Noua serie de telefoane Galaxy S23 de la Samsung aduce o experiență premium desăvârșită, concepută pentru astăzi și viitor

Galaxy S23 Series

Cea mai avansată cameră, performanța fără cusur în gaming și un design prietenos cu mediul înconjurător se regăsesc în cea mai inovatoare serie Galaxy S creată de Samsung până acum.

București, România – 1 februarie 2023 – Samsung dezvăluie noua serie Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ și Galaxy S23 și dă astfel startul unei noi ere în ceea ce privește experiența premium pe un smartphone. Camera epică de pe noua serie Galaxy le oferă utilizatorilor mai multă libertate în a-și explora creativitatea, șansa de a face materiale video cu adevărat cinematografice, chiar și pe timp de noapte, cu ajutorul inteligenței artificiale. Platforma mobilă Snapdragon® 8 Gen 2 pentru Galaxy conferă o experiență premium, ce include atât elemente de inteligența artificială, cât și funcții excelente de mobile gaming, susținută acum de cea mai rapidă grafică de mobile din lume. Pe Galaxy S23 Ultra, S Pen-ul încorporat pe care mulți dintre utilizatori Galaxy îl cunosc și iubesc deja, va oferi și mai multe posibilități de productivitate, luare de notițe, hobby-uri și multe altele. Toate inovațiile incluse pe seria Galaxy S23 sunt găzduite de un design revoluționar care demonstrează angajamentul Samsung în materie de sustenabilitate – noile telefoane includ și mai multe componente realizate din materiale reciclate decât oricare alt smartphone Samsung Galaxy de până acum.

Tehnologia cu cel mai mare impact este măsurată nu doar prin ceea ce le permite oamenilor să facă astăzi, ci și prin modul în care contribuie la un viitor mai bun. Galaxy S23 Ultra, precum și întreaga serie Galaxy S demonstrează ce înseamnă să ai parte de o experiență premium pe un smartphone. Redefinim performanța prin îmbinarea puterii, a inovației de durată și a sustenabilității în cadrul unor dispozitive cu un impact mai mic asupra mediului înconjurător”, declară TM Roh, președinte și Head of Mobile eXperience Business la Samsung Electronics.

Galaxy S23 Ultra_Camera_1

Camera foto cu și mai mulți megapixeli și cu opțiuni creative extinse, zi și noapte

Galaxy S23 Ultra oferă șansa oricărui fotograf, fie că este amator sau profesionist, să realizeze conținut excepțional. Acest lucru se datorează faptului că telefonul prezintă cel mai avansat sistem de camere întâlnit până acum pe un Galaxy – un sistem care este adaptat aproape oricăror condiții de luminozitate și conceput special pentru a reda detalii senzaționale. Capacitățile îmbunătățite de Nightography transformă modul în care seria Galaxy S optimizează fotografiile și videoclipurile într-o gamă largă de condiții ambientale. Fie că este vorba de filmarea momentelor preferate de la concert, un selfie făcut cu prietenii la teatru sau de o fotografie de grup cu rudele la cină – acum, utilizatorii pot obține imagini și videoclipuri și mai clare. Zgomotul vizual-ul care afectează de obicei pozele în lumină scăzută este corectat de un nou algoritm de procesare a semnalului de imagine (ISP), alimentat de AI, care îmbunătățește detaliile obiectului și tonul de culoare.

Pentru prima oară pe un smartphone Samsung, Galaxy S23 Ultra are un nou senzor Adaptive Pixel de 200 MP care surprinde momente epice cu o precizie incredibilă. Acesta folosește pixel binning pentru a suporta mai multe niveluri de procesare de înaltă rezoluție simultan. Camerele de selfie sunt mai importante ca niciodată pentru felul în care comunicăm astăzi, prin urmare seria Galaxy S23 introduce focalizarea automată rapidă și prima cameră frontală Super HDR, trecând de la 30fps la 60fps, pentru imagini și videoclipuri vizibil îmbunătățite.

Pentru utilizatorii care doresc să aibă un control creativ mai mare și opțiuni de personalizare, seria Galaxy S oferă o întreagă suită de instrumente ce reușesc să transforme experiența de fotografiere într-una unică. Aplicația Expert RAW, disponibilă exclusiv pe Samsung Galaxy, permite realizarea și editarea imaginilor în stil DSLR în format RAW și JPEG — nu este necesar niciun alt echipament suplimentar. Utilizatorii pot testa funcții precum Multiple Exposures Photo Art sau pot surprinde o imagine clară a Căii Lactee cu setările Astrophoto, disponibile prin descărcarea caracteristicilor Expert RAW ce pot fi accesate acum direct din aplicația Samsung Camera. În plus, noile capacități de zoom ale aplicației Camera Controller de pe seria Galaxy Watch5 le permit utilizatorilor să facă fotografii perfect încadrate chiar de la încheietura mâinii lor.

Au fost aduse și alte îmbunătățiri ale camerei, printre care:

  • În lumină scăzută sau în condiții de blur, videoclipurile sunt stabile datorită stabilizatorului optic de imagine dublu (OIS)în toate direcțiile disponibil pe Galaxy S23 Ultra.
  • Videoclipuri cinematice datorită filmării 8Kîmbunătățite la 30 de cadre pe secundă cu un unghi mai larg.
  • AI avansată bazată pe obiecte analizează fiecare detaliu din cadru, chiar și trăsături minuscule ale feței, cum ar fi firele de păr sau ochii, pentru a reflecta cât mai aproape de adevăr caracteristicile dinamice ale unei persoane.
  • Pentru o experiență video și mai bună, noua funcțiede înregistrare audio 360 de pe Galaxy Buds2 Pro generează sunet multidimensional.

Pe Galaxy S23+ și Galaxy S23, emblematica cameră Samsung Galaxy are un look îmbunătățit. Carcasa camerelor foto a fost îndepărtată, marcând astfel o nouă eră a design-ului Galaxy, ceea ce face ca întreaga serie să iasă cu adevărat în evidență.

Galaxy S23 Ultra_gaming

Performanța premium face loc pentru viitorul jocurilor mobile

Pentru creatori și jucători deopotrivă, dorința de a depăși limitele și de a transforma imposibilul în posibil are nevoie de sprijinul unei tehnologii pe măsură. Samsung alături de Qualcomm au optimizat experiența Galaxy prin platforma mobile Snapdragon® 8 Gen 2 pentru Galaxy, cea mai puternică și eficientă platformă de până acum la nivelul unui smartphone Samsung Galaxy, dar și cel mai rapid procesor Snapdragon disponibil până acum. În plus, bateria de 5.000 mAh a lui Galaxy S23 Ultra susține o cameră mai puternică decât cea a lui Galaxy S22 Ultra, fără a crește dimensiunile produsului.

Noua arhitectură CPU crește abilitățile de procesare ale seriei Galaxy S23 cu aproximativ 30% comparativ cu seria Galaxy S22. Captarea fotografiilor uimitoare în lumină scăzută necesită trilioane de calcule pe secundă. Astfel, arhitectura NPU extrem de eficientă a Samsung Galaxy a fost optimizată cu 49% pentru a echilibra performanța și puterea, folosind în același timp un algoritm AI pentru a ajuta utilizatorii să facă fotografii și videoclipuri epice. Una dintre cele mai semnificative îmbunătățiri ale seriei Galaxy S23 este GPU optimizat, care este cu aproximativ 41% mai rapid decât seria Galaxy 22.

Samsung Galaxy S23 Ultra a fost creat în anticiparea unui viitor în care jucătorii se pot bucura de un realism digital la cel mai înalt nivel. Utilizatorii vor avea parte de redări vizibil mai realiste ale scenelor din joc datorită tehnologiei care simulează și urmărește fiecare rază de lumină. În plus, camera de răcire cu vapori a Samsung Galaxy, acum mai mare și prezentă pe fiecare model din seria Galaxy S23, se va asigura că experiența de joc nu este încetinită nici măcar în cadrul unui maraton de jocuri.

Toată această putere alimentează display-ul de 6,8 inci al Galaxy S23 Ultra, acesta având o curbură redusă, pentru a crea o suprafață mai mare și mai plată, oferind astfel cea mai bună experiență vizuală pe un smartphone Samsung Galaxy. Funcția unică de confort îmbunătățit de pe Samsung Galaxy permite utilizatorilor să ajusteze tonurile de culoare și nivelurile de contrast, reducând oboseala de la nivelul ochilor. Vision Booster se ajustează acum la trei niveluri de iluminare în loc de două, pentru a combate luminozitatea și strălucirea în lumina zilei.

Galaxy S23 Series_Sustainability

Creat având în prim-plan grija pentru planetă

Seria Galaxy S23 ridică standardele pentru tehnologia premium care poate îmbogăți viața oamenilor și poate contribui la o planetă mai sănătoasă. Începând cu seria Galaxy S22, Samsung Galaxy crește cantitatea de materiale reciclate utilizate în procesul de producție, de la șase componente interne ale Galaxy S22 Ultra, la 12 componente interne și externe ale Galaxy S23 Ultra. Pentru seria Galaxy S23 s-au folosit o varietate mai mare de materiale reciclate decât orice alt smartphone Galaxy, inclusiv aluminiu și sticlă reciclate pre-consum și materiale plastice reciclate post-consum provenite din plase de pescuit aruncate, sticle PET și butoaie de apă.

Noua serie S este prima care vine cu Corning® Gorilla® Glass Victus® 2, ce îi conferă o durabilitate pentru utilizare pe termen lung și care are în medie 22% conținut reciclat. În plus, fiecare smartphone Galaxy S23 vine ambalat într-o cutie realizată din hârtie 100% reciclată.

Cu seria Galaxy S23, Samsung Galaxy se implică și mai mult pentru a minimiza impactul negativ asupra mediului, fără a compromite calitatea și estetica seriei. Seria Galaxy S23 este certificată UL ECOLOGO®, ceea ce garantează faptul că produsele au un impact redus asupra mediului.

Pentru utilizatorii care doresc să prelungească durata de viață a dispozitivului lor, experiența premium a seriei Galaxy S23 va fi susținută de-a lungul anilor cu patru generații de actualizări ale sistemului de operare și cinci ani de actualizări de securitate. În plus, utilizatorii pot beneficia de o varietate de programe, cum ar fi Samsung Care+, un serviciu de asistență pentru daune accidentale, reparații și multe altele.

Setări de securitate și confidențialitate ușor de gestionat, pentru transparență fără compromis

Experiențele securizate și private sunt fundamentul seriei Galaxy S23. Fiecare smartphone vine cu protecția oferită de Samsung Knox, un serviciu care a primit cele mai multe certificări guvernamentale din industrie,  mai multe decât orice alt dispozitiv, platformă sau soluție disponibilă pe piață. Tabloul de bord pentru securitate și confidențialitate de pe Samsung Galaxy le oferă utilizatorilor vizibilitate deplină asupra celor care au acces la datele lor și asupra modului în care acestea sunt utilizate. Cu o singură privire, utilizatorii pot vedea cu ușurință dacă datele lor personale sunt în pericol și pot primi solicitări de schimbare a setărilor, având astfel parte de o experiență mai sigură. De asemenea, utilizatorii pot decide ce aplicații și programe au acces la datele lor și cum pot fi ele utilizate.

Pentru un nivel suplimentar de securitate, Knox Vault, care a fost introdus pentru prima dată pe seria Galaxy S21, protejează informațiile extrem de private de pe seria Galaxy S23 prin izolarea acestora de restul dispozitivului, inclusiv de sistemul de operare, lucru ce conferă astfel o protecție suplimentară împotriva vulnerabilităților.

Mai multă libertate și flexibilitate pentru un stil de viață conectat

La baza experienței premium a seriei Galaxy S se află inovația fără compromisuri de pe Samsung Galaxy Ultra. Dar puterea și capacitățile creative ale Samsung Galaxy Ultra nu se opresc la smartphone-uri. Cu Galaxy Tab S8 Ultra, utilizatorii se pot bucura acum de beneficiile ecosistemului Samsung Galaxy.

Galaxy S23 Ultra_writetotext

Pentru fiecare model din seria Galaxy S,  există extra beneficii din punct de vedere conectivitate. Samsung Multi Control care conectează funcționalitățile de mouse și tastatură între un Samsung Galaxy PC și tabeltă, poate fi solosit acum și pentru Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ și Galaxy S23 pentru flexibilitate maximă între dispozitive. În plus, gradul îmbunătățit de utilizare al textului facilitează copierea și inserarea acestuia în mod simplu și rapid de pe un dispozitiv pe altul pentru a prelua o activitate pe alt dispozitiv (pentru copierea adreselor URL, de exemplu). Pe Galaxy S23 Ultra, Google Meet asociat cu Samsung Notes și S Pen-ul încorporat fac acum apelurile video și mai colaborative. Datorită Google Meet, participanții pot edita simultan un document de pe fiecare dintre dispozitivele lor Android, în loc să vizualizeze un singur ecran partajat.

Disponibilitate

Seria Galaxy S23 este disponibilă pentru precomandă începând cu 1 februarie pe Samsung.com, la operatori și retaileri, în online și în magazine. La precomanda oricărui model din seria Galaxy S23  în perioada 1-16 februarie, utilizatorii primesc capacitate de stocare dublată, un e-voucher de 500 de lei și contravaloarea telefonului actual, dacă vin cu el la schimb. În plus, pot primi noul device înainte de 10 februarie. Pentru detalii legate de ofertă, accesați https://www.samsung.com/ro/precomandagalaxy/

Toate modelele vin în patru nuanțe mate inspirate din natură: Phantom Black, Cream, Green și Lavender.

Pentru a rămâne la curent cu ultimele informații despre seria Galaxy S23, vă rugăm să vizitați Samsung Newsroom România sau Samsung.com/ro.

Galaxy S23 Plus_Series

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom România la http://news.samsung.com/ro.

Galaxy S23 Ultra
Display6.8-inch QHD+ Edge*Dynamic AMOLED 2X DisplayRată de refresh Super Smooth de 120Hz (1~120 Hz)Rată de eșantionare la atingere de 240Hz în modul GameVision boosterConfort sporit
**Măsurat în diagonală, dimensiunea ecranului Galaxy S22 este de 6,8 inci în întregul dreptunghi; Suprafața reală vizibilă este mai mică datorită orificiului camerei.
Dimensiune și Greutate78.1 X 163.4 X 8.9mm, 234g
Camera12MP Ultra-Wide Camera· F2.2, FOV 120˚ 
200 MP Wide Camera· F1.7, FOV 85˚ 
10MP Telephoto Camera· 3x Optical Zoom, F2.4, FOV 36˚ 
10MP Telephoto Camera· 10x Optical Zoom, F4.9, FOV 11˚ 
12MP Front Camera· F2.2, FOV 80˚
* Space zoom 100X include zoom optic 10x și zoom digital 10x cu tehnologia AI Super Resolution. Mărirea zoom-ului de peste 10x poate cauza o anumită deteriorare a imaginii.
APSnapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy
Memorie12GB + 1TB12GB + 512GB8 GB+ 256GB
*Capacitatea de stocare disponibilă depinde de software-ul preîncărcat*Opțiunea de memorie poate varia în funcție de țară. 
Baterie5,000mAh
*Bazat pe durata medie de viață a bateriei în condiții standard de utilizare. Performanță medie așteptată pe baza utilizării standard. Durata reală de viață a bateriei depinde de factori, precum rețea, funcțiile selectate, frecvența apelurilor și vocea, datele și alte modele de utilizare a aplicațiilor.
Încărcare*Wired charging*: încărcare până 65% în aprox. 30 de minute cu adaptor de 45W ** și cablu 5A USB-C***Fast Wireless Charging 2.0****Wireless PowerShare*****
* Încărcare prin cablu compatibilă cu QC2.0 și AFC.
**Adaptor de alimentare de 45 W vândut separat. Utilizați numai încărcătoare și cabluri originale Samsung.
*** Rezultatele testelor interne de laborator Samsung, efectuate cu un adaptor de călătorie de 45 W conectat la noua versiune pre-lansată a Galaxy S23 Ultra, în timp ce dispozitivul avea 0% din energie rămasă, cu toate serviciile, funcțiile și ecranul oprite. Viteza reală de încărcare poate varia în funcție de utilizarea reală, condițiile de încărcare și alți factori.
**** Încărcare wireless compatibilă cu WPC.
***** Limitat la smartphone-uri Samsung sau alte mărci cu încărcare wireless Qi, cum ar fi Galaxy S23 Ultra, S23+, S23, Z Fold 4, Z Flip4, seria S22, Z Fold3 5G, Z Flip3 5G, S21 FE 5G, S21 seria, Z Fold2, Seria Note20, seria S20, Z Flip, Note10, Note10+, S10e, S10, S10+, Fold, S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+ , Note9, Note8, Note FE și Note5. Disponibil numai cu anumite dispozitive portabile Samsung Galaxy, cum ar fi Galaxy Buds2 Pro, Buds2, Buds Pro, Buds Live, Watch5, Watch 5 Pro, Watch4, Watch4 Classic, Watch3, Watch Active2, Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch și Galaxy Muguri. Dacă puterea bateriei este mai mică de 30%, este posibil ca Wireless PowerShare să nu funcționeze. Este posibil să nu funcționeze cu anumite accesorii, huse, alte dispozitive de marcă sau unele dispozitive portabile Samsung. În timpul PowerShare, acesta poate afecta recepția apelurilor sau serviciile de date, în funcție de mediul de rețea.
OSAndroid 13One UI 5.1
Rețea și Conectivitate 
 5G*, LTE**, Wi-Fi 6E***, Wi-Fi Direct Bluetooth® v 5.3
* Necesită o conexiune optimă la rețea 5G, disponibilă în anumite piețe. Consultați-vă operatorul pentru disponibilitate și detalii. Vitezele de descărcare și streaming pot varia în funcție de furnizorul de conținut, de conexiunea la server și de alți factori.**Disponibilitatea modelului LTE variază în funcție de piață și operator. Viteza reală poate varia în funcție de piață, operator și mediu de utilizator.*** Disponibilitatea rețelei Wi-Fi 6E poate varia în funcție de piață, furnizor de rețea și mediu de utilizator. Necesită conexiune optimă. Va necesita un router Wi-Fi 6E.
SecuritateSamsung Knox, Samsung Knox Vault
Rezistență la apăIP68
* Evaluare IP68 realizată în urma testelor de laborator: Rezistent la apă în până la 1,5 metri de apă dulce timp de până la 30 de minute și protejat de praf, murdărie și nisip. Clătiți reziduurile/uscăți după umezeală. Nu este recomandat pentru utilizare pe plajă sau piscină. Rezistența la apă și praf a dispozitivului nu este permanentă și se poate diminua în timp.
Galaxy S23 and Galaxy S23+
Galaxy S23Galaxy S23+
Display6.1-inch FHD+*Dynamic AMOLED 2X DisplayRată de refresh super fluidă de 120Hz (48~120Hz)Rată de eșantionare la atingere de 240Hz în modul GameVision boosterConfort sporit6.6-inch FHD+*Dynamic AMOLED 2X DisplayRată de refresh super fluidă de 120Hz (48~120Hz)Rată de eșantionare la atingere de 240Hz în modul GameVision boosterConfort sporit
* Măsurată în diagonală, dimensiunea ecranului Galaxy S23 este de 6,1 inci în întregul dreptunghi și de 5,9 inci, ținând cont de colțurile rotunjite, dimensiunea ecranului Galaxy S23+ este de 6,6 inci în întregul dreptunghi și de 6,4 inci, ținând cont de colțurile rotunjite; Suprafața reală vizibilă este mai mică din cauza colțurilor rotunjite și a orificiului camerei.
Dimensiuni & Greutate70.9 x 146.3 x 7.6mm, 168g76.2 x 157.8 x 7.6mm, 196g
Camera12MP Ultra-Wide Camera· F2.2, FOV 120˚ 
50 MP Wide Camera· F1.8, FOV 85˚ 
10MP Telephoto Camera· 3x Optical Zoom, F2.4, FOV 36˚ 
12MP Front Camera· F2.2, FOV 80˚
APSnapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy
Memorie8 + 256GB8 + 128GB8 + 512GB8 + 256GB
*Capacitatea de stocare disponibilă depinde de software-ul preîncărcat.*Opțiunile de memorie pot varia în funcție de piață.
Baterie3,900mAh4,700mAh
*Valoare tipică testată în condiții de laborator terță parte. Valoarea tipică este valoarea medie estimată luând în considerare abaterea capacității bateriei dintre eșantioanele de baterii testate conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 3.785 mAh pentru Galaxy S23 și 4.563 mAh pentru Galaxy S23+. Durata reală de viață a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, modelele de utilizare și alți factori.
ÎncărcareÎncărcare prin cablu*: Până la 50% încărcare în aproximativ 30 de minute cu adaptor de 25 W** și cablu USB-C de 3 A***Încărcare rapidă fără fir 2.0****Wireless PowerShare***** Încărcare prin cablu*: Până la 65% încărcare în aproximativ 30 de minute cu adaptor de 45 W** și cablu USB-C de 5 A***Încărcare rapidă fără fir 2.0****Wireless PowerShare*****
* Încărcare prin cablu compatibilă cu QC2.0 și AFC.
** Adaptor de alimentare și cablu de date vândute separat. Pentru Galaxy S23+ se recomandă utilizarea adaptorului de alimentare original Samsung de 45W și a cablului de date și a adaptorului original Samsung de  25W și a cablului de date recomandat pentru Galaxy S23.
*** Rezultatele testelor interne de laborator Samsung, efectuate cu adaptorul de călătorie de 25W conectat la noua versiune pre-lansată a Galaxy S23 și adaptorul de călătorie de 45W conectat la versiunea recent lansată de Galaxy S23+, în timp ce un dispozitiv avea 0% din energie rămasă, cu toate serviciile, funcțiile și ecranul sunt oprite. Viteza reală de încărcare poate varia în funcție de utilizarea reală, condițiile de încărcare și alți factori.
**** Încărcare wireless compatibilă cu WPC.
***** Limitat la smartphone-uri Samsung sau alte mărci cu încărcare wireless Qi, cum ar fi Galaxy S23 Ultra, S23+, S23, Z Fold 4, Z Flip4, seria S22, Z Fold3 5G, Z Flip3 5G, S21 FE 5G, S21 seria, Z Fold2, Seria Note20, seria S20, Z Flip, Note10, Note10+, S10e, S10, S10+, Fold, S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+ , Note9, Note8, Note FE și Note5. Disponibil numai cu anumite dispozitive portabile Samsung Galaxy, cum ar fi Galaxy Buds2 Pro, Buds2, Buds Pro, Buds Live, Watch5, Watch 5 Pro, Watch4, Watch4 Classic, Watch3, Watch Active2, Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch și Galaxy Muguri. Dacă puterea bateriei este mai mică de 30%, este posibil ca Wireless PowerShare să nu funcționeze. Este posibil să nu funcționeze cu anumite accesorii, huse, alte dispozitive de marcă sau unele dispozitive portabile Samsung. În timpul PowerShare, acesta poate afecta recepția apelurilor sau serviciile de date, în funcție de mediul de rețea.
OSAndroid 13One UI 5.1
Rețea și Conectivitate 
5G*, LTE**, Wi-Fi 6E***, Wi-Fi Direct Bluetooth® v 5.3
*Serviciile 5G sunt acceptate numai în locațiile compatibile cu rețeaua 5G. Necesită conexiune 5G optimă. Viteza reală poate varia în funcție de piață, operator și mediu de utilizator.**Disponibilitatea modelului LTE variază în funcție de piață și operator.*** Disponibilitatea rețelei Wi-Fi 6E poate varia în funcție de piață, furnizor de rețea și mediu de utilizator. Necesită conexiune optimă. Va necesita un router Wi-Fi 6E.
SecuritareSamsung Knox, Samsung Knox Vault
Rezistență la apăIP68
* Evaluare IP68 realizată în urma testelor de laborator: Rezistent la apă în până la 1,5 metri de apă dulce timp de până la 30 de minute și protejat de praf, murdărie și nisip. Clătiți reziduurile/uscăți după umezeală. Nu este recomandat pentru utilizare pe plajă sau piscină. Rezistența la apă și praf a dispozitivului nu este permanentă și se poate diminua în timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *