HUAWEI Assistant integrează, în premieră, cardul Esports și le oferă utilizatorilor acces, în timp real, la rezultatele sporturilor favorite

București, 18martie 2021  HUAWEI Assistant este primul asistent virtual pentru smartphone care integrează un card Esports, oferindu-le astfel utilizatorilor informații instant despre scoruri, rezultate și știri de la evenimentele sportive importante din întreaga lume.HUAWEI Assistant este instrumentul bazat pe inteligența artificialăcare îi ajută rapid pe utilizatori să aibă acces la serviciile șiinformațiile de care au nevoie printr-o singură glisare la stânga pe ecranul telefonului.

În contextul în care numărul pasionaților de Esports din toată Europa se așteaptă să crească cu 8,2%, la 113 milioane de utilizatori până în 2023, Huawei a dezvoltat o colaborare exclusivă cu SofaScore, recunoscut pentru transmiterea celor mai rapide rezultate din sporturi, pentru a integra noua funcție Esports în HUAWEI Asisstant. Piața Esports crește rapid în Europa, ceea ce determină și creșterea veniturilor globale pe acest segment, care se preconizează că vor ajunge la 1,1 miliarde de dolari și vor atinge o audiență globală de 495 de milioane de telespectatori în următorii trei ani.

SofaScore, aplicația listată în HUAWEI AppGallery, este specializată în date sportive detaliate și analize furnizate, în timp real, de la evenimente sportive, ligi și campionate din întreaga lume. Aplicația este disponibilă în peste 30 de limbi și acoperă peste 20 de discipline cu peste 20 de milioane de utilizatori activi lunar. Noua funcție Esports va oferi utilizatorilor de smartphone-uri Huawei toate informațiile de care au nevoie pentru a ține pasul cu cele mai importante trei ligi:

  • CS:GO (Counter-Strike: Global Offensive)
  • Dota 2 (Defense of the Ancients 2)
  • LoL (League of Legends).

Prin integrarea cu HUAWEI Assistant, utilizatorii vor putea glisa la stânga pentru a accesa cardul Esports SofaScore, alături de multe alte carduri inteligente care oferă notificări și memento-uri utile, bazate pe nevoi personalizate și scenarii de utilizare specifice. De la știri și vreme, până la piața bursieră sau programul zborurilor, toate informațiile afișate depind de alegerea personală a utilizatorului. Așadar, prin intermediul funcției AI Tips din HUAWEI Assistant, utilizatorii vor primi rezultate și alerte, în timp real, conform preferințelor identificate în materie de jocuri, echipe sau subiecte Esport.

Esports (1) (1)

SofaScore va oferi, de asemenea, link-uri către fluxuri live de jocuri în funcția de card, iar acestea pot fi afișate pe mai multe platforme, în funcție de ligă, joc, categorie sau proprietarul turneului. Fluxurile apar de obicei pe platformele majore.

„Interesul pentru Esports crește constant, astfel că jucătorii, entuziaștii și spectatorii ocazionali se așteaptă din ce în ce mai mult să poată urmări și viziona cu ușurințăEsports pe telefoanele lor, iar aici ne referim cu precădere la generațiile mai tinere, situate în țările nordice și în Europa Centrală și de Est.”, a declarat Derek Yu, VP Huawei CEE & Nordic la Huawei Consumer BG. „Prin acest parteneriat exclusiv cu SofaScore, le oferim utilizatorilor Huawei acces la întregul ecosistem Esports, pentru ca ei să fie la curent, în timp real, cu cele mai noi acțiuni, scoruri și meciuri, prin intermediul asistentul virtual.”a adăugat acesta.

Screenshot 2021-03-18 133417

SofaScore a fost creatăpentru a oferi utilizatorilornoștri acces instant la tot ce se întâmplă în lumeasporturilor favorite. Ne străduim zi de zi să le depășim așteptările, iar parteneriatul cu Huawei este o dovadă clară în acest sens. Am acceptat provocarea Esports pentru ca utilizatorii noștri din prezent și cei viitori să se bucure de cea mai bună experiență posibilă, iarrezultatele pe care le-am observat până acum demonstreazăcă mergem în direcțiabună.”, a completat Ivan Bešlić, COO la SofaScore.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 33 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com/ro

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Despre HUAWEI AppGallery

În total, HUAWEI AppGallery conține peste 2.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Magazinul virtual vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației.

HUAWEI AppGallery cuprinde deja în portofoliu aplicații din zona de banking, printre care Banca Transilvania, BCR, MyEdenred, Raiffeisen Smart Mobile, BRD, Card Sodexo, MobilPay sau 24Pay. App Gallery conține și aplicații importante din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, Știrile PRO TV, Digi 24, Biziday, AntenaPlay, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online. De asemenea, în platformă sunt disponibile și numeroase aplicații dedicate shopping-ului, precum Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman sau Okazii.ro, dar și aplicații utilitare, printre care se numără eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards, Upfit Romania sau WorldClass. Aplicațiile operatorilor locali precum My Orange Romania, My Account Telekom sau My Vodafone Romania sunt și ele disponibile în AppGallery. Printre cele mai noi aplicații care s-au alăturat magazinului virtual se numără Jerry’s Pizza, Food Panda, Takeaway, MyEnel, MyEdenred, Neo BT, EuropaFM și Bolt.

HUAWEI AppGallery acordă o atenție sporită și zonei de educație, astfel că platforma oferă consumatorilor aplicații locale care au devenit cunoscute și utilizate și la nivel global. Printre acestea se numără aplicațiile de învățare a limbilor străine de la Mondly, celebre pentru colaborările de renume la nivel internațional, dar și ale celor de la Meta Language Pro, precum Learn English, French, Korean, Spanish sau German.

Aplicația Phone Clone, disponibilă în HUAWEI AppGallery, este o modalitate simplă de a transfera aplicațiile, contactele, datele, fișierele și fotografiile de pe vechiul smartphone pe noul smartphone, în câțiva pași simpli, folosind transferul super-rapid cu viteze de până la 1 GB pe minut. Cel mai important aspect al întregului proces este siguranța pe care o oferă, datorită criptării securizate a rețelei wireless. Procesul poate fi realizat foarte ușor, indiferent de sistemul de operare al vechiului smartphone (iOS sau Android).

Noul instrument de căutare Petal Search, disponibil în HUAWEI AppGallery, le oferă utilizatorilor o poartă deschisă către un milion de aplicații și o modalitate de a căuta cu ușurință prin categorii diverse, direct de pe ecranul de start al dispozitivului. Dezvoltată de motorul de căutare Petal Search, aplicația Petal Search aduce o experiență de căutare alternativă care localizează și agregă informații, oferind cele mai precise și relevante rezultate, pentru a le permite utilizatorilor să personalizeze și să gestioneze experiența cu smartphone-urile lor așa cum își doresc. HUAWEI AppGallery este complet integrat în noul motor de căutare și orice aplicație disponibilă deja în magazinul virtual va apărea în partea de sus a oricărei căutări din noul instrument.

Deși în AppGallery sunt deja prezente alternative ale Google Maps, precum TomTom Go sau MAPS.ME, Huawei propune și o soluție proprie – Petal Maps – care oferă și posibilitatea de a stabili navigarea cu vizualizări 2D și 3D. De asemenea, instrumentul oferă funcțiile clasice ale acestui tip de aplicații, precum căutarea celei mai rapide rute sau starea traficului în timp real. Pentru a îmbunătăți performanța, Petal Maps folosește tehnologii precum Super GNSS și algoritmi de recunoaștere a imaginilor pentru a îmbunătăți precizia și pentru a le prezenta utilizatorilor cele mai eficiente și mai puțin aglomerate rute. De asemenea, integrează controlul prin gesturi pentru ca utilizatorii să nu fie nevoiți să atingă ecranul atunci când gestionează navigarea și să se bucure, în același timp, de una dintre caracteristicile de ultimă oră ale celor mai noi dispozitive din portofoliu.

Despre SofaScore

SofaScore este un produs digital care oferă fanilor sportivi o experiență unică și personalizată de urmărire a sportului. Acesta oferă utilizatorilor rezultate și statistici live pentru 22 de sporturi și peste 11 000 de ligi și turnee în peste 30 de limbi. Acoperind un spectru larg de sporturi și o gamă variată de competiții, SofaScore încearcă să ajungă la fanii sportului rapid, punând la dispoziția utilizatorilor statistici unice și funcționalități exclusive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *