BLACKWIDOW V3 MINI HYPERSPEED, URMĂTORUL PAS ÎN EVOLUȚIA LEGENDAREI GAME DE TASTATURI

Noua tastatură de tip 65% se bazează pe tehnologia ultra-rapidă Razer HyperSpeed Wireless, combinând răspunsul low-latency cu o formă compactă

BUCUREȘTI, 26 mai 2021 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial (Hong Kong Stock Code: 1337), a anunțat tastatura BlackWidow V3 Mini HyperSpeed, care oferă amestecul perfect dintre libertatea oferită de funcționalitatea wireless și ergonomia garantată de forma compactă.

Proiectată pentru utilizatorii care caută un design elegant și minimalist, în condițiile unui spațiu limitat pe birou, BlackWidow V3 Mini HyperSpeed este o tastatură de gaming de tip 65%, cu multiple caracteristici avansate. Fără să facă vreun compromis când vine vorba de înălțimea tastelor sau prezența celor de navigație, noul dispozitiv combină funcționalitatea cu avantajele oferite de tehnologia Razer HyperSpeed Wireless. Astfel, BlackWidow V3 Mini HyperSpeed este tastatura de gaming ideală, ce oferă conectivitate wireless cu timpi de răspuns ultra-rapizi, fără să facă compromisuri de funcționalitate, păstrând totodată dimensiunile reduse.

Screenshot 2021-05-26 120127

“De la lansarea sa în 2010, gama BlackWidow reprezintă etalonul tastaturilor de gaming, iar această gamă a continuat să evolueze pe baza feedback-ului venit din partea comunității de utilizatori,” a declarat Alvin Cheung, Senior Vice President al diviziei de periferice din cadrul Razer. “De la debutul lui Razer Huntsman Mini, am primit nenumărate cereri din partea fanilor pentru o tastatură wireless compactă. Astfel a luat naștere Razer BlackWidow V3 Mini HyperSpeed, o tastatură compactă, care beneficiază de avantajele tehnologiei fără fir, păstrând tastele esențiale atât pentru gaming, cât și pentru utilizarea cotidiană.”

Libertate prin formă

Cu o formă compactă care contribuie la economisirea spațiului de pe birou, noul BlackWidow V3 Mini HyperSpeed păstrează tastele cele mai des folosite, și nu doar pe cele din secțiunea alfanumerică. Design-ul ingenios permite încorporarea fără cusur a tastelor direcționale, dar și a celor mai utilizate taste din blocul de navigație, acestea din urmă fiind poziționate la marginea tastaturii. Astfel, utilizatorii au în continuare acces facil la cele mai des utilizate funcții ale unei tastaturi de dimensiuni complete, restul funcțiilor fiind accesibile prin folosirea unor taste secundare.

Screenshot 2021-05-26 120144

Pentru a răspunde la nevoile generate de un set-up minimalist, fără cabluri, noul BlackWidow V3 Mini HyperSpeed folosește dispozitivul HyperSpeed Multi-Device Dongle dezvoltat de Razer. Astfel, utilizatorii pot folosi o combinație de tastaură și mouse Razer HyperSpeed, conectându-le la PC folosind un singur dongle. O gamă largă de produse HyperSpeed Wireless au deja încorporat suportul pentru tehnologia HyperSpeed Multi-Device Dongle, folosirea lor reducând nu doar dezordinea de pe birou, dar și numărul de porturi USB folosite de periferice.

Tastatura BlackWidow V3 Mini HyperSpeed încorporează și suport pentru  tehnologia Bluetooth, permițând o tranziție lină între maximum trei dispozitive conectate. Cablul USB-C completează lista de opțiuni de conectare, asigurând funcționarea tastaturii și în timp ce aceasta se alimentează. O încărcare completă asigură funcționarea dispozitivului până la 200 de ore.

Screenshot 2021-05-26 120200

Tehnologie de gaming din plin

Proiectată ca o tastatură compactă, noua BlackWidow V3 Mini HyperSpeed nu face compromisuri nici când vine vorba de cele mai bune switch-uri dezvoltate de Razer. Astfel noua tastatură este disponibilă fie cu switch-uri liniare Yellow, ce sunt și mai silențioase ca până acum, datorită amortizoarelor de sunet îmbunătățite,  fie cu switch-uri Green, care oferă o experiență tactilă mai pronunțată.

Tastele sunt iluminate individual prin tehnologia Razer Chroma RGB, și sunt realizate printr-un proces Doubleshot, din material ABS, cu pereți laterali groși. Toate aceste lucruri asigură o durabilitate superioară a tastelor și un maximum de rezistență a simbolurilor de pe acestea, pentru o experiență de tastare de cea mai înaltă calitate.

Oferind o experiență HyperSpeed Wireless lipsită de lag într-un format compact de tip 65%, noua Razer BlackWidow V3 Mini HyperSpeed este tastatura wireless de gaming perfectă pentru orice spațiu, fiind și destul de versatilă pentru orice scenariu de utilizare.

DESPRE RAZER BLACKWIDOW V3 MINI HYPERSPEED

  • Tehnologie Razer™ HyperSpeed Wireless
  • Suport Razer™ HyperSpeed Multi-device
  • Conexiune prin Razer™ HyperSpeed Wireless (2.4 Ghz), Bluetooth sau USB-C
  • Switch-uri Razer™ Mechanical Switches concepute pentru gaming
  • Taste ABS Doubleshot
  • Durată de viață de până la 80 de milioane de acționări
  • Iluminare Razer Chroma™ RGB cu peste 16,8 milioane de opțiuni de culoare
  • Sistem de stocare hibrid On-Board +  Cloud pentru până la 5 profiluri
  • Compatibil cu Razer Synapse 3
  • N-key roll-over
  • Taste complet programabile și posibilitate de înregistrare macro în timp real
  • Mod de gaming
  • 1000 Hz Ultrapolling
  • Construcție din aluminiu

Pentru mai multe detalii vizitați acest link.

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

189,99 Euro

Disponibil acum pe Razer.com și în oferta partenerilor retail autorizați.

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 100 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume adresate jucătorilor și Razer Fintech, unul dintre cele mai mari servicii de plăți digitale de tip online-to-offline din Asia de Sud-Est.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la Irvine și al doilea în Singapore, Razer are șaptesprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *