Cele mai bune carti despre spiritualitate pentru a-ti hrani sufletul

A gasi inspiratia pentru a ne imbogati sufletul si a ne echilibra emotiile pare a fi o clalatorie nesfarsita, mai ales in timpul pandemiei. La urma urmei, 2020 si 2021 reprezinta doi ani incarcati din punct de vedere emotional si nu numai. Sunt momente ca acestea in care o lectura buna care iti inspira, motiveaza si hraneste mintea si sufletul te poate ajuta sa te simti mai conectat si mai linistit in mijlocul acestui haos.

Practicarea obiceiurilor care te pot ajuta sa te motivezi, sa debordezi de imaginatie si creativitate in relatia cu tine insuti si cu ceilalti, te poate ajuta sa faci fata momentelor dificile si, eventual, sa gasesti o perspectiva mai fericita. Daca te simti deconectat de familie, prieteni sau colegi sau, pur si simplu, singur, a privi spre interior poate fi o solutie neexploatata pentru cei mai multi – mai ales atunci cand esti distantat social social. Pe langa aplicatii grozave, citirea unor carti spiritualitate te poate ajuta sa te simti mai linistit cu tine insuti si cu tot ceea ce te inconjoara. Cu mentalitatea si increderea potrivite, poti aborda cele mai mari obstacole din viata si poti gasi noi modalitati de a arata apreciere si dragoste fata de oameni si lumea din jurul tau.

amd-logo-1024x576

Cele mai bune carti spirituale, dar si carti dezvoltare personala, se concentreaza pe lucruri precum auto-exprimarea, vindecarea, bunatatea, inteligenta emotionala si alte abilitati importante de viata. Punem in evidenta cateva carti grozave. Unele se bazeaza pe principiile traditionale din crestinism, iudaism si budism, in timp ce altele se concentreaza pe autodezvoltare din alte teme non-religioase. Sa vedem, asdar, cateva titluri:

  1. Metauman: dezlantuie-ti potentialul infinit

Scris de autorul Deepak Chopra, acest insotitor al medicinei integrative te va ajuta sa iti descoperi propria valoare si sa iti deblochezi cel mai mare potential in a-ti urmari obiectivele. La sfarsitul cartii, exista un ghid de 31 de zile spre a deveni „metauman”, prin care iti poti transforma viata prin puterea constiintei.

  1. Cartea bucuriei: fericirea durabila intr-o lume in schimbare

Ce se intampla cand doi dintre cei mai renumiti guru spirituali din lume se reunesc timp de cinci zile? Cartea bucuriei, o recapitulare a unei prietenii in care diferite abordari ale fricii, stresului, furiei, bolii, durerii si mortii, ajunge sa completeze si sa aprofundeze o abordare spirituala singulara. Cititorii vor afla despre cei opt stalpi ai bucuriei in conceptia celor doi si vor lucra prin practici zilnice pentru a-si ancora dezvoltarea. Daca te lupti cu anxietatea si depresia, poti citi aceasta carte si iti vei gasi calea spre bunastare.

  1. Sufletul neinlantuit: calatoria dincolo de tine

Michael Singer a sustinut ani de zile filosofia yoghina si meditatia tangibila, in special prin Sufletul neinlantuit. Singer ofera baza pentru a regasi o liniste mentala, in fiecare zi, chiar si in mijlocul rutinelor stresante. Dupa ce vei citi aceasta carte, te vei simti eliberat si toate gandurile negative vor putea fi lasate deoparte.

  1. Devenind supranatural: modul in care oamenii obisnuiti fac neobisnuitul

Un ghid care intersecteaza stiinta si spiritualitatea, Joe Dispenza te ajuta sa iti eliberezi potentialul interior de a te elibera de trecut si de a transcende intr-un viitor mai puternic, unul in care oamenii obisnuiti pot face lucruri extraordinare. A deveni supranatural presupune anumite aspecte legate de conexiunea intre spatiu si timp, dar si aspecte legate de o energie echilibrata si atentie. Comportamentul tau se va alinia mai strans cu intentiile tale.

5.Inteligenta emotionala: de ce poate conta mai mult decat IQ-ul

Desi stim importanta de a fi „inteligent” si de a avea un IQ ridicat, nu putem uita de abilitatile sociale si inteligenta emotionala – acestea fiind de fapt cele mai importante pentru a ne ajuta sa construim si sa mentinem relatii. Ghidul lui Daniel Goleman te va ajuta sa te simti mai destept prin actiunile si deciziile tale de zi cu zi.

  1. Miracole acum: o carte miraculoasa

Daca nu ai auzit de Gabrielle Bernstein, ar trebui sa ai cartea ei in biblioteca. Autoarea, cu peste 6 carti bestseller, este regina spiritualitatii new age si are incredere in univers. Miracole acum este cartea care iti ofera instrumentele care te ajuta sa te dezvolti si sa te conectezi mai adanc cu universul. Sunt lectii si tehnici de dimensiuni mici, pe care le poti adauga cu usurinta in viata ta, fara a te simti coplesit. Este introducere extraordinara in spiritualitate, fara confuzie sau coplesire. Este o carte minunata pentru acei profesionisti spirituali experimentati si nu numai.

7.Conversatii cu Dumnezeu: o experienta divina

Conversatii cu Dumnezeu, cartea lui Neale Donald Walsch, urmareste experienta autorului de a avea o conversatie neasteptata si continua cu Dumnezeu care consta in multe subiecte, inclusiv probleme de zi cu zi, suferinte, relatii, bani, fericire, dorinte, valori si multe altele. Acest lucru este usor de urmat, indiferent daca crezi sau nu, atata timp cat ai incredere ca exista o energie universala, care functioneaza cu noi si cu energia noastra.

Exista atat de multe carti spirituale pe care am putea sa le adaugam pe aceasta lista. Mai multe titluri extraordinare vei gasi la olibrarie online. Aici sunt disponibile atat carti pentru dezvoltarea spirituala, cat si pentru cea personala, dar si multe alte lucrari pe subiecte variate. Nu trebuie decat sa iti alegi cartea care crezi ca te va ajuta cel mai mult sa te dezvolti si sa o asezi in cosul de cumparaturi! Fie ca este vorba de una din cartile pe care ti le-am recomandat mai sus, fie ca vorbim de orice alta carte pe aceasta tema, comanda acum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *