Huawei și VirtualCards aduc toate cardurile tale de fidelitate pe noul HUAWEI WATCH 3

Clienții beneficiază acum de o experiență de cumpărare unică, facilitată de noile smartwatch-uri Huawei care integrează aplicația VirtualCards
București, 28 iulie 2021 – Huawei Consumer BG continuă parteneriatul cu VirtualCards și integrează aplicația pe cea mai nouă și mai performantă serie de smartwatch-uri lansată de companie, seria HUAWEI WATCH 3. HUAWEI WATCH 3 Pro și HUAWEI WATCH 3 oferă cea mai avansată tehnologie Huawei, punând accent pe interacțiune îmbunătățită, conectivitate independentă și interconectivitate.
VirtualCards permite utilizatorilor să-și digitalizeze colecția interminabilă de carduri de fidelitate, iar HUAWEI WACTH 3 integrat cu VirtualCards înseamnă oportunități, super oferte și discount-uri exclusive pentru clienții fideli. În loc să jongleze cu telefonul, portofelul și coșul de cumpărături, VirtualCards permite utilizatorilor să-și păstreze toate cardurile de fidelitate la îndemână, direct pe încheietura mâinii.


“Suntem încântați că partenerii noștri vor putea să-și emită cardurile virtuale în aplicație, oferind clienților lor oportunitatea să le folosească acum și pe noul HUAWEI WATCH 3!”, spune Sorin Mitran, CEO VirtualCards.
Această dezvoltare nouă vine să completeze un ecosistem modern de marketing digital oferind partenerilor noștri un kit complet de instrumente pentru a ține legătura cu clienții lor.
“Când Huawei ne-a spus despre lansarea HUAWEI WATCH 3 în România, ne-am gândit că ceasul inteligent va fi următorul dispozitiv menit să ne ușureze viața de zi cu zi. Deoarece va aduce beneficii tuturor utilizatorilor de telefoane mobile Huawei din întreaga lume, cărora le place deja să profite de avantaje cu cardurile lor virtuale de fidelitate în VirtualCards. Ceasul de ultimă generație HUAWEI WATCH 3 va face experiența la cumpărături mai ușoară pentru utilizatorii fideli, consumatori de oferte și pasionați de shopping. Cu un simplu click pe WATCH 3, afișăm codul de bare și îl scanăm la casa de marcat direct de pe încheietura mâinii. Această funcționalitate nouă ne aduce și mai aproape de viziunea noastră de a oferi beneficii exclusive și de a crea o experiență de cumpărături unică.”, continuă Sorin Mitran, CEO VirtualCards.
„Smartwatch-urile din seria HUAWEI WATCH 3 sunt autonome, inteligente și la fel de puternice ca smartphone-urile. WATCH 3 și WATCH 3 Pro sunt concepute cu un design elegant și oferă utilizatorilor o viață cât mai confortabilă, îndemnând la un stil de viață sănătos și mai activ. Parteneriatul cu VirtualCards ne consolidează și mai tare obiectivul de a oferi clienților noștri, care îndrăgesc ofertele speciale, o experiență de utilizare îmbunătățită, prin facilitarea cumpărăturilor prin carduri de fidelitate direct de pe smartwatch.” a declarat Wang Wei, Country Manager, Huawei Consumer BG România.
Seria HUAWEI WATCH 3 stabilește un echilibru între smartwatch și estetica ceasurilor clasice. Cu un design elegant, corpul din oțel inoxidabil șlefuit sau titan al ceasurilor este decorat cu sticlă 3D ultra-curbată sau safir și un ecran mare. Cu o gamă largă de teme inovatoare și interesante incluzând tehnologie, gaming, DIY și videoclipuri scurte, fețele ceasului pot fi combinate și asortate cu diferite curele pentru a crea accesoriul perfect ce poate fi asortat cu orice ținută.
Cele două modele din seria HUAWEI WATCH 3 suportă conectivitate autonomă. Prin activarea serviciului eSIM pe smartphone-uri și la operatorii de telefonie, utilizatorii pot partaja între smartphone și smartwatch atât numărul de telefon, cât și planurile de voce și date. De asemenea, seria HUAWEI WATCH 3 este un asistent profesionist de monitorizare a fitness-ului, oferind peste 100 de moduri de antrenament, detectarea temperaturii pielii cu noul senzor de temperatură de înaltă precizie, detectarea căderilor și alerta SOS. Alături de funcțiile de monitorizare a sănătății, cum ar fi cele pentru ritmul cardiac, SpO2, somn și presiune, seria completă de funcții ale smartwatch-ului le permite utilizatorilor să rămână la curent cu starea lor de sănătate. În ceea ce privește compatibilitatea, la fel ca și celelalte produse wearables Huawei, seria de ceasuri HUAWEI WATCH 3 permite conectarea cu diferite dispozitive și telefoane ce rulează sisteme de operare Android și iOS.
HUAWEI WATCH 3 Pro dispune de o autonomie ultra-ridicată a bateriei de 5 zile în modul smart și de până la 21 de zile în modul ultra-long. HUAWEI WATCH 3 poate rămâne pornit timp de 3 zile în modul smart și 14 zile în modul ultra-long.
Pentru a avea acces la ofertele și beneficiile din VirtualCards cu doar o mișcare din încheietură, utilizatorii trebuie sa urmeze câțiva pași simpli:
Să descarce aplicația gratuită VirtualCards pe telefonul Huawei din AppGallery.
Să adauge cardurile de plastic în aplicație. Pentru aceasta, se selectează cardul dorit din listă și se scanează codul de bare cu camera smartphone-ului. Aplicația creează apoi o copie virtuala pe telefonul Huawei.
Să descarce aplicația gratuită VirtualCards pe HUAWEI WACTH 3 din propriul magazin de aplicații.
Să conecteze ceasul Huawei cu telefonul Huawei. VirtualCards detectează automat ceasul inteligent și va afișa în meniu un buton de conectare cu acesta – Send to wearable.
Pentru a avea toate cardurile de fidelitate la îndemână, se deschide aplicația VirtualCards pe HUAWEI WATCH 3.
În magazin, se deschide aplicația VirtualCards pe WATCH 3 și se selectează cardul dorit. Casierul va scana codul de bare de pe ceas și va oferi toate reducerile, la fel cum ar fi făcut și cu cardul de plastic.
Această funcționalitate înseamnă o modalitate prin care WACTH 3 va aduce beneficii utilizatorilor săi la scară largă. HUAWEI WATCH 3 și VirtualCards creează astfel o interfață ușor de utilizat, oferind utilizatorilor comuni stimulente pe cardurile virtuale pentru a rămâne fideli brand-urilor lor favorite.
Seria HUAWEI WATCH 3 poate fi găsită pe www.huaweistore.ro și în magazinele partenerilor.
Despre Huawei Consumer Business Group
Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.
Pentru mai multe informații, vizitați: http://huaweistore.ro

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:
Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/
Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/
YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero
Community: Comunitatea Huawei

Despre VirtualCards
Fondată în 2012, VirtualCards este o aplicație creată în România, specializată în marketing şi comerț pe telefon mobil. Proiectul a durat aproximativ doi ani de pretestare până când a fost pus la dispoziția publicului larg și a fost dezvoltat de o echipă de programatori și dezvoltatori de afaceri din România.
Cu aproape 10 ani de expertiză în dezvoltarea de aplicații, VirtualCards oferă servicii inovatoare mai multor hipermaketuri şi supermarketuri din România, comercianților cu amănuntul și furnizorilor de programe de fidelitate. Oferim o întreagă platformă de marketing și comunicare partenerilor noștri, cu un set complet de instrumente de loialitate: statistici și feedback, cupoane, notificări, SMS, newsletter, etc.
Pentru mai multe informații, vizitați: https://www.virtualcardsapp.com/promotii/

Pentru noutăți despre VirtualCards:
Facebook: https://www.facebook.com/VirtualCards.ro
Instagram: https://www.instagram.com/virtualcards.ro/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCF66HNJn7Y5dLNVLCUTe89Q
Blog: https://www.virtualcardsapp.com/noutati/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *