ALERTĂ MEDIA:RAZER ȘI UBISOFT ÎȘI UNESC FORȚELE SĂ LANSEZE EDIȚIA SPECIALĂ A CĂȘTILORBLACKSHARK V2 PRO – SIX SIEGE

CINE: Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial (Hong Kong Stock Code: 1337), și Ubisoft.

CE: Razer, în colaborare cu Ubisoft, au anunțat azi BlackShark V2 Pro – Six Siege Special Edition, căștile oficiale ale competițiilor esports organizate pentru Six Siege, jocul cu milioane de fani în întreaga lume. Cu un design inspirat din Six Siege, inclusiv cusătura și accentele portocalii, noile căști le permit jucătorilor să se facă remarcați atât în joc, cât și în viața reală.

Noile BlackShark V2 Pro – Six Siege Special Edition păstrează toate caracteristicile căștilor de esports multiplu premiate, BlackShark V2 Pro. Printre acestea se numără și difuzoarele Razer™ TriForce Titanium de 50mm, care oferă un sunet excepțional cu înalte bogate și un bass puternic. Tehnologia THX® Spatial Audio permite poziționarea precisă a surselor de sunet, în timp ce microfonul detașabil Razer™ HyperClear Supercardioid,  certificat de Discord, garantează comunicarea clară între coechipieri. Noile Blackshark V2 Pro – Six Siege Special Edition se bazează pe tehnologia Razer HyperSpeed Wireless, asigurând cea mai stabilă și rapidă conexiune fără fir. Bateria încorporată asigură o funcționare de până la 24 de ore cu o singură încărcare, făcând față și la cele mai îndelungate sesiuni de gaming.

Screenshot 2021-06-15 104203

Cu un design remarcabil, căștile BlackShark V2 Pro – Six Siege Special Edition sunt un instrument esențial ce nu ar trebui să lipsească din arsenalul jucătorilor de Siege.

Pentru mai multe detalii vizitați acest link.

DE CE:  Concepute în special pentru competițiile de sporturi digitale, BlackShark V2 Pro – Six Siege Special Edition aduc la viață jocurile pentru toți gamerii și fanii.

CÂND:   Disponibil acum

UNDE:  Pe pagina Razer.com, în magazinele RazerStore și în oferta partenerilor retail începând din luna iulie.

PREȚ: 199,99 Euro

IMAGINI: LINK

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 100 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume adresate jucătorilor și Razer Fintech, unul dintre cele mai mari servicii de plăți digitale de tip online-to-offline din Asia de Sud-Est.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la Irvine (California) și al doilea în Singapore, Razer are șaptesprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *