Tehnologiile inovatoare HUAWEI oferă experiențe superioare de gaming utilizatorilor și resurse utile dezvoltatorilor de aplicații

  • Funcții precum partajarea pe mai multe ecrane și realitatea augmentată devin posibile datorită capabilităților cip, dispozitiv și cloud ale HUAWEI și transformă sesiunile de gaming într-unele inedite
  • În plus, dezvoltatorii UDP economisesc timp atunci când își lansează jocurile în AppGallery, datorită kit-ului Game Services al HUAWEI

Chronicle of Infinity, cel mai recent joc virtual dezvoltat de Perfect World Games, urmează să fie disponibil în Huawei AppGallery, oferind utilizatorilor unele dintre cele mai inovatoare experiențe de gaming mobil. Chronicle of Infinity este un joc de aventură care integrează kit-ul HUAWEI Cast+, pentru a fragmenta scenele din joc și pentru a le afișa simultan pe ecranul smartphone-ului și pe ecranul televizorului, depășind limitele fizice și oferind o experiență neîntreruptă între dispozitive. Jocurile multiscreen maximizează efectele audio-vizuale uimitoare ale jocului, permit un control mai bun al luptei și oferă viziuni strategice mai largi.

Jocul de aventură „ReEvolve” este primul joc mobil tip sandbox dezvoltat de Perfect World Game și oferă jucătorilor posibilitatea de a explora o lume virtuală și de a se bucura de o serie de jocuri sociale distractive și interactive. Ecranul pliabil FullView cu care este dotat Huawei Mate Xs le oferă jucătorilor posibilitatea de a se bucura de funcții speciale, precum modul split-screen, cu ajutorul cărora pot „construi” pe ecranul inferior, în timp ce ecranul superior oferă o vedere amplă a jocului.

În plus, integrarea tehnologiei revoluționare a realității augmentate (AR) de la HUAWEI ajută ca jocurile mobile să fie aduse la viață, pentru o experiență de gaming superioară. Aceste jocuri folosesc camera frontală a smartphone-urilor pentru a scana poziția facială și postura jucătorilor, structura topologică și expresia, integrând aceste caracteristici în joc.

Dezvoltatorii UDP economisesc timp și resurse datorită colaborării dintre HUAWEI și Unity Colaborarea dintre HUAWEI și Unity ajută dezvoltatorii să creeze jocuri uimitoare și să deblocheze noi oportunități UDP. Integrarea kit-ului Game Services al HUAWEI în UDP le permite dezvoltatorilor să încarce în AppGallery o aplicație deja existentă în alte magazine cu doar câteva clicuri, fără să integreze din nou SDK-uri. De asemenea, kit-ul HUAWEI le permite dezvoltatorilor să creeze cu ușurință funcții precum clasamente, conectări ale jucătorilor sau statistici înainte de lansarea în Huawei AppGallery. În prezent, acesta este primul și singurul kit de game service integrat în UDP. Unity a integrat în UDP și                                     kit-urile Account și In App Purchases (IAP). Toate aceste kit-uri îi ajută pe dezvoltatori să economisească o cantitate semnificativă de timp și resurse atunci când lansează jocuri în AppGallery.

În total, AppGallery conține peste 450 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Aplicația vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației. Toate aplicațiile trec printr-un test strict de verificare pentru a proteja aplicațiile dezvoltatorilor împotriva activităților periculoase. Aceasta dispune de un sistem de evaluare a vârstei pentru a crea un mediu sigur pentru copii, eliminând aplicațiile care nu sunt potrivite pentru vârsta lor. Huawei App Gallery cuprinde deja în portofoliu aplicații importante din zona de gaming, printre care se numără Game of Thrones, Fortnite sau Battle Royale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *