LOGITECH G ȘI McLAREN RACING ANUNȚĂ LOGITECH MCLAREN G CHALLANGE 2021

Competiția revine pentru al patrulea an consecutiv, cu o cursă a celebrităților, ce îi include pe A$P Ferg, Lando Norris, William Byron și mulți alți invitați speciali

București, Romania – 23 Iunie, 2021 – Logitech G, un brand Logitech lider în inovații, tehnologii și echipamente de gaming. McLaren Racing anunță astăzi o nouă ediție  G Challenge eracing competition dedicată fanilor motorsport și împătimiților eracing din toată lumea.

Pentru pasionații de motorsport și piloții la început de drum, sezonul oficial de curse Logitech McLaren G Challenge ediția 2021 va începe pe 1 iulie 2021 și va oferi o serie de provocări inedite. În dorința de a crește comunitatea pasionaților de curse virtuale, turneul s-a extins cuprinzând trei divizii: Open Wheel, Stock Car și Sport Car Racing. În acest an, G Challenge se va disputa în jocurile iRacing și Assetto Corsa Competizione, în cadrul cărora concurenții vor încerca să ofere tot ce au mai bun pentru ajunge la Grand Finale programată pe 15 ianuarie 2022 în Las Vegas, NV

Câștigători Logitech McLaren G Challenge ediția 2021 vor avea șansa de a experimenta atmosfera din culisele McLaren Technology Center și de-al cunoaște pe Lando Norris, antrenorul care pregătește piloții echipei McLaren F1. Totodată, câștigătorii vor trăi experiența VIP la Formula 1 British Grand Prix din 2022.

Pentru a marca noul format din acest an, Logitech G și McLaren vor găzdui o cursă numită Pro-Am (7 iulie) în cadrul căreia mai multe celebrități vor forma două echipe pentru a concura într-o cursă Stock Car și Open Wheel. Pilotul american de curse William Byron și pilotul de Formula 1 al McLaren, Lando Norris vor fi căpitanii celor două echipe. Printre vedetele prezente la G Challenge, se numără: artistul A$AP Ferg, creatorul de conținut Jelle Van Vucht (aka Jelly), pilotul Felix Rosenqvist; de la echipa Arrow McLaren SP, șoferul de curse și jurnalistul NASCAR pentru NBC, Parker Kligerman, dar și Tony Kanaan, campion al competiției Indianapolis 500 din Brazilia.

„Succesul G Challenge 2020 se datorează efortului de a crea o experiență inedită printre fanii motorsport”, a declarat Jim Hoey, Head of G Challenge la Logitech G. “Anul acesta ne vom întoarce cu noi formate, mai multe jocuri și un program lunar de curse difuzate care va continua să entuziasmeze fanii din întreaga lume.”

„McLaren Racing privește Logitech McLaren G Challenge ca o modalitate de a menține distracția pasionaților de curse. De asemenea, am realizat că este o oportunitate de colabora cu Logitech G, într-o perioadă de expansiune a industriei.” a declarat Lindsey Eckhouse, directorul diviziei de e-sports McLaren Racing. „G Challenge face parte dintr-o clasă proprie, oferind pasionaților de motorsport oportunitatea  de a concura la nivel profesionist. Așteptăm cu nerăbdare un alt an plin de emoție și distracție sub amprenta McLaren.”

Finaliștii celor trei competiții (Open Wheel, Stock Car și Sport Car) vor câștiga o excursie cu toate cheltuielile incluse pentru Grand Finals Weekend pentru un ultim duel în această competiție. Grand Finals Weekend va cuprinde o mulțime de activități inedite, precum: șansa de a conduce cele mai rapide mașini pe pistă și întâlniri oficiale cu cei mai buni piloți. De asemenea, finaliștii vor avea oportunitatea de câștiga marele premiu, o experiență VIP McLaren Racing.

Înscrierile pentru calificările online se realizează pe site-ul oficial LogitechGChallenge.com. Pentru mai multe informații, urmăriți conturile oficiale de Instagram și Twitter, dar și blogul Logitech.

Despre McLaren Racing

McLaren Racing a fost fondată de pilotul de curse din Noua Zeelandă, Bruce McLaren în anul 1963. Echipa a intrat în prima sa cursă de Formula 1 în 1966, iar de atunci McLaren a câștigat 20 de campionate mondiale de Formula 1, peste 180 de competiții Grand Prix de Formula 1, Le Mans (la prima participare) și Indianapolis 500 de trei ori. McLaren Racing concurează în prezent la Formula 1 la nivel global și la INDYCAR în SUA.

Echipa McLaren Racing va participa la Campionatul Mondial de Formula 1, 2021 FIA cu Lando Norris și Daniel Ricciardo, iar în seria INDYCAR, 2021 cu piloții Arrow McLaren SP Pato O’Ward și Felix Rosenqvist. În 2022, McLaren Racing va intra într-o nouă categorie motorsport cu echipa Extreme E, în seria de curse off-road cu mașini complet electrice.

Despre Logitech G

Logitech G este un brand al Logitech International și este liderul la nivel global în echipamente de gaming destinate desktopurilor și consolelor. Logitech G oferă jucătorilor de toate nivelurile tastaturi, mouse-uri, căști, mousepad-uri și multe alte echipamente de top, realizate prin design inovator, cele mai avansate tehnologii și multă pasiune pentru gaming. Fondată în 1981 și cu sediul în Lausanne, Elveția, Logitech International este o companie elvețiană listată la SIX Swiss Exchange (Logn) și la Nasdaq Global Select Market (LOGI). Mai multe detalii găsiți pe site-ul oficial Logitech sau pe blogul companiei.

Logitech și alte branduri Logitech sunt branduri comerciale sau branduri comerciale înregistrate ale Logitech Europe S.A și / sau ale filialelor sale din SUA și alte țări. Toate celelalte branduri comerciale sunt proprietatea respectivilor deținători. Pentru mai multe informații despre Logitech și produsele sale, vizitați site-ul web al companiei accesând logitech.com.

(LOGIIR)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *