BenQ lansează un proiector Smart Home Cinema 4K HDR cu 100% Rec.709 şi Android TV

W1800i aduce în prezent viitorul Home Cinema

România, București – 23 iunie 2021 — BenQ, lider global în tehnologie şi soluţii de afişare video, anunţă lansarea proiectorului Smart Home Cinema W1800i, un nou model ce oferă acoperire 100% Rec.709 şi suport Android TV. Proiectorul True 4K HDR oferă o experienţă cinematografică chiar în confortul propriei locuinţe, păstrând viziunea regizorală în ceea ce priveşte precizia culorilor. BenQ W1800i oferă acces rapid la tot conţinutul uimitor care poate fi găsit pe Google Play, oferind totodată şi posibilitatea unei proiecţii fără fir. BenQ W1800i satisface toate nevoile dvs. pentru home cinema, totul într-un singur pachet.

Precizie a culorilor de un nivel CinematicColor™

Recunoscută pentru realizările sale, compania BenQ a ridicat standardul de performanţă la nivelurile de la Hollywood prin tehnologia CinematicColorTM, precum şi prin luminozitatea de 2000 ANSI Lumeni.  Aceasta face ca modelul W1800i să se potrivească perfect atât pentru camerele de zi, cât şi pentru sălile de cinema mai întunecate. Acest proiector bine realizat, dar simplu de utilizat, este perfect pentru orice cameră de zi sau centru de home cinema.

Modul Filmmaker păstrează viziunea regizorală

Modul Filmmaker păstrează cadenţa de mişcare, culoarea cinematografică, gama dinamică şi luminozitatea gândită de regizori pentru marele ecran. Proiectorul W1800i susţine dorinţa regizorilor ca spectatorii să retrăiască scene spectaculoase şi momente tandre, exact aşa cum au fost gândite să fie vizionate.

Calibrat din fabrică pentru o precizie de culoare deosebită

Bucuraţi-vă de o performanţă precisă a culorii încă din prima zi, W1800i garantând o acoperire de 100% Rec. 709. Fiecare proiector este testat şi reglat din fabrică, asigurând o precizie a culorii de nivelul Delta E≤3.

Toate datele sunt apoi incluse într-un raport individual de calibrare din fabrică inclus cu fiecare W1800i.

Acces cu un singur buton la un centru modern home cinema

Proiectorul BenQ W1800i este prevăzut cu Android TVTM certificat de Google. Cu Android TV, există întotdeauna acces instant la tot conţinutul excelent de pe Google Play Store, oferind cele mai interesant serii TV, filme, sporturi şi jocuri, fără a mai fi nevoie să vă conectaţi vreodată cu un cablu. Bucuraţi-vă de conectivitate instantanee la Amazon Prime Video şi Disney+. Distribuirea pe mai multe platforme, le permite utilizatorilor să transmită conţinut video fără fir de pe orice dispozitiv direct la proiector.

Conceput cu un design modern, compact, W1800i este o opţiune excelentă de upgrade, oferind funcţii intuitive, precum zoom mare de 1,3X, corecţie keystone 2D şi reglarea rotației imaginii.

Disponibil începând cu luna iulie. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi pagina produsuluiW1800i.

Urmăriţi @benq_europe pe Instagram, @BenQEurope pe Twitter şi @LookinGreat pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *