Babygift.ro – creștere solidă la doar 6 luni de la apariție

Lansat la finalul lui 2020, Babygift.ro este locul de unde pot fi cumpărate toate articolele vestimentare şi nu numai, de care are nevoie bebelușul în primele luni. La început, site-ul comercializa 2 seturi cu produse pentru bebeluşi. Acum, după 6 luni, tinerii părinți sau cei care vor să facă un cadou au la dispoziție 9 astfel de seturi.

Orice tânără mămică sau cei în a căror familie a apărut un nou-născut, știu cât de important este să aibă la îndemână o soluție rapidă și completă pentru a cumpăra hăinuțe şi produse esenţiale pentru cel mic.

Loredana Hatingher, 32 ani, tânără mămică, a decis să lanseze Babygift.ro atunci când, însărcinată fiind, a început să caute pe internet hăinuțe pentru micuța pe care o aștepta. Recunoaște deschis că în cele 6 luni de când a lansat siteul a avut multe de învățat, de ascultat și de implementat.

Ne-am lansat la final de 2020. Până acum a fost un roller coaster în care ne-am propus să stăm foarte aproape de clienți, de dorințele lor. Să învățăm din fiecare feedback și să evoluăm. Am muncit mult, ne-am păstrat fiecare promisiune și am schimbat imediat orice nu respecta ceea ce ne doream noi sau clienții.

Rezultatele au apărut rapid și ne considerăm norocoși pentru că totul a decurs minunat. Pachetele noastre premium au fost primite foarte bine. Avem atât de multe mesaje frumoase de mulțumire, clienți care se întorc să cumpere un alt cadou de la noi. Toate acestea ne-au dat curaj și astfel am început încă din a doua lună să diversificăm seturile și să ne extindem. Am pornit de la 2 seturi de produse gândite să includă tot ce are nevoie un bebeluș și în prezent avem 9 seturi lansate, plus îl pregătim pe al 10-lea”, încheie Loredana Hatingher.

De-scos-fundal_emag (1)

În crearea de noi pachete, proprietarii Babygift.ro au continuat să se asocieze cu antreprenori români. Au avut astfel acces la proiecte de suflet sau la business-uri românesti cu experiență.

Pachetul Good Night Star a fost creat în parteneriat cu autoarea de cărți pentru copii Liliana Uleia. El este un set ce conține produse necesare ritualului de somn, inclusiv o carte de povești educativă, “Țuți și Alesia prin Europa”.

Apoi au apărut pachetele ce conțin un set de bijuterii asortate mama-bebe: o brățară din pietre semiprețioase și un lanț de suzetă din silicon cu o piatră de același fel ca a mamei. Profesioniștii de la Cristezo Design s-au implicat în acest nou tip de pachet.

Totuși, cel mai important produs comercializat pe site este în continuare pachetul Premium Star. Acesta conține 20 de piese perfecte spre a fi oferite unui bebeluş şi proaspeților săi părinţi.

Tot mai mulți clienți ne întrebau dacă avem acest pachet și pentru bebeluși mai mari de 3, 6, 9 luni sau chiar 1 an. Așadar, următorul pas a venit natural şi dorit de toată lumea: am extins gama de produse cu pachete ce pot fi dăruite și bebelușilor care nu mai sunt nou-născuți. Oferim deci posibilitatea de a alege orice măsură de la 0 la 1 an la oricare dintre pachetele din magazinul nostru online“, explică Loredana Hatingher lărgirea gamei de produse.

BabyGift-de-scos-fundal_emag

Materiale de calitate și parteneri din România

Piaţa hainelor şi accesoriilor pentru nou-născuţi este în continuă extindere, oferta este variată, dar atunci când vrei să achiziţionezi un pachet complet, lucrurile se complică. Trebuie să ai în vedere calitatea materialelor, provenienţa lor, croiala, designul şi, mai ales, cât de potrivite sunt pentru bebeluşi.

Totuşi, cel mai dificil este să găseşti toate produsele într-un set premium, perfect pentru bebeluşul tău sau pentru a-l face cadou.

Produsele de la Babygift.ro sunt din bumbac 100% certificat, non alergenic, păstreaza corpul aerisit, absoarbe și elimină umezeala corpului cu ușurință. În producția pieselor din set nu se utilizează produse chimice sau agenți de colorare care conțin metale grele și compuşi organici cu clor. Capsele, prinderile, etichetele sunt toate gândite pentru a fi prietenoase cu bebeluşii şi nevoile lor.

Bumbacul folosit în producția de body-uri, salopete, bluzițe, pantaloni, căciulițe și botoșei este certificat OEKO-TEX® Standard 100.

Toate informațiile necesare despre hăinuțe, materiale și parteneri sunt disponibile pe www.babygift.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *