatate si rezilienta economica, sociala si institutionala, dar si politici pentru Noua Generatie.

Despre Romanian Software / colorful.hr

Prin platforma colorful.hr, Romanian Software ajuta companiile sa inoveze procesele de HR, oferind instrumentele necesare pentru a atinge performanta, dar si obiectivele de crestere: salarizare, pontaj electronic, recrutare, administrare de personal, training, evaluarea competentelor, spatiul personal al angajatului, comunicarea interna, managementul documentelor, bugetare, HR Analytics, IRIS – asistentul virtual pentru HR, travel, aplicatie mobila. Complementar, se ofera servicii de externalizare a salarizarii si administrarii de personal, recrutare si leasing de personal, consultanta legislativa in dreptul muncii si asistenta fiscala.

Pentru întrebari si informatii de presa, va rugam contactati:

Iulia Badana

Marketing Manager

E/ iulia.badana@romaniansoftware.ro

T/ 0731 692 346

W/ colorful.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *