OnePlus Nord CE 5G și OnePlus Nord 2 5G: 4 motive pentru care au statusul de “killer”

Utilizatorii beneficiază de oferte spectaculoase pentru aceste smartphone-uri în luna septembrie

OnePlus și-a extins recent linia de produse Nord cu două dispozitive noi, OnePlus Nord CE și OnePlus Nord 2, ca parte a strategiei de diversificare a portofoliului, pentru a face experiența OnePlus mai accesibilă unui număr mai mare de utilizatori. OnePlus Nord 2 5G este un smartphone dotat cu mai multe funcții de flagship care domină dispozitivele mediocre pe majoritatea planurilor – flagship killer-ul din 2021, în timp ce OnePlus Nord CE 5G este mid-range killer, deoarece oferă experiența OnePlus rapidă și fluidă la un preț excelent.

Ambele dispozitive oferă o experiență fluidă și își propun să distrugă mediocritatea în industria smartphone-urilor, dar fiecare are propriile sale caracteristici-cheie, pentru segmentele lor de preț. Iată „armele letale” care fac OnePlus Nord CE și OnePlus Nord 2 smartphone-uri ”killer”:

  • ”Omoară” încărcarea lentă – Utilizatorii nu trebuie să se preocupe de durata de viață a bateriei smartphone-ului, deoarece ambele dispozitive dispun de tehnologia de încărcare Warp Charge. Printr-o sesiune rapidă de încărcare, Nord 2– cu un sistem de baterie de 4500 mAh cu două celule – se încarcă de la 0 la 100% în mai puțin de 35 de minute. Nord 2 se adaptează, de asemenea, pentru a reduce timpul petrecut de baterie la 100% în timp ce se încarcă peste noapte, pentru a prelungi viața acesteia. OnePlus Nord CE vine cu o baterie mare de 4.500 mAh și cu tehnologia îmbunătățită de încărcare Warp Charge 30T Plus. Astfel, acest telefon se încarcă la aceeași viteză ca Nord-ul original – de la 0 până la 70% în doar o jumătate de oră.
  • Omoară camerele mediocreîn segmentul mid-range. OnePlus Nord 2 5G integrează hardware-ul puternic al camerei cu îmbunătățiri software bazate pe AI, pentru a oferi o experiență foto remarcabilă. Nord 2 aduce îmbunătățiri majore în fotografia de noapte cu OIS și cu senzorul Sony IMX766 de 50 MP de pe camera principală, care este capabil să capteze cu 56% mai multă lumină decât Sony IMX586 de la primul Nord. Iar cu modul Nightscape Ultra, utilizatorii pot realiza fotografii mai bune și mai luminoase chiar și în condiții de 1 lux. OnePlus Nord CE are o configurație cu trei camere pe spatele telefonului, cu o cameră principală de 64 MP cu o diafragmă mare f/1.79 care surprinde imagini clare, de înaltă rezoluție și nivel ridicat de detalii în condiții de iluminare puternică, precum și un obiectiv cu unghi ultra-larg de 119° pentru mai multă versatilitate. Nord CE mai dispune de o cameră frontală de 16 MP pentru a surprinde selfie-uri grozave. Și, la fel ca toate modelele flagship OnePlus, Nord CE vine cu Nightscape pentru o experiență mai bună de fotografie în lumină slabă.
  • ”Omoară” performanța slabă– OnePlus Nord 2 5G este dotat cu chipset-ul MediaTek Dimensity 1200-AI, care oferă o creștere de 65% a performanței procesorului și de 125% pentru GPU, în comparație cu performanțele de pe OnePlus Nord, lansat în iulie 2020. OnePlus a lucrat îndeaproape cu MediaTek pentru a îmbunătăți caracteristicile procesorului bazate pe AI. Nord CE este alimentat de Qualcomm® Snapdragon™ 750G 5G, care oferă un procesor cu 20% mai rapid și o creștere de 10% a performanței GPU comparativ cu predecesorul său. Motorul AI oferă utilizatorilor o experiență lină și intuitivă, de la jocuri la chat vocal îmbunătățit. În plus, ambele dispozitive oferă conectivitate 5G și dispun de OxygenOS 11, cel mai rapid și mai receptiv software OnePlus. OxygenOS 11 oferă îmbunătățiri semnificative ale caracteristicilor apreciate de utilizatori, cum ar fi Dark Mode, Zen Mode și un nou AOD.
  • ”Omoară” display-ul mediocru – Nord 2vine cu un ecran AMOLED fluid de 6,43 inci, cu o rată de reîmprospătare de 90 Hz. Cu funcții noi precum AI Color Boost și AI Resolution Boost, care îmbunătățesc culorile și rezoluția din aplicațiile populare, Nord 2 oferă experiențe vizuale dinamice, precum și iluminare optimă, chiar și atunci când soarele puternic bate în ecran. De asemenea, Nord CE are un ecran fluid AMOLED de 6,43″ de 90Hz. Mai mult, HDR10 + oferă culori vii pentru a asigura o experiență de vizionare captivantă și plăcută.

Utilizatorii care doresc să achiziționeze aceste smartphone-uri ”killer” beneficiază de oferte speciale în luna septembrie. Printre acestea se numără un discount de 30 Euro pentru OnePlus Nord CE 5G exclusiv pe oneplus.com între 20-26 septembrie. De asemea, ca parte din oferta de toamnă de pe oneplus.com disponibilă până la finele lunii septembrie, la achiziția unui OnePlus Nord CE 5G consumatorii vor primi un discount de 90% la OnePlus Handy Fanny Pack, 83% la OnePlus Buds Z și 20% la bundle-ul OnePlus Nord CE 5G ‘keep it safe’. Mai mult, utilizatorii care vor achiziționa un OnePlus Nord 2 5G de pe oneplus.com vor beneficia de un discount de 50% la OnePlus Buds Z, de 40% la OnePlus Buds și de 20% la bundle-ul OnePlus Nord 2 5G ‘keep it safe’.

Despre OnePlus 

OnePlus este o companie globală de tehnologie mobilă care forțează conceptele convenționale de tehnologie. Creat în jurul mantrei „Never Settle”, OnePlus creează dispozitive proiectate într-un mod deosebit, cu o construcție premium și hardware performant. OnePlus prosperă prin cultivarea unor legături puternice și prin creșterea împreună cu comunitatea sa de utilizatori și fani.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați OnePlus.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *