Noile servere HPE ProLiant Gen11 din oferta ELKO optimizează performanțele în mediile de lucru hibride

Puterea de calcul a noilor procesoare din generația a 4-a Intel® Xeon® Scalable destinată lumii hibride susține activitățile intensive de prelucrare a informațiilor și inovația pentru sistemele distribuite de la edge până la cloud.

București, 02.02.2023 – ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, anunță lansarea celor mai noi servere Hewlett Packard Enterprise din seria ProLiant Gen11, echipamente proiectate pentru o lume hibridă ce oferă o experiență intuitivă de operare în cloud, un nivel avansat de securitate încorporat și performanță optimizată. Toate aceste caracteristici avansate permit serverelor să susțină o gamă largă de sarcini de lucru, pe baza cărora companiile modernizează operațiunile și accelerează ciclul inovației.

Prin extinderea portofoliului de servere HPE ProLiant Gen11 cu performanțe și eficiență revoluționare, Hewlett Packard Enterprise se adresează în special companiilor care se axează pe utilizarea intensivă a mediilor de cloud privat și big data, celor care operează echipamente edge, precum și celor ce oferă servicii de telecomunicații.

Pe măsură ce fluxurile de date alternează din mediul edge și din cel cloud, sarcinile de lucru moderne solicită la maxim capacitățile infrastructurii deja existente, obligând fiecare organizație să urmărească gradul de încărcare și să își consolideze infrastructura IT. Fiecare sarcină de lucru are cerințe diferite pentru a livra rezultatele așteptate, fiind caracterizată de variabile precum latență, amploare, performanță, costuri și, mai nou, locația. Toate acestea sunt cruciale pentru rezolvarea ecuației de optimizare.

Bazate pe performanța oferită de procesoarele din generația a 4-a Intel® Xeon® Scalable, noua familie de servere HPE ProLiant vă pregătește să faceți față diverselor tipuri de provocări pe care le întâlniți în lumea hibridă. Cu ajutorul acestor echipamente, obțineți soluții de calcul ce vă susțin dezvoltarea viitoare, indiferent de tipul și locul unde sunt distribuite dispozitivele din rețea. Indiferent dacă sunteți în căutarea unei capacități de stocare locală convenabilă din punct de vedere al costurilor, a unor funcții de securitate complete, a unei eficiențe energetice avansate sau a opțiunilor de implementare flexibile, noua familie de servere HPE ProLiant vi le pune la dispoziție.

Astfel, HPE ProLiant DL320 Gen11 este un nou server edge-centric, destinat pentru a moderniza și a susține cele mai noi tipuri de sarcini de lucru pentru diverse medii de rack poziționate la marginea rețelei, păstrând în același timp un design standard cu o capacitate flexibilă remarcabilă pentru grafică și stocare avansate.

Acum puteți aduce performanțele mediului enterprise în compania dumneavoastră oriunde s-ar afla aceasta, cu avantajele economice, flexibilitate și eficiență, pentru anumite tipuri de sarcini de lucru, cum ar fi desktop virtual (VDI), streaming video și aplicații analitice.

HPE ProLiant DL360 Gen11 oferă servicii de infrastructură de întreprindere optimizate din punct de vedere al densității, indiferent dacă este vorba de mașini virtuale, aplicații bazate pe containerizare sau sarcini de lucru de bază pentru mediul de afaceri, cu performanță dual socket în spațiu de rack de doar 1U. Acest lucru face ca DL360 să fie ideal pentru infrastructura IT și sarcinile de lucru hiperconvergente.

Modelul HPE ProLiant DL380 Gen11 poate acomoda două procesoare, are factor de formă 2U, scalabilitate avansată pentru stocare și accelerator, astfel încât este ideal pentru cele mai solicitante sarcini de lucru care necesită performanțe avansate de prelucrare a datelor sau a graficii. Extensibilitatea oferă posibilitatea efectuării unei largi game de sarcini de lucru, inclusiv virtualizare și cloud privat, precum și gestionarea datelor.

Serverul HPE ProLiant ML350 Gen11 este cel mai eficient server din lume din punct de vedere al energiei consumate, cu șase recorduri mondiale înregistrate pe platformele Linux și Windows. Este construit pentru a susține procesele de afaceri în edge, având flexibilitatea de a derula sarcinile de lucru de ultimă generație, indiferent dacă locația care le solicită este o sucursală sau orice altă unitate aflată la distanță de sediul central.

Specialiștii ELKO Romania vă stau la dispoziție pentru a afla mai multe informații despre linia de servere Hewlett Packard Enterprise prin email la:  RO_HPE@elko.ro

Despre ELKO Group și ELKO Romania

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, reprezentând 400 de producători. Compania oferă o gamă largă de produse și servicii către mai mult de 10.000 de retaileri, producători de calculatoare, integratori de sisteme și companii din diferite domenii, în 11 țări din Europa. Compania are peste 1.500 de angajați, iar cifra de afaceri a grupului în 2020 s-a ridicat la 2.2 miliarde USD (1.9 miliarde EUR).

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO și este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT – PC-uri, componente, electronice home & office, telefoane mobile, software, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de securitate, echipamente industriale, sisteme de comunicații, soluții smart building și smart city – precum și electronice de consum. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom. Mai multe informații la: www.elko.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *