Motorola lansează funcția Scanner pentru camera foto

Disponibil pentru toți utilizatorii lui moto g100, noua funcție permite digitalizarea documentelor și convertirea acestora în fișiere Adobe® PDF în doar câțiva pași.

15 iulie 2021 – Motorola anunță cea mai nouă funcție a camerei foto: modul Scanner. Disponibilă deja pe dispozitivele moto g100, funcția Scanner permite utilizatorilor să-și digitalizeze documentele, direct de pe un smartphone.

Această nouă caracteristică ajută la rezolvarea nevoilor identificate recent de către consumatori, odată cu apariția ,,biroului remote”, unde munca sau educația de la distanță înseamnă, adesea, lipsa accesului la tool-urile de birou tradiționale cum ar fi scannerul. moto g100 oferă utilizatorilor această caracteristică, indiferent de locul în care aceștia se află. Atunci când aceștia sunt conectați la platforma Ready For, o platformă versatilă care amplifică și extinde capacitățile telefonului pe ecrane mai mari, orice scanare poate fi realizată într-o clipă, oferind astfel mai mult spațiu de lucru și de joc.

Pentru a beneficia de această resursă, utilizatorii trebuie doar să deschidă aplicația camerei, să gliseze de la dreapta la stânga pentru a accesa modurile camerei și să aleagă modul Scanner din secțiunea „Foto”. Prin îndreptarea camerei către elementul care urmează să fie digitalizat, aceștia îl pot mări, dacă este necesar, pentru a realiza fotografia. După finalizarea digitalizării, contrastul poate fi ajustat pentru a îmbunătăți vizualizarea, selectând opțiunile „Original”, „Mono” sau „Enhanced” și, după preferințe, se pot ajusta și marginile.

Toate fișierele digitalizate sunt salvate automat ca extensie .jpg pentru a facilita partajarea. Ele pot fi accesate prin intermediul aplicației Google Photos, disponibilă pe toate smartphone-urile Motorola. De asemenea, conversia fișierul digitalizat în format .pdf  este posibilă, selectând imaginea și poziționând-o în partea superioară, iar pentru a accesa informațiile despre imagine, va fi selectată funcția „Print” și „Salvare ca PDF” în „Select Printer”, iar la final se va alege opțiunea „PDF” pentru salvarea fișierului.

O altă caracteristică pe care o oferă modul Scanner, posibilă prin Google Lens, se referă la opțiunea de a copia textul dintr-o anumită imagine. Imaginea dorită poate fi selectată, iar utilizatorul va glisa în sus pentru a accesa informațiile și pentru a selecta „Copiere text”.

Funcția Scanner va fi disponibilă, în curând, și pe alte dispozitive Motorola. Pentru a citi mai multe despre noile caracteristici Motorola, vă rugăm să vizitați site-ul web : https://www.motorola.com https://www.motorola.com dar și pagina de Facebook, Instagram și YouTube.

Declinări legale

Anumite caracteristici, funcționalitate și specificații ale produsului pot depinde de rețea și pot face obiectul unor termeni, condiții și taxe suplimentare. Toate pot fi modificate fără notificare prealabilă. MOTOROLA, Logo M stilizat, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Google, Google Photos, Google Lens și Android sunt mărci comerciale ale Google LLC. Adobe PDF este fie o marcă comercială înregistrată, fie o marcă comercială a Adobe în Statele Unite și / sau în alte țări. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi. © 2021 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

Final

Despre Motorola

Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2015. Motorola Mobility este o filială deținută în totalitate de Lenovo și este responsabilă pentru proiectarea și fabricarea tuturor telefoanelor mobile marca Motorola și Motorola.

Despre Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie Fortune Global 500 de 45 miliarde USD și un lider tehnologic global în conducerea transformării inteligente prin dispozitive inteligente și infrastructură care creează cea mai bună experiență pentru utilizator. Lenovo produce unul dintre cele mai largi portofolii de produse conectate din lume, inclusiv smartphone-uri (Motorola), tablete, PC-uri (ThinkPad, Yoga, Lenovo Legion) și stații de lucru, precum și dispozitive AR / VR și soluții inteligente de acasă / birou. Soluțiile Lenovo pentru centre de date (ThinkSystem, ThinkAgile) creează capacitatea și puterea de calcul pentru conexiunile care schimbă afacerea și societatea. Lenovo lucrează pentru a inspira diferența în toată lumea și pentru a construi un viitor mai inteligent în care toată lumea prosperă. Urmăriți-ne pe LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram, Weibo, citiți despre ultimele știri prin Storyhub sau vizitați site-ul nostru la http: // www. lenovo.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *