ELKO Romania anunta disponibilitatea monitorului ViewSonic de gaming, cu ecran curbat, ELITE XG270QC

XG270_Email Scenario[1]

Caracteristici cheie: Curbura 1500R, Rezolutie QHD, Rata de Reimprospatare de 165Hz, Certificare VESA DisplayHDR 400 si Tehnologie FreeSync™ Premium Pro

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, solutii IT si electronice de consum, anunta disponibilitatea celui mai nou monitor de gaming – ELITE XG270QCViewSonic continua sa isi extinda gama de produse pentru jocuri, prin lansarea de solutii care asigura cea mai buna experienta de gaming intr-o multitudine de scenarii de utilizare. XG270QC ofera o rata de reimprospatare a imaginii de 165Hz, timp de raspuns de 3ms (1ms MPRT) si tehnologie AMD FreeSync™ Premium Pro, pentru a asigura o experienta de joc cat mai fluida.

Parte din familia ELITE, destinata jocurilor, ViewSonic ELITE XG270QC este un monitor curbat de 27” si asigura un timp de raspuns de 1ms (MPRT). A fost proiectat cu o curbura 1500R, ceea ce garanteaza redarea unor imagini cat mai realiste si crearea unui mediu de joc deosebit de captivant. Beneficiaza de certificare VESA DisplayHDR 400, care permite rularea in conditii vizuale optime a jocurilor HDR, precum si de tehnologie PureXPTM, care imbunatateste semnificativ claritatea imaginilor in miscare. Iar datorita rezolutiei QHD (2560×1440), luminozitatii maxime de 550cd/m2 si acoperirii in proportie de 90% a spectrului DCI-P3, XG270QC reda imagini de calitate, luminoase, clare si detaliate.

BLKSODA413619_Final

Specificatii:

  • Monitor de gaming cu diagonala de 27” si rezolutie nativa de 2560×1440 pixeli (QHD)
  • Curbura 1500R pentru o experienta de joc captivanta
  • Certificare VESA DisplayHDR 400, pentru o redare optima a jocurilor HDR
  • Tehnologie PureXP™, pentru imbunatatirea semnificativa a claritatii imaginilor in miscare
  • Rata de reimprospatare de 165Hz* si timp de raspuns de 3ms (1ms MPRT)
  • Tehnologie AMD FreeSyncTMPremium Pro
  • Luminozitate de 550cd/m2 si acoperire de 90% a spectrului DCI-P3 **

“Prin introducerea lui XG270QC, ViewSonic ELITE a devenit principalul furnizor de monitoare de gaming avansate, dedicate pasionatilor de jocuri moderne”, a spus Kendall Miller, Global Marketing Manager pentru monitoare de gaming la ViewSonic ELITE, completand: “Am creat un monitor care poate oferi viteza si claritatea de care au nevoie pasionatii de jocuri, iar de aceasta data cu ecran curbat, care maximizeaza gradul de realism a imaginilor redate. De fiecare data cand cream noi elemente de design cu aplicabilitate practica, precum dispozitivul integrat pentru sustinerea cablului mouse-ului sau solutia ELITE RGB, tinem cont in primul rand de nevoile pasionatilor de jocuri, pe care le tratam intotdeauna cat se poate de serios.”

Actualizarea de firmware pentru ELITE XG270 a primit aprobarea Blur Busters

ViewSonic ELITE, in colaborare cu Blur Busters, a actualizat modul PureXP™, care optimizeaza claritatea scenelor in miscare prin reducerea semnificativa a efectului de incetosare. PureXP™ foloseste o lumina stroboscopica (strobe backlight), cu ajutorul careia garanteaza cea mai buna experienta vizuala in ceea ce priveste claritatea imaginilor in miscare. PureXP™ ofera acum patru niveluri de optimizare a imaginilor in miscare prin reducerea efectului de incetosare. Acestea le permit utilizatorilor sa ajusteze nivelul de luminozitate si gradul de diminuare a efectului de incetosare a imaginilor in miscare, in functie de preferintele individuale. Rata de reimprospatare de 240Hz si panoul IPS deosebit de rapir, cu timp de raspuns de numai 1ms, alaturi de optimizarile suplimentare Blur Busters, le asigura pasionatilor de jocuri cea mai fluida si mai clara experienta de gaming posibila la ora actuala. Noul firmware aprobat Blur Busters este descarcat in mod automat de solutia software ViewSonic Elite Display Controller.

ViewSonic ELKO ELITE xg270qc_front_hires

Solutia software ELITE Display Controller

Solutia software ELITE Display Controller simplifica ajustarea setarilor monitorului si a efectelor luminoase ELITE RGB, prin intermediul unei aplicatii usor de folosit. Pasionatii de jocuri pot personaliza moduri de afisare si comuta intre ele, pot alege dintr-o gama vasta de setari RGB si pot sincroniza iluminarea RGB cu solutii software partenere ELITE RGB Alliance, precum Razer Chroma si TT RGB Plus by Thermaltake. ELITE Display Controller este pe deplin compatibila cu XG270QG, XG270 si XG270QC, permitandu-le utilizatorilor sa isi personalizeze mediul ambiental cu ajutorul unul meniu actualizat, ce ofera posibilitatea selectiei din cele peste 1000 de variante de culoare diferite.

Solutiile ViewSonic de afisare pot fi comandate prin partenerii ELKO Romania. Modelul XG270QG va fi in stocul ELKO de la finalul lunii iunie. Pentru a afla mai multe despre ViewSonic, vizitati ViewSonic.com si urmariti paginile dedicate de FacebookInstagramLinkedin si YouTube.

Despre ViewSonic

Fondata in anul 1987 in California, ViewSonic este o importanta companie producatoare de echipamente si solutii de afisare, lider in dezvoltarea de tehnologii vizuale, cu o experienta in domeniu de peste 30 ani si birouri in peste 100 orase din toata lumea. Datorita spiritului inovator si viziunii sale, ViewSonic ofera utilizatorilor o experienta vizuala superioara, datorita unui portofoliu de produse ce include monitoare, video-proiectoare, ecrane comerciale, table interactive ViewBoard, ecrane cu suport tactil si ecosistemul software inovator myViewBoard. Alaturi de un suport software de top si servicii de calitate, prin cei peste 30 de ani in domeniul vizual, ViewSonic detine o pozitie puternica pe piata solutiilor fiabile si inovatoare dedicate educatiei, companiilor, segmentului Consumer si profesionistilor, ajutand intotdeauna utilizatorii sa „Observe Diferenta” – ”See the difference”. Pentru a afla mai multe despre ViewSonic, despre produsele si solutiile sale, vizitati www.viewsonic.com.

Despre ELKO Group si ELKO Romania

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, solutii IT si electronice de consum din regiune, reprezentand 400 de producatori si oferind o gama larga de peste 40.000 de produse si servicii catre mai mult de 10.000 de companii, producatori de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 31 de tari in Europa si Asia Centrala. Compania are peste 1.000 de angajati, iar cifra de afaceri a grupului in 2019 s-a ridicat la 1.883 de milioane USD (1.682 milioane EUR).

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO si este specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT – PC-uri, componente, electronice home & office, telefoane mobile, software, solutii de infrastructura IT si de stocare, solutii de securitate, echipamente industriale, sisteme de comunicatii, solutii smart building si smart city – precum si electronice de consum. Compania comercializeaza produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor sai, companii revanzatoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiecteaza, instaleaza si revand solutii IT, sisteme de comunicatii si supraveghere video), adresand toate canalele de distributie IT & Telecom.

Mai multe informatii: www.elko.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *